Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    28. Travanj 2020. 21:26

Ovaj mjesec je caroban. DINAAAA cestitam od srca. Mogu mislit soka nakon toliko razocaranja. Zelim ti puno srece i zdravlja.
    Koji ti je dpo?

06/20 blighted ovum 8tt.

chiAn
    28. Travanj 2020. 21:34

dinaa91

Cure ja sam u soku jel moguce da se i meni ovo moze da dovodi..😭 danas trebala dobit i sad slucajno uradila test i pozitivan…u soku sam tri sam uradila muza sam poslala po jos 2 🙈 sta mislit jesu li ovii pouzdani
    https://ibb.co/MgDKcyr

Pita ona šta mislimo jesu li pozitivni?? Ženo draga, nama su i sjene pozitivne, a kamoli ovo 😂😂
    Ovo nisu crte ili plusevi...ovo su PLUSČINE!! Da ti nisi duže trudna? 😃😃

Čestitam i želim ti da ti bude uredna i mirna trudnoća! 🙏🏻

url=https://lilypie.com]

Aneee
    28. Travanj 2020. 21:54

Dina čestitam i da bude uredna i dosadna trudnoća 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

dinaa91
    28. Travanj 2020. 22:09

Hvala vam svima puno ..danas mi je 15dpo 😊 danas sam trebala dobit i eto 🙈

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

MalaD
    28. Travanj 2020. 22:14

Dinaaa91 cestitke!!
    Zelim ti mirnu trudnocu! 

maki994
    28. Travanj 2020. 22:34

Dinaa Cestitkeee 🥳🥳 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Mallla
    28. Travanj 2020. 22:58

Dina čestitam! Neka bude dosadna trudnoća 😉 Nego vrh si s 5 testova i s prva tri s crtama kakve do sad nisam vidila... Pomislila sam da nas netko zajebaje, još si napisala slučajno napravila test 😂 kraljica!
    Neka je sa srećom!

Malela potpisujem Mrljicu (ako sam dobro zapamtila koja kojoj je napisala)... Ne bitno koje djete po redu, svaka borba ima svoju težinu. Prošla sam trud za 1 djete, a sad prolazim za drugo i mogu reći da i jedna i druga borba ima svoju težinu i ne mogu se gledati kao teža i lakša.... Ovaj drugi put gledaš djete koje odrasta samo i koje želi bracu ili seku pa često imaš gorak okus u ustima jer i ti želiš a ne možeš, pa još ne možeš objasniti zašto "ne rodiš bebu"... Uglavnom zaključak je sve smo u istoj kaši.... I sve mislimo da je ciklus u kojem smo baš taj Ciklus, pa onda ponovo i ponovo i ponovo.... Al ubrzo ćemo mi o povraćanju, na kojem boku spavati, što jesti, čim se mazati 😉

coco
    28. Travanj 2020. 23:05

Dina čestitam!! Bas je lijepo vidjeti ovako jasne i lijepe pluseve,mislim da nikad tamo tamnu trakicu nismo vidjele na 15 dpo, supeeer! Uzivajte u mrvici i neka vam bude sretna i mirna trudnoca. 
    Ja sam na 30dc (ne znam kada je bila O) i doći će svaki tren. Držim fige trudilice za još debelih plusića 🤞🤞🤞

28. Travanj 2020. 23:07

Dina cestitke i ti si izgleda jedna od njih 1000 valjda koje su imale laznu menstruaciju prosli ciklus a racunale kao normalnu,mislim da bi vec komotno iduci tjedan mogla i UZV odraditi ako ne i prije! Narucuj se sto prije i neka bude ureda i skolska trudnoca 🥳🥳🥳

Tommyfame
    28. Travanj 2020. 23:14

dinaa91

Hvala vam svima puno ..danas mi je 15dpo 😊 danas sam trebala dobit i eto 🙈

Iii dobila si..ali mrvicu u stomacicu 🥰🥰🥰

Čestitam tiii ❤❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.