Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    24. Siječanj 2020. 14:05

Mara Kokosica

Pitanje za one koje su uspijele ostvarit T. Jeste bas ubole pik na O i plodne dane ?

Ja mjesec koji sam ostala t nisam koristila lh trakice. Po bolovima i iscjetku rekla bi da uopce nismo pogodili pik nego da je dobitna akcija bila dan dva prije O. Mislim da je bitnije akcijati prije jer sama O sse moze propustiti. Ja sam tad pila folnu i vrkutu, redovno vjezbala, pila vina :D 

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 14:09

Pipin

Mara Kokosica

Pitanje za one koje su uspijele ostvarit T. Jeste bas ubole pik na O i plodne dane ?

Ja mjesec koji sam ostala t nisam koristila lh trakice. Po bolovima i iscjetku rekla bi da uopce nismo pogodili pik nego da je dobitna akcija bila dan dva prije O. Mislim da je bitnije akcijati prije jer sama O sse moze propustiti. Ja sam tad pila folnu i vrkutu, redovno vjezbala, pila vina :D

Haha, ja redovno pijem vino :D ne vježbam, ali ću se vratiti tome jer me ledja rasturaju od 8/9 sati sjedenja na poslu.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

nada23
    24. Siječanj 2020. 14:09

Mara Kokosica

U prvoj T nisam mjerila ov, tako da nisam sigurna kad je bila.  U drugoj T se smile/pik pojavio u subotu ujutro, a akcija je bila u čet, sub, ned i pon.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Siječanj 2020. 14:12

LeLa2807

nada23

LeLa2807

Cure koliko vidim u prosjeku barem 1-2 po ciklusu vide plusic, a to je bas divno.
    <3

Ajmo malo pitanja, koliko imate godina vi i mm/decko/partner, koliko pokušavate.

Kod nas: ja uskoro 27, on 32, pokusavamo intenzivno od proslog mjeseca. A od ljeta se ne cuvamo.

Specifičnost: preko tjedna radi posla nismo skupa pa nam je ubost plodne dane teze.
    :)

Ja imam 33, a muž 36. U braku smo 4 god. Čuvali se sve do 1.mj prošle godine i konačno se odlučili raditi na bebi. Sada se mislim da smo trebali početi raditi i prije, ali ne možemo vratiti vrijeme… Odmah sam zatrudnila u 3.ciklusu pokušavanja, ali nažalost u 6.mj.2019. sam bila na kiretaži zbog missed ab. Onda smo malo pauzirali neka 3 mj.I plus se opet pojavio u 10.mj, ali je bila biokemijska T. Nadam se da će sada biti treća sreća. 🙏 Malo mi se post odužio, ali to je moja situacija.

Od srca ti želim plus i školsku trudnoću :)

Hvalaa 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Irma90
    24. Siječanj 2020. 14:13

LeLa2807

Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…
    Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.

Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D

Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D <3

Tu smo si negdje. Ja trebam ne dobiti po jednom kalendaru 28. a po drugom 30.1.
    Isto radila danae test, 25mlu i ništa.
    Niti sjene!
    A nejde mi se u ljekarnu po 10mlu.
    Najbolje da se strpim do.vještice i gotovo 😔

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Mina 29
    24. Siječanj 2020. 14:16

Evo i mene. Ja 29, muž 30..imamo sina od 5 godina.. Dobili ga iz prve. Nakon poroda, godinu dana se štitili dalje koristili metodu prekinutog snošaja a sada ulazimo u 6 ciklus gdje baš pratimo plodne dane. 😊

• Pepika
    24. Siječanj 2020. 14:17

LeLa2807

Pipin

Mara Kokosica

Haha, ja redovno pijem vino :D ne vježbam, ali ću se vratiti tome jer me ledja rasturaju od 8/9 sati sjedenja na poslu.

Znaci nisam jedina 😂 nista bez vina 🥰🤦‍♀️😅

Pipin
    24. Siječanj 2020. 14:21

Pepika

LeLa2807

Pipin

Mara Kokosica

Znaci nisam jedina 😂 nista bez vina 🥰🤦‍♀️😅

Mi zaceli prvo nakon izlaska koji je ukljucivao vino haha, ima nesto u tome!

Rita88
    24. Siječanj 2020. 14:24

Hej ja 31 a muz 35, pokusavamo od 2018 godine, u tom periodu dvije trudnoce, ali završile spontani nazalost, jos imamo fore ovaj i iduci ciklus onda idemo na IVF. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

nada23
    24. Siječanj 2020. 14:25

Volim i ja vino. 😊🍷 Vince za živce uvijek dobro dođe. 😂 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.