Muz 33, ja ću u trećem mj 30. Radimo na bebi vec 2.5 godine, trudnoća se dogodila u 8.mj 2019.ali je spontani bio u 17tt. Sad još cekamo moje nalaze da vidimo da je sve ok (njegovi su svi uredni) pa da opet aktivno krenemo u pohod za novu T
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ja 25 god (u travnju 26) muz mladi 4mj od mene 😃
Mi smo jos na pocetku prosli ciklus zapoceli tek 😊
Hehehhehe :) ja sam krajem ozujka :D
Koji ti je DC
9 DC
Mislili smo tek na ljeto planirat bebicu al eto muzev najbolji frend bude tata pa bi sad moj cim manju razliku da imaju teme za razgovor osim kladionice 🤦♀️😂
MM i ja 29. Radimo na bebi od kolovoza prosle godine. Prva trudnoca nam se dogodila nakon 2 mjeseca, ali nazalost spontani krajem godine (13tt). Od sljedeceg mjeseca cemo aktivno krenuti (trakice i sve), ovaj smo to li-la odradili, jer sam u procesu obrade jos uvijek, ne znam jesam pik uhvatila ili ne, krenula kasno testirati.
Da zato kazu najbolje cekati dan M ili da kasni. A to sto smo mi nestrpljive…..🤭…..dakle evo mala info od mene. Rekla sam da necu gledat na simptome al ajmo.
Dan - 59DC - 8DPO - 9 dan od stoperice
Sise samo napuhnute - ( nit osjetljive, niti bole)
Bolovi - kao neki grcici i tu i tamo neko probadanje sa nekim zarenjem ponekad
Temepratura - 36.8
Glad - ista kao prije
Umor prisutan - ali umorna sam 37 godina godina tak da ne pridodajem paznju tome
Iscjedak pojacan mljecni - uzimam progesteron pa nemam pojma jel od njega ili od mene ili od neceg treceg
I naravno secer na kraju. TEST…testovi na slici zeleni od 25 vise neda ju sjene ali plavi test od 10 daje jos sjenu. Sto znaci da je HCG inekcija i dalje prisutna. Po mojoj procijeni ukoliko bi mozda na 10 ili 11DPO dobila sjenu mogla bi se ponadati trudnoci.
Martina, kod tebe je bas dug ciklus. Nadam se da će uroditi plodom ovaj put. 🍀 Sretno! 🤗
Da ovaj ciklus je dosta dugo...jos malo. U srijedu je kontrola i onda ako nisam T prestajen sa progesteronom i nadam se da ce napokon onda i doc. A ako nekim cudom jesam T onda krece prava borba.
Ja ne pratim trakicama. Nekako osjetim po mokrim gacicama i iscjetku kad je O u pitanju. Mozda bi trebala zapocet.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja 37 M 29 ( u 3 mjesecu cemo ja 38 a on 30) ….pokusavano sveukupno jedno aj recimo 5 godina…s tim da smo imali u tom pediodu 1 trudnocu zavrsila u 23TT…druga u 7TT i jedna biokemijska. Od biokemijske je proslo sad vec 5 mjeseci.
Martina zao mi je sto ste sve to morali proci i od srca ti zelim plus i urednu školsku trudnoću. Jeste li prosli nekakve pretrage da znate uzroke ili ih nema?
Pa ustanovljeno da ja imam nasljednu trombofiliju. Ostalo je sve u redu sa hormonima. M jos mora spermiogram uraditi.
Pitanje za one koje su uspijele ostvarit T. Jeste bas ubole pik na O i plodne dane ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure koliko vidim u prosjeku barem 1-2 po ciklusu vide plusic, a to je bas divno.
<3
Ajmo malo pitanja, koliko imate godina vi i mm/decko/partner, koliko pokušavate.
Kod nas: ja uskoro 27, on 32, pokusavamo intenzivno od proslog mjeseca. A od ljeta se ne cuvamo.
Specifičnost: preko tjedna radi posla nismo skupa pa nam je ubost plodne dane teze.
:)
Ja imam 33, a muž 36. U braku smo 4 god. Čuvali se sve do 1.mj prošle godine i konačno se odlučili raditi na bebi. Sada se mislim da smo trebali početi raditi i prije, ali ne možemo vratiti vrijeme… Odmah sam zatrudnila u 3.ciklusu pokušavanja, ali nažalost u 6.mj.2019. sam bila na kiretaži zbog missed ab. Onda smo malo pauzirali neka 3 mj.I plus se opet pojavio u 10.mj, ali je bila biokemijska T. Nadam se da će sada biti treća sreća. 🙏 Malo mi se post odužio, ali to je moja situacija.
Od srca ti želim plus i školsku trudnoću :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja uskoro 27 a mm 30. Prestala.sam uzimat pilule u 10. mjesecu ali tek ovaj ciklus pratim plodne dane i to je ovaj odnosno iduci tjedan. Kasnije radim lh test pa vam stavim slikicu 😉 neki dan sam imala malu sjenu,pa da vidimo sta danas kaze 😁
Slikaj nam i držimo fige <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja 36 a muz 34god
I evo 6 ciklus i nista.
3.2 imamo detaljne preglede u klinici za probleme plodnosti jer ne zelim gubiti vrijeme cekajuci da saznam dal imamo problem👍
Sortiraj odgovore
Najstariji