Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    24. Siječanj 2020. 12:49

Martina1982

Da zato kazu najbolje cekati dan M ili da kasni. A to sto smo mi nestrpljive…..🤭…..dakle evo mala info od mene. Rekla sam da necu gledat na simptome al ajmo.
    Dan - 59DC - 8DPO - 9 dan od stoperice
    Sise samo napuhnute - ( nit osjetljive, niti bole)
    Bolovi - kao neki grcici i tu i tamo neko probadanje sa nekim zarenjem ponekad
    Temepratura - 36.8
    Glad - ista kao prije
    Umor prisutan - ali umorna sam 37 godina godina tak da ne pridodajem paznju tome
    Iscjedak pojacan mljecni - uzimam progesteron pa nemam pojma jel od njega ili od mene ili od neceg treceg
    I naravno secer na kraju. TEST…testovi na slici zeleni od 25 vise neda ju sjene ali plavi test od 10 daje jos sjenu. Sto znaci da je HCG inekcija i dalje prisutna. Po mojoj procijeni ukoliko bi mozda na 10 ili 11DPO dobila sjenu mogla bi se ponadati trudnoci.

Martina, kod tebe je bas dug ciklus. Nadam se da će uroditi plodom ovaj put. 🍀 Sretno! 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 12:52

Martina1982

E da s tim da tek zadnjih pola godine zivimo i vidimo se svaki dan. 🤭. Do tad smo se vidali vikendima jedno par godina a prije toga se nismo znali vidit po 3 mjeseca.

Nama je tako. Samo vikendima radi posla pa je JAKO TESKO ISTA UBOST. :(

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    24. Siječanj 2020. 12:52

Ja imam 30, MM 35...
    Poceli smo nepazit u 5/2019, u 6 mj ostala trudna, zavrsilo spontanim.
    Pa krenuli opet od 10 mjeseca, dakle ovo je sad 5-i ciklus... jedva cekamo plusic 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

nada23
    24. Siječanj 2020. 12:54

crnerupe

Martina1982

Btw. Ne znam koliko vidite te sjene al uzivo se vide jace. Crnarupe izgleda da je tebe ovaj ciklus stvarno zafrknuo. Ali o o sta si rekla ili ce krenut M ili je implantacija. Buduci si rekla da je mogla O biti kasnije nego si mislila. Kad si na pregledu?

Evo pregled je 30.1. (Cetvrtak) u 17:50 tak da cu onda znati sve sto je i sto nije i sto bi moglo biti 🤣 al prekojucer ja mislim da je to bilo me izbezumilo to sto sam na papiru nasla kroz cijeli dan ako bi se moglo skupiti i jedna kap puno sam rekla i te uzasne mucnine i bili su grcevi dosta jaki i onda je stalo i imala sam osjecaj ne da mi se vrti nego kao da lelujam u zraku nemam pojma kako to opisati,jucer sam ocekivala reko krenut ce to,slapovi niagare ono nista,jutros stavila opet ulozak za svaki slucaj,bila na wc-u i samo se vidi to svjetlo rozo na paoiru i nista drugo…vidjet cemo sto donosi iduci cetvrtak 🤨🥱🙈

Ovo mi bas zvuci kao T po svim simptomima. 🤔Samo da ti četvrtak sto prije dodje i da bude sretan ishod. 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Siječanj 2020. 13:06

LeLa2807

Cure koliko vidim u prosjeku barem 1-2 po ciklusu vide plusic, a to je bas divno.
    <3

Ajmo malo pitanja, koliko imate godina vi i mm/decko/partner, koliko pokušavate.

Kod nas: ja uskoro 27, on 32, pokusavamo intenzivno od proslog mjeseca. A od ljeta se ne cuvamo.

Specifičnost: preko tjedna radi posla nismo skupa pa nam je ubost plodne dane teze.
    :)

Ja imam 33, a muž 36. U braku smo 4 god. Čuvali se sve do 1.mj prošle godine i konačno se odlučili raditi na bebi. Sada se mislim da smo trebali početi raditi i prije, ali ne možemo vratiti vrijeme... Odmah sam zatrudnila u 3.ciklusu pokušavanja, ali nažalost u 6.mj.2019. sam bila na kiretaži zbog missed ab. Onda smo malo pauzirali neka 3 mj.I plus se opet pojavio u 10.mj, ali je bila biokemijska T. Nadam se da će sada biti treća sreća. 🙏 Malo mi se post odužio, ali to je moja situacija. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

jasamja
    24. Siječanj 2020. 13:10

Ja uskoro 27 a mm 30. Prestala.sam uzimat pilule u 10. mjesecu ali tek ovaj ciklus pratim plodne dane i to je ovaj odnosno iduci tjedan. Kasnije radim lh test pa vam stavim slikicu 😉 neki dan sam imala malu sjenu,pa da vidimo sta danas kaze 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Luna55
    24. Siječanj 2020. 13:11

Ja cu u 12.mj 30,a muz u 8.mj 30.pokusavamo intenzivno vec godinu dana i nista.hormoni su u redu,spermiogram je isto uredan.meni je ustanovljen blagi PCOS..moguce je da ne ovuliram svaki mjesec ili uopce nemam ovulaciju.sad u ozujku pocinjem terapiju sa klomifenom pa se nadamo napokon plusicu🤗

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

jasamja
    24. Siječanj 2020. 13:12

Crnerupe iskreno se nadam da ce ginekolog potvrdit trudnocu 😁 izdrzi do cetvrtka bez testa pa nas onda iznenadi sa lijepim vijestima 🥰

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Mara Kokosica
    24. Siječanj 2020. 13:17

Ja 25 a on 34. Ovo nam je bilo 8.ciklus nepaženja. Uglavnom se trudimo pokrit plodne dane. Ja sam vec sad malo pod nervozom jer su svi oko mene s bebama u rukama ili u stomaku. A on je opusten kaze da ce doc u pravi cas. Ja ko ja. Uvijek nestrpljiva Mara. Trenutno su nam poceli plodni dani. Nema odustajanja.

06/20 blighted ovum 8tt.

24. Siječanj 2020. 13:20

Pa kad vec svi o sebi onda malo i jaaa! Ja zavrsavam polako 26god a muz ce za koji mjesec navrsiti 28,evo sad u nedjelju ce biti dvije godine braka,cijelo vrijeme je bez zastite odnosno metoda prekinutog snosaja ili kako ja taj odnos zovem “rucnik” 🤦‍♀️ Pa ono....nismo jos,odnosno on jos nije dosao do toga da bas bas radi na tome vise je sad u fazi,ako se dogodi okej,ako ne nikome nista i tako meni s vremena na vrijeme taj rucnik digne zivce 😂 mislim male sanse jesu za tu metodu da dode do T ali jednom je doslo do toga,ko zna sto se sprema ovaj mjesec..ne znam,vidjet cemo na pregledu ali one crtice su mi bile sumnjive i sad ovo nesto nije M nema simptoma a ima nesto sitno roskasto..nemam pojma 🤣🥱 i samo bi se izlezavala u krevetu da ne moram na posao,koma sam sama sebi🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.