Crnerupe ja bi isto napravila test
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Btw. Ne znam koliko vidite te sjene al uzivo se vide jace. Crnarupe izgleda da je tebe ovaj ciklus stvarno zafrknuo. Ali o o sta si rekla ili ce krenut M ili je implantacija. Buduci si rekla da je mogla O biti kasnije nego si mislila. Kad si na pregledu?
Evo pregled je 30.1. (Cetvrtak) u 17:50 tak da cu onda znati sve sto je i sto nije i sto bi moglo biti 🤣 al prekojucer ja mislim da je to bilo me izbezumilo to sto sam na papiru nasla kroz cijeli dan ako bi se moglo skupiti i jedna kap puno sam rekla i te uzasne mucnine i bili su grcevi dosta jaki i onda je stalo i imala sam osjecaj ne da mi se vrti nego kao da lelujam u zraku nemam pojma kako to opisati,jucer sam ocekivala reko krenut ce to,slapovi niagare ono nista,jutros stavila opet ulozak za svaki slucaj,bila na wc-u i samo se vidi to svjetlo rozo na paoiru i nista drugo...vidjet cemo sto donosi iduci cetvrtak 🤨🥱🙈
I meni dosla menst. I opet ispočetka, novi pokusaji, nova nadanja. 21.2 je novi dan d
O misa joj…kako ces ovaj ciklus? Oces loviti O necim…trakicama…tempicom…? Ili cilas?
Kad imam ovulaciju uvijek je tocna. Ali budem koristila trakice da potvrdim dal ce biti. Kupila sam ulje nocurka i kapi vrkute. Krecem od danas. Plus ananas i cikla jer moj mozda i najveći problem je endometrij. Takoder sam podigla uputnoce za ponovnu kontrolu hormona sad na pocetku i progesteron 21 dan. Ali i uputbicu za pregled u Klinici i drugo misljenje. Jer vec 2,5 godine se trudimo, a samo jedna ostvarena trudnoca sa losim zavrsetkom nazalost.
Crnerupeja bi isto napravila test
Ma kakav test,nakon onih slabih crtica pa jednog negativnog nakon toga sam rekla ne radim test. Ili do pregleda da vidimo sto je ili cu procuriti prije. Vidjet cemo ko ce kome. Ako nece Muhamed brdu...😂😂😂
A da NE KAZEM koliko sam puta bila vec u ljekarni ovih dana i nijednom nisam uzela test,oduprijela sam se nagonu i znatizelji 😂😂😂
Mislim,ako cu ga ikako raditi to ce biti na godisnjicu rano ujutro,odnosno to pada prekosutra 😃🙈
I meni dosla menst. I opet ispočetka, novi pokusaji, nova nadanja. 21.2 je novi dan d
O misa joj…kako ces ovaj ciklus? Oces loviti O necim…trakicama…tempicom…? Ili cilas?
Kad imam ovulaciju uvijek je tocna. Ali budem koristila trakice da potvrdim dal ce biti. Kupila sam ulje nocurka i kapi vrkute. Krecem od danas. Plus ananas i cikla jer moj mozda i najveći problem je endometrij. Takoder sam podigla uputnoce za ponovnu kontrolu hormona sad na pocetku i progesteron 21 dan. Ali i uputbicu za pregled u Klinici i drugo misljenje. Jer vec 2,5 godine se trudimo, a samo jedna ostvarena trudnoca sa losim zavrsetkom nazalost.
Ajd super. Ma bitno je da se nes radi i desava. Kazu odustani pa ce se desiti. Ma nek odustanu oni. Ja necu nikad. Nit prestat mislit niti sanjat o tome a bome se ni prestat boriti. Rukama i nogama cu grebat ako treba samo da se desi i nam priustim taj jedan i jedini neopisivi osjecaj zvan Imati dijete. Dusu nasih dusa. Tako da. Samo naprijes i hrabro 👍
Ajd super. Ma bitno je da se nes radi i desava. Kazu odustani pa ce se desiti. Ma nek odustanu oni. Ja necu nikad. Nit prestat mislit niti sanjat o tome a bome se ni prestat boriti. Rukama i nogama cu grebat ako treba samo da se desi i nam priustim taj jedan i jedini neopisivi osjecaj zvan Imati dijete. Dusu nasih dusa. Tako da. Samo naprijes i hrabro 👍
Divno Martina bas si me raznježila. 🥰🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Djelim tvoje razmisljanja. I ja ne odustajem. Ta opcija ne dolazi u obzir. Zajedno do cilja 💪💪💪💪💪
Crnerupe, meni ovo tvoje stvarmo zvuci obecavajuce 🙂🙂🙂, to bi vam bio najljepsi moguci poklon za godisnjicu 🥰🥰.
Martina 1982, ma kakvo odustajanje, otici cu i na kraj svijeta, ali i mene ce netko zvati mama...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji