Mislim,ako cu ga ikako raditi to ce biti na godisnjicu rano ujutro,odnosno to pada prekosutra 😃🙈
Nama 28:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
I meni dosla menst. I opet ispočetka, novi pokusaji, nova nadanja. 21.2 je novi dan d
O misa joj…kako ces ovaj ciklus? Oces loviti O necim…trakicama…tempicom…? Ili cilas?
Kad imam ovulaciju uvijek je tocna. Ali budem koristila trakice da potvrdim dal ce biti. Kupila sam ulje nocurka i kapi vrkute. Krecem od danas. Plus ananas i cikla jer moj mozda i najveći problem je endometrij. Takoder sam podigla uputnoce za ponovnu kontrolu hormona sad na pocetku i progesteron 21 dan. Ali i uputbicu za pregled u Klinici i drugo misljenje. Jer vec 2,5 godine se trudimo, a samo jedna ostvarena trudnoca sa losim zavrsetkom nazalost.
Ajd super. Ma bitno je da se nes radi i desava. Kazu odustani pa ce se desiti. Ma nek odustanu oni. Ja necu nikad. Nit prestat mislit niti sanjat o tome a bome se ni prestat boriti. Rukama i nogama cu grebat ako treba samo da se desi i nam priustim taj jedan i jedini neopisivi osjecaj zvan Imati dijete. Dusu nasih dusa. Tako da. Samo naprijes i hrabro 👍
Divno si to napisala ❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Imam jedno pitanje tko daje uputnicu za vadit hormone?
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja sam malo zvala ginekogola i sestra se javila i da kao ne davaju uputnice za vadjenje hormona samo tako nego se na pregledu mora utvrdit i dogovoriti sa doktorom pa ako zelim krenuti na potpomognutu onda on izdaje uputnicu i onda dalje sve obavljam u bolnici...svasta...ja sam mislila da se hormoni kogu izvadit iz uputnicu kada ja zelim jer nisam ih nikad pregledavala.
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja sam malo zvala ginekogola i sestra se javila i da kao ne davaju uputnice za vadjenje hormona samo tako nego se na pregledu mora utvrdit i dogovoriti sa doktorom pa ako zelim krenuti na potpomognutu onda on izdaje uputnicu i onda dalje sve obavljam u bolnici…svasta…ja sam mislila da se hormoni kogu izvadit iz uputnicu kada ja zelim jer nisam ih nikad pregledavala.
Ja na sistematskom svake godine (privatno) izvadim hormone. A dr opce prakse ti moze dat uputnocu tj mozes izvadit ako mu kazes neki razlog npr veliki umor danima bla bla. Nece ti tek tako
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Hmm ja idem u cetvrtak na folikulumetriju,
Pa sam isto mislila pitat ako bi provjerili hormone. Ali moj ginic je ok, mislim da nebi trebal nis komplicirat..
Meni danas 7dc, bas me zanima slijedeci tjedan dal ce se pojavit konacno ta egg sluz..
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja sam malo zvala ginekogola i sestra se javila i da kao ne davaju uputnice za vadjenje hormona samo tako nego se na pregledu mora utvrdit i dogovoriti sa doktorom pa ako zelim krenuti na potpomognutu onda on izdaje uputnicu i onda dalje sve obavljam u bolnici…svasta…ja sam mislila da se hormoni kogu izvadit iz uputnicu kada ja zelim jer nisam ih nikad pregledavala.
Ja na sistematskom svake godine (privatno) izvadim hormone. A dr opce prakse ti moze dat uputnocu tj mozes izvadit ako mu kazes neki razlog npr veliki umor danima bla bla. Nece ti tek tako
Aha ma mislila sam mozda ce mi ginekolog dati. Onda cu malo pricekat pa kad budem isla na pregled cu se s njim dogovorit pa da mi zajedno da uputnicu
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure koliko vidim u prosjeku barem 1-2 po ciklusu vide plusic, a to je bas divno.
<3
Ajmo malo pitanja, koliko imate godina vi i mm/decko/partner, koliko pokušavate.
Kod nas: ja uskoro 27, on 32, pokusavamo intenzivno od proslog mjeseca. A od ljeta se ne cuvamo.
Specifičnost: preko tjedna radi posla nismo skupa pa nam je ubost plodne dane teze.
:)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
LeLa, ja imam 25 a muz 26. Jos malo pa cemo oboje za godinu postati stariji. 🙈
Ne pazimo se od 3 mjeseca prosle godine a bas intenzivno radimo na bebi zadnjih 6mjeseci. ☺️
Točkice, jos malo sam i ja za godinu starija, ali ne pribrajam dok ne dodje datum :-D
Nadam se da se uskoro radujemo. 🥰🥰🥰🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja 31, suprug 32 god i intezivno pokusavamo vec 13ti ciklus :)
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji