Ma ništa draga LeLa. 😍
S obzirom na moje zadnje iskustvo, neću raditi test prije 28. Iako ni to ništa ne znaci, hehe. Ja sam radila Clearblue ov test i bio je pozitivan 12.1 pa sad nisam sigurna da li je ov bila taj dan ili 13/14. Zadnji odnos je bio 12.1 pa ćemo vidjeti sto bude.
Ja bi isto po aplikaciji trebala ne dobiti 28.1 po. Mojoj racunici 27.1. Odnosi bili 10.,11., i 12.1. O racunam isto kao ti 13/14.1 :D
Onda smo skoro iste. 😊Čekamo i ne gubimo nadu. 🙏😊
I meni samoj je isto tako 13/14 o bila :)
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ma ništa draga LeLa. 😍
S obzirom na moje zadnje iskustvo, neću raditi test prije 28. Iako ni to ništa ne znaci, hehe. Ja sam radila Clearblue ov test i bio je pozitivan 12.1 pa sad nisam sigurna da li je ov bila taj dan ili 13/14. Zadnji odnos je bio 12.1 pa ćemo vidjeti sto bude.
Ja bi isto po aplikaciji trebala ne dobiti 28.1 po. Mojoj racunici 27.1. Odnosi bili 10.,11., i 12.1. O racunam isto kao ti 13/14.1 :D
Onda smo skoro iste. 😊Čekamo i ne gubimo nadu. 🙏😊
I meni samoj je isto tako 13/14 o bila :)
Hahahaha eto u istom smo sosu.
Mada ja sam radila jutros test i nula bodova... :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Osmi dan kasni i jedino sto ima je nesto svjetlo rozo na papiru skroz slabasno....eto toliko od mene za danasnji update kako izgleda,ako dode do promjena da procurim javim 🤣
Da zato kazu najbolje cekati dan M ili da kasni. A to sto smo mi nestrpljive.....🤭.....dakle evo mala info od mene. Rekla sam da necu gledat na simptome al ajmo.
Dan - 59DC - 8DPO - 9 dan od stoperice
Sise samo napuhnute - ( nit osjetljive, niti bole)
Bolovi - kao neki grcici i tu i tamo neko probadanje sa nekim zarenjem ponekad
Temepratura - 36.8
Glad - ista kao prije
Umor prisutan - ali umorna sam 37 godina godina tak da ne pridodajem paznju tome
Iscjedak pojacan mljecni - uzimam progesteron pa nemam pojma jel od njega ili od mene ili od neceg treceg
I naravno secer na kraju. TEST...testovi na slici zeleni od 25 vise neda ju sjene ali plavi test od 10 daje jos sjenu. Sto znaci da je HCG inekcija i dalje prisutna. Po mojoj procijeni ukoliko bi mozda na 10 ili 11DPO dobila sjenu mogla bi se ponadati trudnoci.
Btw. Ne znam koliko vidite te sjene al uzivo se vide jace. Crnarupe izgleda da je tebe ovaj ciklus stvarno zafrknuo. Ali o o sta si rekla ili ce krenut M ili je implantacija. Buduci si rekla da je mogla O biti kasnije nego si mislila. Kad si na pregledu?
Osmi dan kasni i jedino sto ima je nesto svjetlo rozo na papiru skroz slabasno….eto toliko od mene za danasnji update kako izgleda,ako dode do promjena da procurim javim 🤣
Mozda impl. Napravi teeest :-D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Bok cure, vec sam pisala ovdje, imala sam pozitivan test prosli ciklus, na kraju je bila biokemijska. Simptome koje sam imala tada bile su bolne grudi odmah nakon ovulacije, iscjedak, gubitak apetita i žeđ. I ovaj mj sam pratila ovulaciju trakicama, ali nekako mi se cini da je bila ranije nego obično. Vec mj dana pijem inofolic pa ne znam jel mlzda zbog toga.
Prva slika je 11 dan ciklusa, a druga 15 dan ciklusahttps://ibb.co/YTkQBvt
Da pik je bio na 15 dc kak se meni cini. Zao mi je zbog biokemijske. Al bit ce. Vidis moze se. Tako da samo naprijed. 😉
Da zato kazu najbolje cekati dan M ili da kasni. A to sto smo mi nestrpljive…..🤭…..dakle evo mala info od mene. Rekla sam da necu gledat na simptome al ajmo.
Temepratura - 36.8
Glad - ista kao prije
Umor prisutan - ali umorna sam 37 godina godina tak da ne pridodajem paznju tome
Iscjedak pojacan mljecni - uzimam progesteron pa nemam pojma jel od njega ili od mene ili od neceg treceg
I naravno secer na kraju. TEST…testovi na slici zeleni od 25 vise neda ju sjene ali plavi test od 10 daje jos sjenu. Sto znaci da je HCG inekcija i dalje prisutna. Po mojoj procijeni ukoliko bi mozda na 10 ili 11DPO dobila sjenu mogla bi se ponadati trudnoci.
Sretno Martina, bas si sistematizirana :-D
Meni danas na 10/11dpo test od 25mlU ujutro nista nije pokazao. Ma nikakvu sjenu/mrlju. :(
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Da zato kazu najbolje cekati dan M ili da kasni. A to sto smo mi nestrpljive…..🤭…..dakle evo mala info od mene. Rekla sam da necu gledat na simptome al ajmo.
Temepratura - 36.8
Glad - ista kao prije
I naravno secer na kraju. TEST…testovi na slici zeleni od 25 vise neda ju sjene ali plavi test od 10 daje jos sjenu. Sto znaci da je HCG inekcija i dalje prisutna. Po mojoj procijeni ukoliko bi mozda na 10 ili 11DPO dobila sjenu mogla bi se ponadati trudnoci.
Meni danas na 10/11dpo test od 25mlU ujutro nista nije pokazao. Ma nikakvu sjenu/mrlju. :(
Hahhaha jesam. To je samo jedna stranica. Imam samo tekicu sa bebacem na naslovnici koja je namijenjena meni i mojim trakicama. Da imam. Nikad ne znas oce li zatrebat 🤣🤣🤣. Nije to nista. Jos ima vremena. Ja bi preporucila ako se vec testira prije M da se koriste testovi sa 10 osjetljivosti. Digitalci nikako. On ce pokazat sam kad M vec kasni. Sretno i drzim 🤞
Temepratura - 36.8
Glad - ista kao prije
Hahhaha jesam. To je samo jedna stranica. Imam samo tekicu sa bebacem na naslovnici koja je namijenjena meni i mojim trakicama. Da imam. Nikad ne znas oce li zatrebat 🤣🤣🤣. Nije to nista. Jos ima vremena. Ja bi preporucila ako se vec testira prije M da se koriste testovi sa 10 osjetljivosti. Digitalci nikako. On ce pokazat sam kad M vec kasni. Sretno i drzim 🤞
Ma u mulleru i bipi nalazim samo na ove od 25mlU morat cu tražiti u ljekarni.
Neka, to je super sto radis jer upoznas svoje tijelo.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji