Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    19. Travanj 2020. 13:02

Neznam stvarno sta ce biti. Napravit cu ujutro svejedno test. Dosta osjetim jajnik. Mislim da mi je oko 10tog bila implatacija. A danas mi je 15dpo. Sise me i dalje bole

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    19. Travanj 2020. 14:04

Kiky moja, tako je i meni bilo u malo drukcijoj drukcijoj situaciji. Ja sam smeđarila i otisla na hitnu, bio petak navecer. I ona mene pregleda na nekom aparatu, kaze: ne krvarite, vidim plod, ne vidim srce (10 dana prije je kucalo) ali aparat je bas star, mozda kuca al se ne moze vidjeti, treba beba bit jos jos malo veca. I onda kaze, ima nade, ali ako prokrvarite, nemojte dolazit vise na hitnu,pustite da krvarite. Meni tisucu upitnika nad glavom🤦🏻‍♀️ Naravno, sutradan sam opet prokrvaila ali otisla sam u drugu bolnicu gdje mi je rekla da nazalost srce stvarmo vise vise ne kuca. Jos je ova prva bila i draga, al nekad ne biraju rijeci. 
    Želim da ti bude sve u redu 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Rita88
    19. Travanj 2020. 14:38

Cvjetic zao mi je, bas sam nekako za tebe mislila.da si sigurno trudna, al gle nema bediranja , ides dalje u nove pobjede 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Mala2323
    19. Travanj 2020. 15:37

Rita88

Cvjetic zao mi je, bas sam nekako za tebe mislila.da si sigurno trudna, al gle nema bediranja , ides dalje u nove pobjede 🤞

I ja isto, još pogotovo kak mi je kasnila, a inače il dobijem na 27 ili 28, Al 31 nikad još. I uz to svi simptomi, temperatura, sve... Ali očito nismo dobro aktivni bili hehe. Biti će hajde.. Glava gore. Malo sam jučer bila tužna. Ali bolje mi je danas. 🥰🤞

@Kiky držim ti velikeee fige i čuvaj se ❤️

+ 26.12.2020🖤

LeLa2807
    19. Travanj 2020. 17:43

Lucky🍀

Ja evo dok cekam svoj dan D mjerim bar tempicu cisto da se imam s cim zabavit, prekjucer i jucer ujutro 36.8, inace mi je 36.2 ili 36.3…jutros 36.6, pa sam isla iz znatizelje bezveze mjeriti maloprije pa je 37, a 8dpo je tek. A jucer me cijeli dan peklo u trbuhu i jajnik osjetila, ne znam jel bi donosila ikakve zakljucke, sta vi curke mislite?

Da temp mjeris samo ujutro prije dizanja jer svi drugi rezultati nisu pouzdani :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Miakamo
    19. Travanj 2020. 18:04

Kod mene vjestice jos nema. U donjem dijelu stomaka mi je bio osjecaj nekog pritiska i kao da ce svakog trena doci. Bol u ledjima osjetim pogotovo kad se krecem. Svakih nekoliko minuta idem provjeravam ima li je. Grudi jos uvijek teske i blago bolne. Ako ne dodje do veceras ima nade.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Bowlica
    19. Travanj 2020. 18:23

Miakamo

Kod mene vjestice jos nema. U donjem dijelu stomaka mi je bio osjecaj nekog pritiska i kao da ce svakog trena doci. Bol u ledjima osjetim pogotovo kad se krecem. Svakih nekoliko minuta idem provjeravam ima li je. Grudi jos uvijek teske i blago bolne. Ako ne dodje do veceras ima nade.

Test? 

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

• Miakamo
    19. Travanj 2020. 18:28

mašnica

Miakamo

Test?

Nemam nijedan 😔. Ako do sutra ujutro ne dodje idem u apoteku.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

ivkica
    19. Travanj 2020. 19:05

Da li vam je kad bilo da poslije ovulacije nemate nikakav iscjedak?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

• Mara Kokosica
    19. Travanj 2020. 19:54

miakamo drzim fige na najjace da ne dode M.

Kiky zao mi je. Samo ostaje nada i pozitiva za novi mjesec. Nema druge. 

Ostalim curkama sretno ☺️

06/20 blighted ovum 8tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.