KDS, koliko je mala stara? Imate boravak? Mi imamo sina od 3.5 g i tek od kad je on došao postali smo maštoviti u vezi mjesta i vremena. 😂😂😂😂
Meni ova menga skroz čudna. 3.dan danas, do sad nije bilo 2-3 puna uloška, inače ih mijenjam svaka 2-3 h. I boli me trbuh nekako čudno. Sad sam se prepala šta je. 😓
9 godina, ah za sada imamo samo sobu, kuhinju i kupaonu 😕 duga priča je sve to skupa al u planu je preuređivanje kuće tako da imamo više prostora za bebu i nas😊
Malo me dečko oraspoližio al mrvicu da ćemo malu nekako iskombinirat da mozemo normalno bez brzinskog i bez pažnje dal spava il ne.... vidit ćemo šta će bit.... i zna on da od 29.04. do 02.05. moramo bar svaki drugi dan 😊
Čitam non stop...neki govore ne svaki dan jer spermići moraju bit u brzini a imaju 48h "oporavka", neki pišu da nama traje 12 neki 24h... uglavnom tko uspije iz prve stvarno je sretnik
Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska. I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim i ocito je opet biokemijska...😪😭😭😭😭
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska. I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim i ocito je opet biokemijska…😪😭😭😭😭
Kiky draga, bas mi je zao 😔. Drzi se, daj Boze da sve bude uredu, mozda je kasnija implantacija pa je zato mala beta. Od srca ti zelim da se plod zadrzi 🤞.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Kiky čvrsto držim fige da ipak bude sve ok... Mozda je neko krvarenje tko zna čim izazvano a plod se drži i dalje 🙏 javljaj se... Nadam se da ćeš ipak ići vaditi betu u pon 🤞🤞🤞
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska. I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim i ocito je opet biokemijska…😪😭😭😭😭
Odmaraj i ne sekiraj se i samo pozitiva. Beta je mala jer je vjerojatno tek nedavno bila implantacija. Sad se smiri i odmaraj. Nemoj da se naprezes. Radi samo sta moras nuzno. Drzimo duplo 🤞🤞🤞da bude sve u redu.
Jao kiky nadam se samo da je kasnija impl pa je zato tako niska beta...držim ti 🤞🏻 da sve bude dobro...drži se 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kiky nadam se da ce ipak sve biti u redu. Odmaraj koliko mozes i cekamo pozitivne vijesti 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Kiky iskreno se nadam da je implantacija tek bila pa odatle ti grcici i ta sukrvica te da neces posteno prokrvariti,a da ce sutra
Beta biti ljepsa 😘 ne znam sto drugo reci jer sad nisam pametna je li gore kada do T ne dolazi ili kada dolazi do nje,ali se ne zadrzava i to mi je skroz deprimirajuce da se na trenutke zapitam jel bi ja imala opet snage proci kroz biokemijsku nakon zadnje prije godinu dana,stvarno tuzno,a ti si to vec prosla prije koji mjesec i stvarno se nadam da ce to sve biti ok! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji