Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    KDS
    18. Travanj 2020. 18:38

malala

KDS, koliko je mala stara? Imate boravak? Mi imamo sina od 3.5 g i tek od kad je on došao postali smo maštoviti u vezi mjesta i vremena. 😂😂😂😂
    Meni ova menga skroz čudna. 3.dan danas, do sad nije bilo 2-3 puna uloška, inače ih mijenjam svaka 2-3 h. I boli me trbuh nekako čudno. Sad sam se prepala šta je. 😓

9 godina, ah za sada imamo samo sobu, kuhinju i kupaonu 😕 duga priča je sve to skupa al u planu je preuređivanje kuće tako da imamo više prostora za bebu i nas😊
    Malo me dečko oraspoližio al mrvicu da ćemo malu nekako iskombinirat da mozemo normalno bez brzinskog i bez pažnje dal spava il ne.... vidit ćemo šta će bit.... i zna on da od 29.04. do 02.05. moramo bar svaki drugi dan 😊
    Čitam non stop...neki govore ne svaki dan jer spermići moraju bit u brzini a imaju 48h "oporavka", neki pišu da nama traje 12 neki 24h... uglavnom tko uspije iz prve stvarno je sretnik  

Kiky 🥰
    18. Travanj 2020. 21:33

Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska.  I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim  i ocito je opet biokemijska...😪😭😭😭😭

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    18. Travanj 2020. 21:38

Kiky 🥰

Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska. I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim i ocito je opet biokemijska…😪😭😭😭😭

Kiky draga, bas mi je zao 😔. Drzi se, daj Boze da sve bude uredu, mozda je kasnija implantacija pa je zato mala beta. Od srca ti zelim da se plod zadrzi 🤞.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Tonia♥️
    18. Travanj 2020. 21:46

Kiky čvrsto držim fige da ipak bude sve ok... Mozda je neko krvarenje tko zna čim izazvano a plod se drži i dalje 🙏 javljaj se... Nadam se da ćeš ipak ići vaditi betu u pon 🤞🤞🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

MalaD
    18. Travanj 2020. 22:03

Kiky zao mi je.. Javi sutra kako je.. ❤️

18. Travanj 2020. 22:05

Kiky 🥰

Evo da vam se napokon danas javim. Nocas me opet trbuh bolio za poludit jajnik probadao. Muz me danas odveo na hitni pregled jedva su me primili. Vadili su betu i beta je 35 jako niska. I pojavila mi se jutros roskasta krv na ulosku. Ne ide jako. Dali su mi tablete protiv bolova i rekli da u ponedjeljak idem opet vadit betu. Ali ako mi se stvari pojacaju nema smisla uopce ni ici. Bas sam sva izvan sebe i ne osjecam se bas dobro. Bas sam se pazila ovih dana na sebe s obzirom da i radim i ocito je opet biokemijska…😪😭😭😭😭

Odmaraj i ne sekiraj se i samo pozitiva. Beta je mala jer je vjerojatno tek nedavno bila implantacija. Sad se smiri i odmaraj. Nemoj da se naprezes. Radi samo sta moras nuzno. Drzimo duplo 🤞🤞🤞da bude sve u redu. 

Aneee
    18. Travanj 2020. 22:16

Kiky 🥰

Jao kiky nadam se samo da je kasnija impl pa je zato tako niska beta...držim ti 🤞🏻 da sve bude dobro...drži se 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita88
    18. Travanj 2020. 23:15

Kiky nadam se da ce ipak sve biti u redu. Odmaraj koliko mozes i cekamo pozitivne vijesti 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita37🤰
    19. Travanj 2020. 01:07

Kiky drzi se... 

🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 

19. Travanj 2020. 07:57

Kiky iskreno se nadam da je implantacija tek bila pa odatle ti grcici i ta sukrvica te da neces posteno prokrvariti,a da ce sutra
    Beta biti ljepsa 😘 ne znam sto drugo reci jer sad nisam pametna je li gore kada do T ne dolazi ili kada dolazi do nje,ali se ne zadrzava i to mi je skroz deprimirajuce da se na trenutke zapitam jel bi ja imala opet snage proci kroz biokemijsku nakon zadnje prije godinu dana,stvarno tuzno,a ti si to vec prosla prije koji mjesec i stvarno se nadam da ce to sve biti ok! 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.