Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SanjaLB
    20. Travanj 2020. 12:28

Pozdrav cure, imam pitanje a ne mogu da nadjem tu temu na sajtu 🤷‍♀️

Pocela sam da pijem Femibion 1 planiram trudnocu ali meni te tablete su nekako velike da progutam, inace nisam operisala krajnike koji su pre 15 god. bili upaljeni i sad sam probala po pola tabletu i ok ide ali da li sme tako, strah me je 😔 Ja koristim LH trakice vec 2 meseca i sad ih tek kuzim kako rade, samo sto ih koristim po 4 na dan 😁 e sad jel treba u akciju kad one malo izblede, posle ovulacije, inace smo pokrpili sve dane pre 🤷‍♀️

Aneee
    20. Travanj 2020. 12:33

Kiky 🥰

Evo da vam javim da ipak nista, beta je pala i to je to… idem do svoje doktorice sada da mi par dana da bolovanje da se smirim. Ovo me bas pogodilo.
    Martina pisi me za nedobit opet 15.5.
    Hvala vam cure sto ste bile uz mene svjedeno, da ovog foruma nema jos bi vise potonula. Bas je tesko prolaziti ovo ali necu posustat. Samo da malo misli sredim….

Ne mogu vjerovati 😔 baš mi je žao...drži se draga..isplaci se pa opet u nove pobjede još jača 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

KDS
    20. Travanj 2020. 12:33

Žao mi je Kiky
    Cure dal ste počele uzimat vitamine na svoju ruku ili ih vam je gonekolog preporučio? Ja sam svome rekla da planiramo ali nije mi rekao da išta uzimam

Kiky 🥰
    20. Travanj 2020. 12:46

Hvala vam cure! Doktorica mi je otvorila bolovanje pa sam kuci malo da si razbistrim misli. Kao sto mi je i ona rekla mladi smo i zivot je pred nama. Muz mi je isto malo razocaran iako nece priznat nadao se da je ovaj put sve ok. Danas mi 3 dan ciklusa a sta da radim, opet cemo za 10ak dana pratit O pa ici u nove pobjede. Ovaj put smo imali odnos jutro nakon pika(navecer je pik bio) i dan poslje, mislim da je to bio dan O. A na 10dpo sam osjetila implataciju tek jer me ful jako jajnik bolio i jos ga osjetim i sada ali ne jako. Bas nikad nije tako bolio. Cudo jedno kako mozes sve osjetit kada malo bolje promatras svoje tijelo....volim vas sve ❤ 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lilly27
    20. Travanj 2020. 13:21

Draga Kiky, žao mi je za negativnu betu ali bit će bolje. Meni bude lakše kad si u tom trenu mantram kako imam predivnog muža, obitelj, vlastiti krov nad glavom, posao a njih puno nema to a i isto bi željeli djecu. Onda mi se opet sve čini mogućim i digne me s dna.
    Nego, da li su koju od vas na dan pika počele boljeti cicke sa strane i dali da tome uopće pridajem pažnju? Cicke me uvijek bole prije m ali počnu tamo negdje 8, 10 dpo, a kad je bila biokemijska onda su počele na dan implatacije. Ne želim se zamarati simptomima ali ovo mi je baš sad čudno bilo 

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• Miakamo
    20. Travanj 2020. 14:24

Lilly27

Draga Kiky, žao mi je za negativnu betu ali bit će bolje. Meni bude lakše kad si u tom trenu mantram kako imam predivnog muža, obitelj, vlastiti krov nad glavom, posao a njih puno nema to a i isto bi željeli djecu. Onda mi se opet sve čini mogućim i digne me s dna.
    Nego, da li su koju od vas na dan pika počele boljeti cicke sa strane i dali da tome uopće pridajem pažnju? Cicke me uvijek bole prije m ali počnu tamo negdje 8, 10 dpo, a kad je bila biokemijska onda su počele na dan implatacije. Ne želim se zamarati simptomima ali ovo mi je baš sad čudno bilo

Mene cice ovaj ciklus pocele boliti 7dpo  i evo danas treba stici m i sad me bole i malo su vece. Glava me isto boli i jajnik osjetim povremeno probadanje. E sad sta ce biti vidjet cemo.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

20. Travanj 2020. 14:25

SanjaLB

Pozdrav cure, imam pitanje a ne mogu da nadjem tu temu na sajtu 🤷‍♀️

Pocela sam da pijem Femibion 1 planiram trudnocu ali meni te tablete su nekako velike da progutam, inace nisam operisala krajnike koji su pre 15 god. bili upaljeni i sad sam probala po pola tabletu i ok ide ali da li sme tako, strah me je 😔 Ja koristim LH trakice vec 2 meseca i sad ih tek kuzim kako rade, samo sto ih koristim po 4 na dan 😁 e sad jel treba u akciju kad one malo izblede, posle ovulacije, inace smo pokrpili sve dane pre 🤷‍♀️

Uzmi Femibion babyplanung. Mozes ga piti prije trudnoca a i za vrijeme trusnoce do 12 tjedna onda prelazis na druge. Manja je tabletica dosta. E sad nema potrebe da piskis trakice 4 puta dnevno sve dok ne pocne tamniti. Onda mozes i do 4 puta ako zelis. Bezveze ih trosis. Nadalje ne kreces sa akcijom kad one pocnu bljediti jer tad je vec kasno nego kad tesna crta bude tamna kao kontrolna ili tamnija. E tad je LH najvisi i predvida Ovulaciju koja bi se trebala desiti unutar 12 do 48 sati od tog pika. 

20. Travanj 2020. 14:29

Kiky sta rec. Stvarno sam se nadala do kraja da ce biti sve u redu. Ali eto. Neka visa sila je tu i mi ne mozemo nista. Odmori sada doma. Daj si vremena a onda dalje u nove pobjede. Saljem ti ogroman 🤗 i jos ogromniju 😘

20. Travanj 2020. 14:30

ODBROJAVANJE 4/2020
    Brunoibrankica - ➕
    Perla123 - ➕
    Nova19 - ➕
    MalaD - ➕
    Miakamo - 20.4.2020 - 0 dana
    Kaca - 25.4.2020 - 5 dana
    Ivkica - 25.4.2020 - 5 dana
    Lilo23 - 26.4.2020 - 6 dana
    Lucky - 26.4.2020 - 6 dana
    Malela - 26.4.2020 - 6 dana
    Rita88 - 28.4.2020 - 8 dana
    ChiAn6 - 28.4.2020 - 8 dana
    Marakokosica - 28.4.2020 - 8 dana
    Fancy - 29.4.2020 - 9 dana
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Tonia - 2.5.2020 - 12 dana
    Anitram1982 - 3.5.2020 - 13 dana
    Tera - 8.5.2020 - 18 dana
    Sue - 9.5.2020 - 19 dana
    Jelenajelena - 11.5.2020 - 21 dana
    Kds - 13.5.2020 - 23 dana
    Kiky - 15.5.2020 - 25 dana

• Mala2323
    20. Travanj 2020. 14:30

Rita88

Cvjetic123

Cure što nije kao da kad dođe M da padne temperatura? Meni je drugi dan evo M, danas ide jače, a temp i dalje 37.2 malo mi to čudno evo, i sise i dalje bole i nisu se ispuhale……

Ako ti temp ne padne ,napravi test ovih dana , bas cudno da ti se i dalje drzi. Jel ti menga cudna il je ko i inace?

Znaći od početka M,aa danas je  3 dan mi je temp ili 37.0 pa do 37.3. Opet sam danas mjerila i 37.1. Baš mi je evo čudno to, i dalje sise stoje normalno i malo bole.
    Glava i dalje me boli.   I tlak onak u ušima osjetim, zujanje malo pa malo. 🥵 
    A normalna je, prvi dna je slabo išla, jučer je onak dosta bilo a ne baš da idem malo pa malo mjenjat uložak kao Inaće, nego promjenim kad sam na wc bezevze. Danas isto onak ne previše. Ali ima. Ali opet pričala sam s kolegicom ona je imala prvu normalnu.... I sve normalno iznijela. Tako da sam iskreno zbunjena malo 

+ 26.12.2020🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.