Jel ko ima iskustva o fertil up za zene i muskarce
M i ja smo poceli oboje piti prije mjesec dana, ali na svoju inicijativu, tako da ti ustvari ni ja ne mogu nista pametno reci….citala sam na forumu da neki hvale da je spermiogram bio koma, a nakon 3 mj fertil upa se jako poboljsalo. Mi smo poceli piti cisto eto preventivno.
Nije ni nama dr nista spominjao,ali smo malo proucavali pa smo vidili,nema nesto previse komentara po forumima,
Slucajno sam stisnula saljem a nisam sve napisala sta sam mislila 🤣🤣,pitala sam u grupu racunam mozda netko ima iskustva.Mislim da cemo mi kroz neko vrime naruciti al nema nesto previse novijih komentara po forumima u vezi toga
Moj M pije od Orthomola Fertilplus (al to je isto) zbog losijeg spemio. 3 mjeseca je kura. Navodno pomaze. Njegov kolega je isto uzimo jer je imo los spermio i pio je 3 mjeseca i evo zena mu ostala trudna nakon tih 3 mjeseca sta je pio. Dal je pomoglo to ili nes drugo 🤷♀️. Al pokusavali su isto dugo prije toga. Al nije nis pio tada.
Jel ko ima iskustva o fertil up za zene i muskarce
Moj pije proxeed na savjet urologa jer ima jako los spermio, mislim da je to ista stvar samo sto fertil upa nema u ljekarnama a proxeeda ima, mi smo namjerno uzimali ovaj iz ljekarne iako je dosta skuplji jer nam je rečeno da ako nema u ponudi ljekarne da nije zadovoljilo sve testove a meni se stvarno ne zeza još i sa tim jer mm ima hashimoto i ne želim riskirati... za sad još ne vidimo rezultate
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Kiky stalno provjeravam jesi pisala kako je danas prošlo...nadam se da je sve dobro držim 🤞🏻😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kikystalno provjeravam jesi pisala kako je danas prošlo…nadam se da je sve dobro držim 🤞🏻😘
I ja isto. Miakamo di si tiii???
Anci kak je stanje kod tebe?
06/20 blighted ovum 8tt.
Vadila sam sad betu pa moram cekat do 10 rezultate javit cu vam cure, hvala❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure što nije kao da kad dođe M da padne temperatura? Meni je drugi dan evo M, danas ide jače, a temp i dalje 37.2 malo mi to čudno evo, i sise i dalje bole i nisu se ispuhale……
Da, trebala bi pasti. Kako je jutros? Jer ako ostaje povišena onda je moguca trudnoca a ti si dobila mengu
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Kikystalno provjeravam jesi pisala kako je danas prošlo…nadam se da je sve dobro držim 🤞🏻😘
I ja isto. Miakamo di si tiii???
Anci kak je stanje kod tebe?
Jutro cure! Ma mene je ovaj moj ticker zbunio. Danas je dan kad vjestica ne treba doci, kao sto je Anitram stavila na odbrojavanju a ne jucer kao sto sam ja mislila. Grudi i dalje lagano bole i malo su vece. Pricekacu do sutra ujutro da vidim hoce li doci. Inace mi nikad ne kasni, pa ako danas ne dodje nesto se zakuhalo.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo i Kiky sretnooo!!!
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Evo da vam javim da ipak nista, beta je pala i to je to... idem do svoje doktorice sada da mi par dana da bolovanje da se smirim. Ovo me bas pogodilo.
Martina pisi me za nedobit opet 15.5.
Hvala vam cure sto ste bile uz mene svjedeno, da ovog foruma nema jos bi vise potonula. Bas je tesko prolaziti ovo ali necu posustat. Samo da malo misli sredim....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo da vam javim da ipak nista, beta je pala i to je to… idem do svoje doktorice sada da mi par dana da bolovanje da se smirim. Ovo me bas pogodilo.
Martina pisi me za nedobit opet 15.5.
Hvala vam cure sto ste bile uz mene svjedeno, da ovog foruma nema jos bi vise potonula. Bas je tesko prolaziti ovo ali necu posustat. Samo da malo misli sredim….
Zao mi je zbog ovoga sto prolazis...otvori na bolovanje,placi,vici bilo sto da si malo olaksas sve i drzi se 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji