Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    20. Travanj 2020. 10:42

Kiky 🥰

Evo da vam javim da ipak nista, beta je pala i to je to… idem do svoje doktorice sada da mi par dana da bolovanje da se smirim. Ovo me bas pogodilo.
    Martina pisi me za nedobit opet 15.5.
    Hvala vam cure sto ste bile uz mene svjedeno, da ovog foruma nema jos bi vise potonula. Bas je tesko prolaziti ovo ali necu posustat. Samo da malo misli sredim….

Kiky zao mi je :( 
    Uzmi bolovanje,odmori se gledaj serije i uzmi vrijeme za sebe ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Sara 🌸
    20. Travanj 2020. 10:47

Kiky baš mi je žao 💜 Imaš potpuno pravo bit tužna, al nemoj da te predugo obuzme. Isplači se, saberi se pa ponovo. Jače smo mi nego što mislimo. 💜

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

LeLa2807
    20. Travanj 2020. 10:48

Kiky 🥰

Evo da vam javim da ipak nista, beta je pala i to je to… idem do svoje doktorice sada da mi par dana da bolovanje da se smirim. Ovo me bas pogodilo.
    Martina pisi me za nedobit opet 15.5.
    Hvala vam cure sto ste bile uz mene svjedeno, da ovog foruma nema jos bi vise potonula. Bas je tesko prolaziti ovo ali necu posustat. Samo da malo misli sredim….

Odmori se Kiky. Bas mi je zao. Sigurna sam da cete uspjeti. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bowlica
    20. Travanj 2020. 11:05

Naravno da neces posustati i odustati. Isplaci se odmori se i sutra je novi dan...bit ce bolje vjeruj mi. Uspjet ces samo nemoj se obeshrabriti! Prošla sam i ja biokem.u 9mj.ali nekako puno brze sam odtugovala nego ab. Drž se hrabro!

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Tonia♥️
    20. Travanj 2020. 11:08

Kiky držala sam fige do zadnjeg i nadala se... Žao mi je jako... Al bit će to sve dobro 🙏 uzmi si vremena, isplači se... Doći će klupko sreće, al očito ovaj put nije bio taj put... Tu smo uz tebe ♥️

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

MalaD
    20. Travanj 2020. 11:09

Kiky zao mi je.. Odmori pa u nove pobjede.. Ako se primilo ovaj puta mozda drugi puta bude i ostalo. :-) 

• Miakamo
    20. Travanj 2020. 11:25

Zao mi je Kiky 😔. Uzmi vremena za sebe. Iza kise uvijek dodje sunce. Ja sam sigurna da ces ti svoje malo sunce ugledati uskoro 😘. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Rita88
    20. Travanj 2020. 11:26

Kiky zao mi je, malo se isplaci izbaci sve iz sebe i kreni dalje, kazu nakon biokemijske je zena najplodnija, mozda iduci ciklus bude bas plus , sretno i veliki zagrljaj saljem 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    20. Travanj 2020. 11:33

Cvjetic123

Cure što nije kao da kad dođe M da padne temperatura? Meni je drugi dan evo M, danas ide jače, a temp i dalje 37.2 malo mi to čudno evo, i sise i dalje bole i nisu se ispuhale……

Ako ti temp ne padne ,napravi test ovih dana , bas cudno da ti se i dalje drzi. Jel ti menga cudna il je ko i inace? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    20. Travanj 2020. 11:37

unknown_girl

unknown_girl

Lucky🍀

unknown_girl

Jel ko ima iskustva o fertil up za zene i muskarce

M i ja smo poceli oboje piti prije mjesec dana, ali na svoju inicijativu, tako da ti ustvari ni ja ne mogu nista pametno reci….citala sam na forumu da neki hvale da je spermiogram bio koma, a nakon 3 mj fertil upa se jako poboljsalo. Mi smo poceli piti cisto eto preventivno.

Nije ni nama dr nista spominjao,ali smo malo proucavali pa smo vidili,nema nesto previse komentara po forumima,

Slucajno sam stisnula saljem a nisam sve napisala sta sam mislila 🤣🤣,pitala sam u grupu racunam mozda netko ima iskustva.Mislim da cemo mi kroz neko vrime naruciti al nema nesto previse novijih komentara po forumima u vezi toga

Moj muz je pio 3 mjeseca negdje do 1 mjeseca, trudna jos nisam a on spermiogram nije ponavljao, inace je manji brohj brzih plivaca, nakon fertil up pio je maticnu mlijec sad s tim pauzira, uglavnom pokusavamo na sve nacine. Planiram sad uzet maca prah, vidjet cemo kako to djeluje , cula sam da je bljak al da pomaze kod plodnosti i spermica, nadam se samo da ne remeti cikluse jer su mi ciklusi skolski.

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.