Jutro cure! Meni danas vjestica ne treba doci. Jutros me probudio desni jajnik i boluckanje i zvukovi u stomaku kao nervozna crijeva i kao da cu dobiti svakog trenutka. Jos nista, ali mi cudno sto su mi grudi i dalje malko bolne pri dodiru i teske, inace se vrate u normalno stanje prvi dan m. Inace me nekad grudi bole pred m nekad samo dan dva, ovaj mjesec su osjetljive i blago bolne od 10.04. Posto nemam testova radila sam jedan lh koji mi je ostao. Nije pozitivan, al evo slika.
https://ibb.co/kh4V8Hh
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Nocas je nesto iscurilo krvi i sada malo. Drzite 🤞 da se poveca sutra. Nemam vise snage vjerujte mi prolazit kroz ovo, samo bi plakala danas
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nocas je nesto iscurilo krvi i sada malo. Drzite 🤞 da se poveca sutra. Nemam vise snage vjerujte mi prolazit kroz ovo, samo bi plakala danas
Hej..bit ce sve u redu. Evo znam cure koje su krvarile i bilo je sve ok. I imaju sad svoje mrvice pored sebe. Samo budi pozitivna. Nema plakanja i stresiranja. Vjeruj....🤞🤞🤞🤞👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗
Jutro cure! Meni danas vjestica ne treba doci. Jutros me probudio desni jajnik i boluckanje i zvukovi u stomaku kao nervozna crijeva i kao da cu dobiti svakog trenutka. Jos nista, ali mi cudno sto su mi grudi i dalje malko bolne pri dodiru i teske, inace se vrate u normalno stanje prvi dan m. Inace me nekad grudi bole pred m nekad samo dan dva, ovaj mjesec su osjetljive i blago bolne od 10.04. Posto nemam testova radila sam jedan lh koji mi je ostao. Nije pozitivan, al evo slika.
Da trakica lh nam nis nemre rec jel je ili nije. Drzim 🤞da bude plus na kraju
Kiky drži se! Misli pozitivno!
Ja još peak nisam ulovila a vec 22DC muka mi vise iako pokrivamo sve ove dane premorena sam..vidjet cemo kako bude.
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Da trakica lh nam nis nemre rec jel je ili nije. Drzim 🤞da bude plus na kraju
Ah, znam 😔. Da su mi barem kinezi stigli koje sam narucila prije skoro 2 mjeseca pa hajde. Sad nemam vise ni lh trakica pa ako ne dodje danas ili eventualno sutra, otici cu do apoteke po test. Ima nade sve dok su mi cice teske hehe. Hvala ti 😗
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Kiky drži se! Misli pozitivno!
Ja još peak nisam ulovila a vec 22DC muka mi vise iako pokrivamo sve ove dane premorena sam..vidjet cemo kako bude.
Mašnica znam kako ti je... Ja sam 19.dan ciklusa i još ništa od O, a inaće mi bude 19.dan... Al evo da te utješim, zadnji put kad sam ostala T, O je bila na 27.dan ciklusa 🤷♀️ bitno da ju nekak pokrijemo :)
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo i mene, prokrvarila sam jako... Ne znam da li je možda biokemijska?
Bit će sve okej. I idemo u nove pobjede.
Svima koji čekate plus želim punooo pluseva i to debelih kao kuča ❤️❤️❤️
A ja čekam da prođe krvarenje i u akciju... Iako mi dragi ode na teren 2 dana prije plodnih dana, ali eto pokušat ćemo...
+ 26.12.2020🖤
Kiki drzimo fige da bude sve u redu 🤞 drzi se
Stvarno kao sto crnerupe kaze, tesko je kad do t ne dolazi, i tesko je kada se izgubi.. trebamo ostati jake.
Ja krecem u opskrbu vitaminima za nas oboje, a za ostalo se ne brinem dok ne zavrsi ovaj lockdown. Dok ne napravimo pretrage ja necu razbijat glavu. Ni O nisam ulovila trakicama i bas me briga
Jos samo da kazem da je moja poznanica rodila u 46oj godini zdravu curicu. Ima vremena za sve nas 😅
Jos mi jucer na hitnoj govore da sta sam dolazila ako sam prokrvarila.... zahtjevala sam da mi betu naprave pa mi je sestra rekla da to nije nista 😭😭😭😭😭😭😭 da ako krvarim da se nece zadrzat. Bas je bila bezobrazna
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji