Bok cure, vec sam pisala ovdje, imala sam pozitivan test prosli ciklus, na kraju je bila biokemijska. Simptome koje sam imala tada bile su bolne grudi odmah nakon ovulacije, iscjedak, gubitak apetita i žeđ. I ovaj mj sam pratila ovulaciju trakicama, ali nekako mi se cini da je bila ranije nego obično. Vec mj dana pijem inofolic pa ne znam jel mlzda zbog toga.
Prva slika je 11 dan ciklusa, a druga 15 dan ciklusa https://ibb.co/YTkQBvt
Evo podijelit ću s vama kako je moj zadnji plus izgledao na 14 dpo ( donja slika) i 16 dpo ( gornja slika). Doduše, bila je biokemijska T.
Zato sada želim pričekati do testiranja...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo podijelit ću s vama kako je moj zadnji plus izgledao na 14 dpo ( donja slika) i 16 dpo ( gornja slika). Doduše, bila je biokemijska T.
Zato sada želim pričekati do testiranja…
Tek si na 14 dpo vidjela plusic ili se prije toga tada nisi ni testirala?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Meni je danas 10/11 dpo ne znam točno jer nisam radila lh trakice nego po jakim bolovima u desnom jajniku zaključila. Po bolovima je trebala biti u pon, a po aplikaciji utorak - hoću reći i aplikacija predviđa tu negdje s obzirom na moje tadasnje simptome pa nemam razloga nevjerovat da nije bila tada, a sad... tko će ga znati. Ja sam jutros radila test od 25mlU i ništa....od koliko su bili ovi tvoji clearblue, jel znas mozda?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
A ovo je 16 dan ciklusahttps://ibb.co/QNSsTJX
izgleda da ti je pik na 15 dc bio, nadam se da si akcijala taj dan i dan nakon, moguce da ti je ovulacija na 16 ili 17dc,sretno 🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nisam se prije testirala, na 14dpo prvi put radila test, ali isto je bila sjena pa ne vjerujem da se prije ista moglo vidjeti.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure koje imaju problem sa stitnjacom imam jedno pitanje. Jel imate kakvih nuspojava zbog nje? Umor ili nesto?
Ja recimo imam zadebljanje (vidimo ga ja, mama, tata i baka, nitko drugi ni ne skuzi se) na podrucju vrata od kada sam se rodila. Kazu doktori koji me od malena prate (kumovi moji) da je radi toga sto sam prilikom rodenja imala omotanu pupcanu vrpcu oko vrata i jedva ostala ziva.
Nalaz stinjace cu ponoviti, zadnji radila prije 3 godine bio je super nikakvih problema cijeli zivot, i nekako sam ga zanemarila vise nisam radila 🤦♀️
Ali s obzirom da vec neko vrijeme ne mogu ostati trudna pala mi na pamet ta stitnjaca.
Pijem th od kad sam sina rodila. Znači 5 godina.. Imam Hipotireozu i Hašimoto.. Izgleda da je sve krenulo sa porodom.. Tsh bio iznad 10 antitijela 909.. Evo prije par dana prvi puta nalaz tsh 2, 5 što me jako veseli jer nikad ispod 6 nije bio.. Pijem 75 i 100 naizmjenično eutirox.. Uzv nalaz uvećana i izgledom da je pojeli moljci ali ne dam se.
Čitam o tom Infocinu ako sam dobro zapamtila.. Cure gore pisale, to je dobro za nas oboljele kod začeća?
A od smetnji. Kratak dah.. Brzo se zadišem..lupanje srca. Umor. Pa ne bi rekla uvijek sam u pogonu jedino moje lice izgleda uvijek umorno🙄🙈 i dobila sam nešto kila zbog nje.. Eto.
Inofolic je u biti folna kiselina i mioinozitol, pomaze kod zaceca i ovulacije, ali sam ja takodjer citala da ima utjecaj i na tsh koji je povezan sa stitnjacom i sa nemogucnoscu zaceca, tako da mi se to ucinilo super pa sam ga odmah uzela
Puno ti hvala na odgovoru.. Ovaj mjesec pijem prenatal i vrkutu pa ako ne uspije idući ću probati svakako sa time 😊
I meni dosla menst. I opet ispočetka, novi pokusaji, nova nadanja. 21.2 je novi dan d
Žao mi je, bit će ubrzo sigurno 🤗
Nisam se prije testirala, na 14dpo prvi put radila test, ali isto je bila sjena pa ne vjerujem da se prije ista moglo vidjeti.
Bome ni ja od iduceg ciklusa necu prije. :)valjda ahaaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji