Ovo je primjer testova s neta od cura
Eto vidite kako tek kasnije budu pozitivni testovi
Sve ovisi kad je implantacija
I ne trebamo strahovat do 12dana poslje ovulacije moze nam tek bit pozitivan👌👍
Ovo je primjer testova s neta od cura
Eto vidite kako tek kasnije budu pozitivni testovi
Sve ovisi kad je implantacija
I ne trebamo strahovat do 12dana poslje ovulacije moze nam tek bit pozitivan👌👍
Da, ovo ulijeva malo nadu.. Hvala ti
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pa da nema brige
I kad je implantacija nema svatko grceve i bolove.
Tako da ako nam 8 dpo bude minu nemojte gubit nadu❤️
Pa da nema brige
I kad je implantacija nema svatko grceve i bolove.
Tako da ako nam 8 dpo bude minu nemojte gubit nadu❤️
Meni je 10dpo minus haha, ali dobro bit ce kad tad. Iduci mj nemamo bas sanse u plodne dane ovako odokativno haha nismo skupa, ali bit ce valjda ožujak... <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Evo podijelit ću s vama kako je moj zadnji plus izgledao na 14 dpo ( donja slika) i 16 dpo ( gornja slika). Doduše, bila je biokemijska T.
Zato sada želim pričekati do testiranja…
Tek si na 14 dpo vidjela plusic ili se prije toga tada nisi ni testirala?
Meni je danas 10/11 dpo ne znam točno jer nisam radila lh trakice nego po jakim bolovima u desnom jajniku zaključila. Po bolovima je trebala biti u pon, a po aplikaciji utorak - hoću reći i aplikacija predviđa tu negdje s obzirom na moje tadasnje simptome pa nemam razloga nevjerovat da nije bila tada, a sad… tko će ga znati. Ja sam jutros radila test od 25mlU i ništa….od koliko su bili ovi tvoji clearblue, jel znas mozda?
Mislim da su moji bili od 25mlU... Možda se implantacija kasnije dogodila pa ti je zato možda još rano za plusic. Ima još nade. Pricekaj još malo pa ponovi test ako ti M ne dodje prije a nadam se da neće. 🤞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo podijelit ću s vama kako je moj zadnji plus izgledao na 14 dpo ( donja slika) i 16 dpo ( gornja slika). Doduše, bila je biokemijska T.
Zato sada želim pričekati do testiranja…
Tek si na 14 dpo vidjela plusic ili se prije toga tada nisi ni testirala?
Meni je danas 10/11 dpo ne znam točno jer nisam radila lh trakice nego po jakim bolovima u desnom jajniku zaključila. Po bolovima je trebala biti u pon, a po aplikaciji utorak - hoću reći i aplikacija predviđa tu negdje s obzirom na moje tadasnje simptome pa nemam razloga nevjerovat da nije bila tada, a sad… tko će ga znati. Ja sam jutros radila test od 25mlU i ništa….od koliko su bili ovi tvoji clearblue, jel znas mozda?
Mislim da su moji bili od 25mlU… Možda se implantacija kasnije dogodila pa ti je zato možda još rano za plusic. Ima još nade. Pricekaj još malo pa ponovi test ako ti M ne dodje prije a nadam se da neće. 🤞
Hvala ti Nado od srca :)
Koliko ti jos brojiš?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ma ništa draga LeLa. 😍
S obzirom na moje zadnje iskustvo, neću raditi test prije 28. Iako ni to ništa ne znaci, hehe. Ja sam radila Clearblue ov test i bio je pozitivan 12.1 pa sad nisam sigurna da li je ov bila taj dan ili 13/14. Zadnji odnos je bio 12.1 pa ćemo vidjeti sto bude.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ma ništa draga LeLa. 😍
S obzirom na moje zadnje iskustvo, neću raditi test prije 28. Iako ni to ništa ne znaci, hehe. Ja sam radila Clearblue ov test i bio je pozitivan 12.1 pa sad nisam sigurna da li je ov bila taj dan ili 13/14. Zadnji odnos je bio 12.1 pa ćemo vidjeti sto bude.
Ja bi isto po aplikaciji trebala ne dobiti 28.1 po. Mojoj racunici 27.1. Odnosi bili 10.,11., i 12.1. O racunam isto kao ti 13/14.1 :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ma ništa draga LeLa. 😍
Ja bi isto po aplikaciji trebala ne dobiti 28.1 po. Mojoj racunici 27.1. Odnosi bili 10.,11., i 12.1. O racunam isto kao ti 13/14.1 :D
Onda smo skoro iste. 😊Čekamo i ne gubimo nadu. 🙏😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mala ja također vidim sjenu, ali je dosta zamrljano, pa je tesko procijeniti. Ja se nadam da cu se strpiti dok ne bude kasnila, ako uopce bude kasnila, ovako se bar nadam i sama sebi mantram da sigurno jesam trudna 🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji