Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    24. Siječanj 2020. 09:04

točkicaa

Aha 7dpo ti je?! Onda ok, rano je jos! 😘🤞🏻
    Al zar nisi ti prije par dana isto stavljala neke slikice testa, na kojima se vidi sjenica? Sori ako sam nesta zabrijala..hahaha

Da jesam svaki dan pratim.. 
    Jucer sam stavila bila je sjena.. Danas opet sa tom crticom.. 
    Oprostite sto gnjavim i hvala vam!!!! Drzte mi prste.. 

Lalla
    24. Siječanj 2020. 09:05

MalaD meni se to cini kao plus. Sretno da bude tamnija crtica za koji dan 

24. Siječanj 2020. 09:06

Ja  cu nedj test jer mi je onda 8 dpo
    Jedva cekam iako sumnjam jer samo iscjedak zasad.
    Al mi je gust isprobavat testove kad ih imam 10 doma 

Kiky 🥰
    24. Siječanj 2020. 09:13

I meni je takva sjena bila na 8dpo i 9dpo i na 10dan nista. Sad uopce nista ne radim dok stvari ne budu kasnile. Iako mislim isto da nece bit nista od toga jer imam bijeli iscjedak koji uvijek imam pred mengu i trbuh me poceo sve jace bolit... ali nikad se nezna 🍀

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

nada23
    24. Siječanj 2020. 09:14

Marinalin

Ja cu nedj test jer mi je onda 8 dpo

Netko ima sve simptome, a netko niti jedan, tako da nema tu pravila. Još malo pa nedjelja! 🤗 Možda nas bas lijepo iznenadiš. 😍

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 09:19

Marinalin

Ja cu nedj test jer mi je onda 8 dpo

Ako ih već imaš svakako radi meni je to isto zabavno - do trenutka kad bude bijeli snijeg :D Onda malo potonem haha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 09:24

Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa...
    Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.

Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D 

Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 09:24

LeLa2807

Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…
    Nekako se prestajem nadat. Neočekivana je brzo 27 ili 28 pa računam da bi se već vidjelo.

Dakle nakon ovog mjeseca gdje sam imala potkožne pristiće, bolne bradavice, grudi veće za jedan broj, grčenja i probadanja, iscjedak i umor više niti jedan simptom neću pratit od idućeg ciklusa hahahah :D

Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D &lt;3

teod 10mlu*

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 09:34

Lilo23

LeLa2807

Jutro cure, ja sam jutros radila test od 25mlU neki iz mullera, dakle ja nigdje ne mogu naći te od 19mlU, valjda ih ima jedino u ljekarni, a tamo nisam bila. Ugl na testu veliko ništa…

Lilo, suputnice kako si? Držim ti fige, baš sam pozitivna oko tvog ishoda jer se otpočetka osjećaš kao da si trudna i sigurna sam da je to onda to. Ja se tako nisam osjećala :D &amp;lt;3

Dobro sam suzdrzavam se da ne napravim test ne zelim ga orerano radit a i sta mi je pricekat jos 3 4 5 dana kad se vec odlucim napravit. Evo danas bas nista osim tog osjecaja 🤷‍♀️ ja se nadam da me ne vara bit cu uzasno razocarana jer je bas lijep osjecaj zato me u jednu ruku i strah napravit test 😐

Ja sam sigurna da je dobro čim imaš taj osjećaj i jedva čekam da nam javiš +  <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    24. Siječanj 2020. 09:35

Lilo23

I nista nije gotovo dok ne dobis mengu ja sam ovih dana dosta gledala po youtubu kako zene rade testove ima zena kojima tek pokaze slabu crticu na 15 dpo ima nade 🤞🏻

A ne znam, hvala ti na utjesi :D sumnjam nekako, ali dobro - doći će kad tad <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.