Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    24. Siječanj 2020. 08:32

Jutro.. Ja prijavljujem da sam jucer imala i malo jace probadanje na kratko i onda poslije grcici kao pred mengu.. Danas se ti grcici nastavljaju.. Uz lagano stezanje na jednoj strani..  U zadnje vrijeme mi ili jako vruce ili bas zima.. Nema neke normale.. Povremeno me primi mucnina.. I jucer ono, gladna sam, pocnem jesti pizzu i nakon prvog komada vise ne mogu-puna ko bomba.. Uz to da mi pizza uopce nije pasala.. 

Imam test na kojem pise nakon 5 minuta mozete ocitati uz to jos pise:ne ocitavati nakon 30 min. 
    Nakon 5 min ocitam i malo se vidi, idem pogledati nakon 20 min i vidi se obojana mrlja sa tankom crticom s jedne strane..?! 
     Je li to vazi ili???? 

24. Siječanj 2020. 08:33

Malla d Stavi sliku ovdje 👍

nada23
    24. Siječanj 2020. 08:47

Jutro cure. Nadam se da vam je lijepo dan počeo. 😍
    Evo mogu reci da su moji simptomi počeli jučer na 10/11 dpo. Već sam pisala, ali da ponovim. Bijeli iscjedak je prisutan cijelo vrijeme od O, a jučer su krenuli lagani menstrualni bolovi. Sinoć kada sam legla sam osjetila mučninu. Takodjer su mi izbili sitni pristići na području vrata i dekoltea. Trbuh jutros napuhan.... Ali opet, sve ovo može biti i pred M, tako da preostaje samo čekati dan d. 🤷‍♀️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

MalaD
    24. Siječanj 2020. 08:51

Marinalin

Malla d Stavi sliku ovdje 👍

24. Siječanj 2020. 08:51

Nada 23 oces testic napravit?

MalaD
    24. Siječanj 2020. 08:52

24. Siječanj 2020. 08:52

Mala d neka crtica se nazire al je malo zabrljano pa nek druge iskusne cure prokomentiraju
    Kad trebas dobit koliko imas dana nakon O?

MalaD
    24. Siječanj 2020. 08:56

Da malo je zbrljano.. Vidjet cemo kako ce biti sutra..  Rano je.. Danas 7 dpo.. Kad ce biti bar 11 dpo radim test kao sto je clearblue.. Prije nikako necu trositi novce bezveze.. - preskupi su ti..

nada23
    24. Siječanj 2020. 08:58

MalaD, ja vidim rozu sjenu. Držim 🤞 da je to to. 🤗
    Marinalin, odlučila sam ne raditi test prije 28. Strah me sjena, tako da ću se još malo strpiti. 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

MalaD
    24. Siječanj 2020. 09:01

točkicaa

MalaDi ja vidim crticu al je malo zabrljano pa ne znam sta da ti kazem. Drzim fige🤞🏻🤞🏻
    I da koliko sam ja popratila tebi je vec duuugo na tim testicima neka sjena, svijetla crtica koja ne postaje tamnija, uvijek je tu negdje. Ja mislim da bi ti vec dobrano trebala potamniti do sada ako je tako. Ja bih ti od srca preporucila da odes i kupis neki drugi test, clearblue, cyclotest, geratherm, bilo koji osjetljiviji popiskis se i znas na cemu si. Ako su ovo kinezi nije im bas za vjerovat.
    Ako ti i na drugom testu bude neka svijetla crtica onda je to vjerovatno to. A ja ti zelim od srca da je 😘😘

Da vec neko vrijeme je bila kao sjena ali skuzila da je ovih dana sjena postala u boji. :-) Pa se nadam da bude nesto. Za par dana radim clearblue.. Tako da jedva cekam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.