Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    12. Travanj 2020. 08:05

Meni je ovulacija 12 DC, a dobijem 26 dan.
    Sretan Uskrs .

06/20 blighted ovum 8tt.

MalaD
    12. Travanj 2020. 09:26

Sretan vam Uskrs!
    Mene grcici danas muce kao da cu dobiti, neka nadrazenost spolovila i bojim se da imam upalu mjehura ili tako nesto.. Cesto mi sila na wc.. Hmmm

🌼TiKi🌼
    12. Travanj 2020. 09:54

Sretan Uskrs svima... 
    Ovaj mjesec pocela sam s lh trakicama... Od 9.-15. dana ciklusa sam ih koristila i uopce nisam ulovila peak. Jucer i prekjucek su me bolili jajnici i imala sam onaj tipicni ovulacijski iscjedak, uz pojacan libido. Danas mi je 16.dan ciklusa i pisnut cu jos jednu, ali... Zanima me u koje vrijeme koristite lh trakice i da li svaki dan u isto vrijeme? Mozda je u tome bio problem jer mi je ispalo da je na 12.dan ciklusa trakica pocela tamniti (pisnula sam ju oko 11 ujutro), a vec iduci dan je bila svjetlija. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

12. Travanj 2020. 10:13

TiKi92

Sretan Uskrs svima…
    Ovaj mjesec pocela sam s lh trakicama… Od 9.-15. dana ciklusa sam ih koristila i uopce nisam ulovila peak. Jucer i prekjucek su me bolili jajnici i imala sam onaj tipicni ovulacijski iscjedak, uz pojacan libido. Danas mi je 16.dan ciklusa i pisnut cu jos jednu, ali… Zanima me u koje vrijeme koristite lh trakice i da li svaki dan u isto vrijeme? Mozda je u tome bio problem jer mi je ispalo da je na 12.dan ciklusa trakica pocela tamniti (pisnula sam ju oko 11 ujutro), a vec iduci dan je bila svjetlija.

Sretan Uskrs svakoj koja slavi! Sto se tice toga, ja sam zadnja dva ciklusa uspjela uhvatiti pik da je testna linija bila tamnija od kontrolne i oba mjeseca su radene u razlicito vrijeme,u vrijeme kada mi je instinkt govorio napravi mogla bi biti tamnija,i bilo je. Jedina razlika je sto je ovaj mjesec slabije svjetlila jer je nakon 5 sati od pika bila jos dosta tamna testna crtica,a prosli je vec z 4 sata bila skroz slabo vidljiva tako da..ja iskreno mislim da svaka O ima razliciti nivo LH pa je takve kvalitete i O i sve ovisi od toga po meni,ali kod mene vrijeme radenja trakice ne igra nikakvu ulogu jer se ravnam po fizickim simptomima i onda po instinktu

🌼TiKi🌼
    12. Travanj 2020. 10:29

Ma znam, ali neki zagovaraju to poslijepodnevno testiranje i u isto vrijeme. Ja osobno isto nisam to tako testirala, vec otprilike kad bih osjetila po simptomima. Evo slike trakica...
    https://ibb.co/wRGDdYd

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Matkiša 😎
    12. Travanj 2020. 10:41

Sretan Uskrs drage cure 🌸🌼
    Provedite ga u krugu najdražih i naravno
     tucajte se 🥚❣️🥚, pogotovo vi sa ovulacijama 😂😂😂  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

12. Travanj 2020. 11:16

Marinalin

Vi cure koje ste imale ranu O kao mi kad ste dobivale M nakon kolko od O ?

Meni M dolazi uvijek 14 dana od O, lutealna faza mi je bas skolska...
    Taj ciklus dok sam ostala trudna, radila test 11.dno i pokazao pozitivno, to je bio 20.dc. Otisla privatno vaditi betu 26.dc i jos mi doktorica tamo govori da se to ne bude nist vidjelo, da bude beta premala, da mi jos nije ni 28.dc, bla bla, samo sam rekla nek javi kolika je, da sam trudna. Btw. beta bila 543 na 26.dc, na 28.dc 1153. 

Kiky 🥰
    12. Travanj 2020. 12:34

Sretan vam Uskrs!!! 🥰
    Evo mene danas na 8dpo radila sam trakicu LH i Hcg test...na hcgu nista a na lh trakici tamna crtica nije kao kontorlna ali je tamna
    https://ibb.co/8zBgSJH
    Danas mi se samo piski i malo bolucka jajnik lijevi, grudi su vece ali ne bole nista i dalje.... to je to cekamo jos 🙏

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    12. Travanj 2020. 13:04

Kiky 🥰

Sretan vam Uskrs!!! 🥰
    Evo mene danas na 8dpo radila sam trakicu LH i Hcg test…na hcgu nista a na lh trakici tamna crtica nije kao kontorlna ali je tamna
    Danas mi se samo piski i malo bolucka jajnik lijevi, grudi su vece ali ne bole nista i dalje…. to je to cekamo jos 🙏

Kiky ja sam danas 9dpo i maloprije sam radila lh trakicu, izgleda kao tvoja al mislim da bi trebala biti jos tamnija u slucaju t. Od simptoma isto desni jajnik osjetim i grudi bolne na dodir i osjetljive mada je to kod mene uobicajeno pred m iako su me prosli ciklus samo jedan dan boluckale. Evo trakice
    https://ibb.co/gF8SqTt

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    12. Travanj 2020. 13:10

Miakamo

Kiky 🥰

Sretan vam Uskrs!!! 🥰
    Evo mene danas na 8dpo radila sam trakicu LH i Hcg test…na hcgu nista a na lh trakici tamna crtica nije kao kontorlna ali je tamna
    Danas mi se samo piski i malo bolucka jajnik lijevi, grudi su vece ali ne bole nista i dalje…. to je to cekamo jos 🙏

Kiky ja sam danas 9dpo i maloprije sam radila lh trakicu, izgleda kao tvoja al mislim da bi trebala biti jos tamnija u slucaju t. Od simptoma isto desni jajnik osjetim i grudi bolne na dodir i osjetljive mada je to kod mene uobicajeno pred m iako su me prosli ciklus samo jedan dan boluckale. Evo trakice
    https://ibb.co/gF8SqTt

Kiky 🥰

Sretan vam Uskrs!!! 🥰

Negdje sam procitala da lh trakice znaju potamniti pred m, sto je kod mene bio slucaj u januaru trakica bila skoro pozitivna i na kraju nista. Tako da ne vjerujem u njih jedino ako je testna jaca od kontrolne onda ok.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.