Jutro! Sad sam malo čitala unatrag, pa dobrodošle nove cure i što prije otišle.
Kao zaključak svih rasprava i dilema, sve smo u nekim fazama u istim mislima, osjećajima, ali kolo sreće se okreće jednom će se zaustaviti na nama.
Ovaj ciklus moj je bio drugačiji od drugih, od 6dpo sam imala bockanja jajnika kakva sam imala samo u T, radila trakice LH koje su tamnile i mislila to je to, naravno nije to bilo to, dobila sam redovno. Počele su razne misli o tome da mi ne trebaju trakice, da ovo da ono pa sam se povukla. Al evo sad je prošlo. Uopće nisam sigurna što želim dalje, ali nadoć ću.
Želim vam svima uspješan lov na pikove i plusiće ❤️
url=https://lilypie.com]
Malala ti pokusavas kolko i ja i imas godina ko ja.
I ja sam se jucer isplakala opet al sta da radimo🤦♀️
Bit cemo mame kad tad❤️
Mala d vidim sjenu nadam se da ve tamnit
Malala i ja imam 35 godina uskoro 36.. Pokusavamo negdje od 7 mj prosle godine.. Ne odustaj!!
Biti ce kada ces se najmanje nadati..
Eto Malad vidis i ti si nasa generacija i mozda imas plusic💪🏽💪🏽
Mi od 1.9 pokusavamo
Jeste obavili pretrage?
Marinalin ako pitas mene odgovor je ne jer smatram da do godine dana pokusavanja nema potrebe.. Ako bude bude.. Ja sam sa prvim pratila temperaturu par mjeseci i mislim da kad sam odlucila nakon 3 mjeseca da ako sad nebude pozitivno da cemo pauzirati eto taj mjesec plus.. Haha tako da sve je u glavi.
Kazu za nas preko 35god je rok 6mj pokusavanja pa zato pitam
Ja sam isla s 6mj na pregled ipak.
Drzim fige na najjace da si T obozavam bidjet plusice kad je +35 jer mi to daje nadu💪🏽💪🏽💪🏽
Jutro! Malala zao mi je, mozda je ipak jos malo prerano.
Ja sam 9 dan od pika i mislim da je taj dan i bila ovulacija i 10 dan od prvog smjalija..
Evo testa sa prvim jutarnjim. Jucer sam popila manje od case bambusa a danas ujutro mi se nekako u glavi vrti kao od loseg vina. Sta je cudno jer sam takvo vino isto prosli tjedan pila vise casa i nista mi nije bilo..
Molim misljenja za testic.
image uploader
Jutro cure. MalaD i ja vidim sjenu 🤞. Sretno
Meni danas 8dpo jajnik me ne prestaje boliti ali ovako je bilo i u januaru kad je desni ovulirao pa sipak. MalaD jesi li radila lh trakicu, je li tamna?
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Jutro! Malala zao mi je, mozda je ipak jos malo prerano.
Ja sam 9 dan od pika i mislim da je taj dan i bila ovulacija i 10 dan od prvog smjalija..
Evo testa sa prvim jutarnjim. Jucer sam popila manje od case bambusa a danas ujutro mi se nekako u glavi vrti kao od loseg vina. Sta je cudno jer sam takvo vino isto prosli tjedan pila vise casa i nista mi nije bilo..
Molim misljenja za testic.
image uploader
Jutro cure. MalaD i ja vidim sjenu 🤞. Sretno
Meni danas 8dpo jajnik me ne prestaje boliti ali ovako je bilo i u januaru kad je desni ovulirao pa sipak. MalaD jesi li radila lh trakicu, je li tamna?
Nisam radila trakicu jer ih nemam. Imas clearblue digital pa mogi probati to?!
Sortiraj odgovore
Najstariji