Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuleZ
    11. Travanj 2020. 17:49

MJ317

Molim vad pomoc cure. Jucer sam popila otp 8 deci "Ženskog čaja' od Agristara. Nenormalno me zabolila glava i od jucer navecer nemam stvari a jucer mi je bio 3. dan. Jel moguce da je to sve od caja?Sastojci:stolisnik, cvijet kamilice, majčina dušica, list matičnjaka, list koprive, vrkuta, cvijet nevena, zlatnica. Hvala na odg :)

Vrkuta smanjuje/zaustavlja krvarenje pa ti je menstruacija vrlo moguće prestala iz tog razloga. Ja sam s pocetkom ovog ciklusa pocela piti caj od vrkute i stolisnika i isto tako mi se dogodilo da mi je menstruacija 3.dan stala. Prepala sam se da ce mi se poremetiti do sada redovan ciklus, medjutim evo danas sam na trakicu uhvatila Pik za ovulaciju pa smatram da je ipak sve u redu. :-) 

👩🏻27 god.
    👨🏼31 god.,
    Termin 16.06.2021. 🤰🏻👨‍👩‍👧💕

Kiky 🥰
    11. Travanj 2020. 17:51

Evo i mene danas na 7dpo. Napravila sam malo trakicu lh tamna je isto i danas
    https://ibb.co/0QKwpYj.
    Grudi su mi otecene ali ne bole ni najmanje i dole me tu i tamo bocka na lijevoj strani. Nista specijalno....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• MJ317
    11. Travanj 2020. 17:52

Mimi08

MJ317

Molim vad pomoc cure. Jucer sam popila otp 8 deci "Ženskog čaja' od Agristara. Nenormalno me zabolila glava i od jucer navecer nemam stvari a jucer mi je bio 3. dan. Jel moguce da je to sve od caja?Sastojci:stolisnik, cvijet kamilice, majčina dušica, list matičnjaka, list koprive, vrkuta, cvijet nevena, zlatnica. Hvala na odg :)

Vrkuta smanjuje/zaustavlja krvarenje pa ti je menstruacija vrlo moguće prestala iz tog razloga. Ja sam s pocetkom ovog ciklusa pocela piti caj od vrkute i stolisnika i isto tako mi se dogodilo da mi je menstruacija 3.dan stala. Prepala sam se da ce mi se poremetiti do sada redovan ciklus, medjutim evo danas sam na trakicu uhvatila Pik za ovulaciju pa smatram da je ipak sve u redu. :-)

Dobre vijesti! Toga sam se i ja prepala. Hvalaa :)

11. Travanj 2020. 17:57

ODBROJAVANJE 4/2020
    Brunoibrankica - ➕
    Perla123 - ➕
    Sue - 14.4.2020 - 3 dana
    Nova19 - 16.4.2020 - 5 dana
    Kiky-16.4.2020 - 5 dana
    Jelenajelana-19.4.2020 - 8 dana
    Miakamo - 20.4.2020 - 9 dana
    Lilo23 - 25.4.2020 - 14 dana
    Kaca - 25.4.2020 - 14 dana
    Malela - 26.4.2020 - 17 dana
    Rita88 - 28.4.2020 - 17 dana
    ChiAn6 - 28.4.2020 - 17 dana
    Marakokosica - 28.4.2020 - 17 dana
    Fancy - 29.4.2020 - 18 dana
    ODBROJAVANJE 5/2020
    Tonia - 2.5.2020 - 21 dan
    Anitram1982 - 3.5.2020 - 22 dana
    Tera - 8.5.2020 - 27 dana

• Miakamo
    11. Travanj 2020. 18:17

Ja sam maloprije gledala video na youtube o dominaciji estrogena i moram vam reci da sam se bas uplasila. Obicno osobe kod kojih estrogen dominira imaju ovulaciju 10 tog ili 11 tog dana ciklusa tj. folikularna faza je kraca, folikul ne uspije sazrijeti i tako se ne moze ni oploditi 😔. Jos je spomenula bolne i obilne menstruacije kojih vise nemam od prije 2 god. al bojim se da je kod mene estrogen dominantan dok imam i dva mioma a samim tim progesteron nizak jer me grudi znaju boliti prije nego dobijem. Sve se poklapa. Najvise sam se prepala sto je rekla da to sve moze dovesti do rane menopauze 😐.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Matkiša 😎
    11. Travanj 2020. 18:54

Baš sam sad radila istraživanje unatrag godinu dana lutealna faza mi je od 16-21 dan.. Danas je 16 dpo nema još M na vidiku, ali po ovome je mogu očekivati. 
    Imam neki iscjedak, neki dan imala simptome PMS, sad ni toga nema više.. 
    Strpljivo je čekam, gaduru.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Miakamo
    11. Travanj 2020. 18:56

Mattan28

Baš sam sad radila istraživanje unatrag godinu dana lutealna faza mi je od 16-21 dan.. Danas je 16 dpo nema još M na vidiku, ali po ovome je mogu očekivati.
    Imam neki iscjedak, neki dan imala simptome PMS, sad ni toga nema više..
    Strpljivo je čekam, gaduru..

Koliko ti traje folikularna faza?

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

11. Travanj 2020. 19:24

Miakamo sasvim je normalno kod ciklusa od 2,28 dana da O bude 10-16 dana kako kome i kako kad.
    Cemu ta panika ,bolje da ne surfas🤦‍♀️

• Malela
    11. Travanj 2020. 19:32

Anitram, u većini slučajeva je folikul do 28mm, ali postoje iznimke. Ja sam na klomifen tako reagirala, a nije cista srećom  jer je dr provjerio. 
    Od sutra pijem duphastone, danas, sutra i prekosutra sexić, u utorak ponovno na kontrolu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
    Lagala bih kada bi rekla da se ne nadamo ovaj mjesec ničemu, ooo itekako se nadamo. Međutim, svjesni smo da možda bez obzira na klomifen i duphastone, neće biti ništa. Mi se nadamo najboljemu 😍❤️😍. 

11. Travanj 2020. 19:39

Malela

Anitram, u većini slučajeva je folikul do 28mm, ali postoje iznimke. Ja sam na klomifen tako reagirala, a nije cista srećom jer je dr provjerio.
    Od sutra pijem duphastone, danas, sutra i prekosutra sexić, u utorak ponovno na kontrolu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
    Lagala bih kada bi rekla da se ne nadamo ovaj mjesec ničemu, ooo itekako se nadamo. Međutim, svjesni smo da možda bez obzira na klomifen i duphastone, neće biti ništa. Mi se nadamo najboljemu 😍❤️😍.

A kak je provijerio da je to folikul? Meni je moja pola godine govorila da imam vodeci folikul od 22mm da bi na kraju kod doktroa za MPO kad je uradio hormone vidio da nije folikul nego cista. I evo sad ju tek rjesavam. Zato sam ti rekla. Jer sam ja oprezna jako sa tim nasim ginicima koji ne provjeravaju hormone. Drzim fige da ipak budr 🤞. Jedan je dovoljan 🤭🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.