Baš sam sad radila istraživanje unatrag godinu dana lutealna faza mi je od 16-21 dan.. Danas je 16 dpo nema još M na vidiku, ali po ovome je mogu očekivati.
Imam neki iscjedak, neki dan imala simptome PMS, sad ni toga nema više..
Strpljivo je čekam, gaduru..
Gle ne bi da ispada da pametujem al lutealna faza duza od nekih 15, 16 dana nije normalna bas. Ili je O kasnije ili nes ne valja. Jer zutom tjelu treba 14 dana da se raspadne i zato dolazi menstruacija. Sto znaci da lutealna fata od 21 dan nikako nije dobra. Nes ne valja. Ili progeateron ili O nije onda kad mislis da je.
Anitram slazem se to sam i ja citala da duze od 16 dana nesmije bit lutealna faza.
Neka ode na pretrage jer nije normalno tako dugo cekat na M nakon O.
Od 9 do 15 dana mi je prva faza, ali prije sam znala 0 mi bila 16 DC menga dođe npr 31 dan.. I sad kako smo počeli trudnoću sve se pobrkalo 🙄
A ako lažu trakice ne laže folikulometrija, a ne vjerujem da LH trakice ne pokazuju dobro
svi nalazi napravljeni, hormoni i sve i to dva puta.. Mislim u 4 mj i sad na zimu..
I sve super osim tih rezervi jajnika koje nisu baš bajne ali nisu ni koma 🙄
Mislim da ću nazvati opet ginićku da vidim šta ona kaže, možda ti leži neki problem..
Rekle ste progesteron da može biti? Sadu pronjuškati po nalazima...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mozda estrogen nije u redu?
A kolko imas rezerve jajnika brojku?
Evo iz 12 mj:
AMH 19 (rezerve jajnika)
Progesteron u različitim djelovima ciklusa 1.4, 0.9
Estradiol 185,179
Jedino su komentirali tu rezervu i još neki odnos FSH i još nešto.. Pogubila sam se sada u svemu 😥
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Miakamo sasvim je normalno kod ciklusa od 2,28 dana da O bude 10-16 dana kako kome i kako kad.
Cemu ta panika ,bolje da ne surfas🤦♀️
Pa zato sto se kod mene podudara dosta stvari a te hormone nisam nikad kontrolisala. Al eto kad nisam do sada provjeravala pricekat cu jos dok ne prodje ova situacija pa se baciti na pretrage.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja sam maloprije gledala video na youtube o dominaciji estrogena i moram vam reci da sam se bas uplasila. Obicno osobe kod kojih estrogen dominira imaju ovulaciju 10 tog ili 11 tog dana ciklusa tj. folikularna faza je kraca, folikul ne uspije sazrijeti i tako se ne moze ni oploditi 😔. Jos je spomenula bolne i obilne menstruacije kojih vise nemam od prije 2 god. al bojim se da je kod mene estrogen dominantan dok imam i dva mioma a samim tim progesteron nizak jer me grudi znaju boliti prije nego dobijem. Sve se poklapa. Najvise sam se prepala sto je rekla da to sve moze dovesti do rane menopauze 😐.
Smiri se. 😄 Osobno sam imala O na 10.dan ciklusa i evo trudna sam. Nije nemoguce. Nikad mi ciklus nije duzi od 25-26 dana. U zadnje vrijeme je na 24 dana. I imam nizak progesteron koji moram regulirat utrogestanom od 15dc pa 10dana uzastopno i onda zadnji dan utrogestana radim test, ako je pozitivan nastavljam s utrogestanima, ako je negativan prekidam terapiju i M dode kroz 3 dana. 😉... nadam se da sam pomogla
Ja sam maloprije gledala video na youtube o dominaciji estrogena i moram vam reci da sam se bas uplasila. Obicno osobe kod kojih estrogen dominira imaju ovulaciju 10 tog ili 11 tog dana ciklusa tj. folikularna faza je kraca, folikul ne uspije sazrijeti i tako se ne moze ni oploditi 😔. Jos je spomenula bolne i obilne menstruacije kojih vise nemam od prije 2 god. al bojim se da je kod mene estrogen dominantan dok imam i dva mioma a samim tim progesteron nizak jer me grudi znaju boliti prije nego dobijem. Sve se poklapa. Najvise sam se prepala sto je rekla da to sve moze dovesti do rane menopauze 😐.
Smiri se. 😄 Osobno sam imala O na 10.dan ciklusa i evo trudna sam. Nije nemoguce. Nikad mi ciklus nije duzi od 25-26 dana. U zadnje vrijeme je na 24 dana. I imam nizak progesteron koji moram regulirat utrogestanom od 15dc pa 10dana uzastopno i onda zadnji dan utrogestana radim test, ako je pozitivan nastavljam s utrogestanima, ako je negativan prekidam terapiju i M dode kroz 3 dana. 😉… nadam se da sam pomogla
Jesi, hvala. Sjecam se da je kod tebe ovulacija 10tog dana, pa si mi odmah pala na pamet, ali mislim da i ja imam problem sa hormonima pa cu morati nesto piti ali dok ne izvadim nalaze nista. Cure su bas govorile da kad je progesteron nizak grudi bole prije m sto je kod mene slucaj. Moracu se strpiti dok ovo prodje nema druge. Kad si ti provjeravala progesteron je li 7. dan od ovulacije, sto bi bio 17dc u nasem slucaju?
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
U prosloj trudnoci sam pratila sve lh trakicama, mjerila bazalnu, pila gynositol. Ciklusi mi 26, 27 dana inace. Taj dobitni ciklus imali odnos 6.dc, ja na 8.dc odem pisati i vidim plodnu sluz rastezljivu bolje ne moze, popiskim odma lh trakicu, obje linije tamne jednake, ovulaciju osjetila u noci jer su mi uvijek bolne bile. I taj ciklus ostala trudna, znaci s odnosom na 6.dc i ovulacijom na 8.dc. Nisam ni krenula pisati lh trakice kak spada jer mi je ovulacija inace 12.dc.
Sva sam se preplasila jer sam citala da jajne stanice ne mogu dovoljno sazrijeti u tak kratkom vremenu i da vecinom trudnoce nisu uspjesne, ali eto, meni bilo sve u redu i kraj mene skace deckic od 10mj.
Tak da se ne sekiraj 😉
Vi cure koje ste imale ranu O kao mi kad ste dobivale M nakon kolko od O ?
Sortiraj odgovore
Najstariji