Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    12. Travanj 2020. 13:31

Miakamo

Kiky 🥰

Sretan vam Uskrs!!! 🥰
    Evo mene danas na 8dpo radila sam trakicu LH i Hcg test…na hcgu nista a na lh trakici tamna crtica nije kao kontorlna ali je tamna
    https://ibb.co/8zBgSJH
    Danas mi se samo piski i malo bolucka jajnik lijevi, grudi su vece ali ne bole nista i dalje…. to je to cekamo jos 🙏

Kiky ja sam danas 9dpo i maloprije sam radila lh trakicu, izgleda kao tvoja al mislim da bi trebala biti jos tamnija u slucaju t. Od simptoma isto desni jajnik osjetim i grudi bolne na dodir i osjetljive mada je to kod mene uobicajeno pred m iako su me prosli ciklus samo jedan dan boluckale. Evo trakice
    https://ibb.co/gF8SqTt

Kod mene je od O do danas ista trakica tamna.... ma mozda stvarno je kakva cista. Mislim necu samu sebe strasit ali sve je moguce posto je tamna konstantno... ali nada umire zadnja mozda postoji sansa 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    12. Travanj 2020. 13:34

Kiky 🥰

Miakamo

Kiky 🥰

Sretan vam Uskrs!!! 🥰
    Evo mene danas na 8dpo radila sam trakicu LH i Hcg test…na hcgu nista a na lh trakici tamna crtica nije kao kontorlna ali je tamna
    https://ibb.co/8zBgSJH
    Danas mi se samo piski i malo bolucka jajnik lijevi, grudi su vece ali ne bole nista i dalje…. to je to cekamo jos 🙏

Kiky ja sam danas 9dpo i maloprije sam radila lh trakicu, izgleda kao tvoja al mislim da bi trebala biti jos tamnija u slucaju t. Od simptoma isto desni jajnik osjetim i grudi bolne na dodir i osjetljive mada je to kod mene uobicajeno pred m iako su me prosli ciklus samo jedan dan boluckale. Evo trakice
    https://ibb.co/gF8SqTt

Kod mene je od O do danas ista trakica tamna…. ma mozda stvarno je kakva cista. Mislim necu samu sebe strasit ali sve je moguce posto je tamna konstantno… ali nada umire zadnja mozda postoji sansa

U pravu si, uvijek postoji sansa🤞.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Dashuri
    12. Travanj 2020. 14:30

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs drage moje!
    Meni je danas krenuo smeđi iscjedak, znači menstruacija je tu. Uranila je, pik je bio u noći sa 12dc na 13.,zato ga i nisam uhvatila. A tih dana smo se čuvali. 
    Idemo dalje 🙏💪 iduća neočekivana 09.05

05.12.2022 💗

Mallla
    12. Travanj 2020. 15:37

Drage forumašice Sretan vam Uskrs ❤️ želim nam svima da nam naša jajašca budu sa žumancem 🤣😊
    Lilo mislim da pik samo što nije! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    12. Travanj 2020. 15:41

Kiky ne želim ti gasiti nadu, ali želim reć što i cure već, često trakice pred M znaju potamniti skoro kao pik a da ne bude ništa od T. Iako sam toga svijesna ja sam i ovaj ciklus to radila i ponadala se jer su bile baš tamne, al M došla točna ko urica. 
    Ipak se nemoj prestat nadat jer 8dpo je taman vrijeme da se jedna mala mrva ugnjezdi.... Želim ti pozitivan HCG kroz koji dan

url=https://lilypie.com]

• Malela
    12. Travanj 2020. 16:21

Sve najbolje za Uskrs cure. Nadam se da uživate. 
    Meni je 15dc, danas O, druškamo se i radimo punom parom na bebuljici😊.
    Od danas pijem i duphastone, sretno nam svima

• Anna131
    12. Travanj 2020. 16:50

Malela, zasto pijes duphastone da li za neredovite menstruacije? 
    Ja sam pila šest mjeseci bile su redovite ali nije bilo začeća, vjerovatno zbog preskocenih ovulacija :( Sada sam na pauzi pa se nadamo. Da li su nekome duphastoni pomogli u pauzi da zatrudni? I da li znate koliki treba biti hormon TSH za zacece, moj je 2.5 a citala sam da je najbolje od 1-2 nezzz koliko je to istina. 

jelenajelena
    12. Travanj 2020. 16:52

Curke Sretan vam Uskrs...da se lijepo provedete.....i neka nam se svima desi Uskrsnje cudo🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    12. Travanj 2020. 18:03

Cure sretan Uskrs svima koje slave, mi smo akcijali 12 dc 13 dc i danas 14 dc , nije mi bio takav plan,posto ja sve kalkuliram al ispalo je ovako da nam se bas dalo. Lh trakica je jucer bila pozitivna, sad cemo vidjet, nadam se da cu muza iznenadit s pozitivnim testom za rockas 😊 cure koje cekaju plus drzim fige 🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kiky 🥰
    12. Travanj 2020. 19:27

Mallla

Kiky ne želim ti gasiti nadu, ali želim reć što i cure već, često trakice pred M znaju potamniti skoro kao pik a da ne bude ništa od T. Iako sam toga svijesna ja sam i ovaj ciklus to radila i ponadala se jer su bile baš tamne, al M došla točna ko urica.
    Ipak se nemoj prestat nadat jer 8dpo je taman vrijeme da se jedna mala mrva ugnjezdi…. Želim ti pozitivan HCG kroz koji dan

Hej ma nije da cu bit jako razocarana ako dodje i znam da to nije mjerilo nego eto imam previse vremena i lh trakica pa se malo zabavljam s njima🙄Nije da nebi voljela vidjet plus ali doci ce kad dodje nemogu tu puno sama napravit, sve je to cudo prirode.... kazu da nada umire zadnja pa mozda jos postoji sansa da se sto izdogadja 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.