Hvala cure. 😘
Cvjetic123 nadam se da ce nam bili + 😊
I ja se iskreno nadam. Imaš li kakve simptome? I koliko još da ( ne dođe)? 😘😘
+ 26.12.2020🖤
Simptomi ti što par dana od ovulacije vec boli kao da cu svaki cas dobit M, grudi su narasle ali kao i pred svaku M tako da mi to nije neki pokazatelj.
Sve nesto citam o simptomima pa razmisljam dal je i meni tako 🙈
Ti?
Simptomi ti što par dana od ovulacije vec boli kao da cu svaki cas dobit M, grudi su narasle ali kao i pred svaku M tako da mi to nije neki pokazatelj.
Ti?
Ja sam imala samo neku bol u donjem dijelu stomaka, i jajnicima onak ali lagana bol, trenutno ne. :D iscjedak bijeli kremasti već 3-4 dana. Ostalo ništa :) i kao što kažeš grudi su mi nekako malo na rasle li uvijek pred M bude tako. 😘 Čekam još ova 4 dana kao napeta puška, a neću da radim test prije da se ne razočaram.
+ 26.12.2020🖤
Zakljucak je da uglavnom simptomi pocinju nakon implantacije kad hormoni preuzmu vlast..
Dotad ne osluskujte simptome odma nakon O nikako!
Meni je danas 8dpo i daj boze da se nesto usadi😂
Ti?
Ja sam imala samo neku bol u donjem dijelu stomaka, i jajnicima onak ali lagana bol, trenutno ne. :D iscjedak bijeli kremasti već 3-4 dana. Ostalo ništa :) i kao što kažeš grudi su mi nekako malo na rasle li uvijek pred M bude tako. 😘 Čekam još ova 4 dana kao napeta puška, a neću da radim test prije da se ne razočaram.
Ja sutra počinjem radit tako da mogu ići po test, ali ako ga kupim stalno ću se tjerat da ga napravim, a ako bude negativan se isto ne želim ražalostit prije vremena
Malad i ja vidim sjenu. Koji ti je dc?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Lilo23 oooo bilo bi tako divno ugledati plusiće😍😍😍.
Malad ja isto vidim sjenu, zelim ti da samo tamni tamni i tamni.
Netko me pitao zasto pijem duphastone, pijem radi smanjenja mogućnosti za pobačajem, kako bi se smanjila ta mogućnost.
Pokušavam umetnut sliku tu trakice koju sam evo bezveze malo prije napravila. Kad ono šok i druga linija dobro podebljana, a za 4 dana trebam ne dobiti M.
Koji klinac?
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji