Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    13. Travanj 2020. 17:28

KDS

Hvala cure. 😘
    Cvjetic123 nadam se da ce nam bili + 😊

I ja se iskreno nadam. Imaš li kakve simptome? I koliko još da ( ne dođe)? 😘😘

+ 26.12.2020🖤

KDS
    13. Travanj 2020. 17:43

Simptomi ti što par dana od ovulacije vec boli kao da cu svaki cas dobit M, grudi su narasle ali kao i pred svaku M tako da mi to nije neki pokazatelj.
    Sve nesto citam o simptomima pa razmisljam dal je i meni tako 🙈
    Ti?

• Mala2323
    13. Travanj 2020. 17:57

KDS

Simptomi ti što par dana od ovulacije vec boli kao da cu svaki cas dobit M, grudi su narasle ali kao i pred svaku M tako da mi to nije neki pokazatelj.
    Ti?

Ja sam imala samo neku bol u donjem dijelu stomaka, i jajnicima onak ali lagana bol, trenutno ne. :D iscjedak bijeli kremasti već 3-4 dana. Ostalo ništa :) i kao što kažeš grudi su mi nekako malo na rasle li uvijek pred M bude tako. 😘 Čekam još ova 4 dana kao napeta puška, a neću da radim test prije da se ne razočaram. 

+ 26.12.2020🖤

13. Travanj 2020. 18:03

Zakljucak je da uglavnom simptomi pocinju nakon implantacije kad hormoni preuzmu vlast..
    Dotad ne osluskujte simptome odma nakon O nikako!
    Meni je danas 8dpo i daj boze da se nesto usadi😂

KDS
    13. Travanj 2020. 18:12

Cvjetic123

KDS

Ti?

Ja sam imala samo neku bol u donjem dijelu stomaka, i jajnicima onak ali lagana bol, trenutno ne. :D iscjedak bijeli kremasti već 3-4 dana. Ostalo ništa :) i kao što kažeš grudi su mi nekako malo na rasle li uvijek pred M bude tako. 😘 Čekam još ova 4 dana kao napeta puška, a neću da radim test prije da se ne razočaram.

Ja sutra počinjem radit tako da mogu ići po test, ali ako ga kupim stalno ću se tjerat da ga napravim, a ako bude negativan se isto ne želim ražalostit prije vremena

MalaD
    13. Travanj 2020. 19:55

Vidjela da netko trazi testice.. Pa evo testica od danas popodne.

Rita88
    13. Travanj 2020. 21:20

Malad i ja vidim sjenu. Koji ti je dc?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MalaD
    13. Travanj 2020. 21:30

30dc. 10 ili 11 dana od ovulacije..

• Malela
    13. Travanj 2020. 21:31

Lilo23 oooo bilo bi tako divno ugledati plusiće😍😍😍.
    Malad ja isto vidim sjenu, zelim ti da samo tamni tamni i tamni.
    Netko me pitao zasto pijem duphastone, pijem radi smanjenja mogućnosti za pobačajem, kako bi se smanjila ta mogućnost. 

• Mala2323
    13. Travanj 2020. 23:10

Pokušavam umetnut sliku tu trakice koju sam evo bezveze malo prije napravila. Kad ono šok i druga linija dobro podebljana, a za 4 dana trebam ne dobiti M.
    Koji klinac? 

+ 26.12.2020🖤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.