Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    11. Travanj 2020. 11:40

MalaD

Miakamo

MalaD

Jutro! Malala zao mi je, mozda je ipak jos malo prerano.
    Ja sam 9 dan od pika i mislim da je taj dan i bila ovulacija i 10 dan od prvog smjalija..
    Evo testa sa prvim jutarnjim. Jucer sam popila manje od case bambusa a danas ujutro mi se nekako u glavi vrti kao od loseg vina. Sta je cudno jer sam takvo vino isto prosli tjedan pila vise casa i nista mi nije bilo..
    Molim misljenja za testic.

image uploader

Jutro cure. MalaD i ja vidim sjenu 🤞. Sretno
    Meni danas 8dpo jajnik me ne prestaje boliti ali ovako je bilo i u januaru kad je desni ovulirao pa sipak. MalaD jesi li radila lh trakicu, je li tamna?

Nisam radila trakicu jer ih nemam. Imas clearblue digital pa mogi probati to?!

Ma nemoj trositi taj, mislila sam da imas onih jeftinih. Ja ne znam sta je s ovim mojim rozim lh trakicama al i kontrolna linija ne bude tamna kao na prethodnim sto sam koristila, kao da nemaju onaj upecatljivi pigment. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Rita88
    11. Travanj 2020. 12:03

Malad i ja vidim sjenu 👏👏 ponovi test
    Evo moje danasnje lh trakice na 13 dc
     https://ibb.co/YpqMyXQ
    Jutros smo akcijali 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Malela
    11. Travanj 2020. 12:25

Stigla sam s kontrole. Dva folikula po 30mm i jedan od 24mm. Kaže dr da bi sutra mogla biti O, da svakako imamo odnose sutra i prekosutra. Ako bi danas osjetila bas jako probadanje onda sa imamo i danas. Sad si mislim da si odem još kupiti trakice za O pa da popratim i sa njima. Nisam pametna. U utorak idem opet na kontrolu. 

11. Travanj 2020. 12:57

Malela

Stigla sam s kontrole. Dva folikula po 30mm i jedan od 24mm. Kaže dr da bi sutra mogla biti O, da svakako imamo odnose sutra i prekosutra. Ako bi danas osjetila bas jako probadanje onda sa imamo i danas. Sad si mislim da si odem još kupiti trakice za O pa da popratim i sa njima. Nisam pametna. U utorak idem opet na kontrolu.

Folikul od 30mm? Ajd ovaj od 24mm ok al ovo od 30mm mi nekak preveliko za folikul. Sori sto to govorim tako ali zar nije da bicno folikuli pucaju na 28 mm max ? Valjda ginic zna. Jel ti vadio hormone?

• Malela
    11. Travanj 2020. 14:47

Kaže da uz pomoć klomifena mogu doći i do 35mm.

• Melis
    11. Travanj 2020. 15:23

Zelim da cujem vase misljenje.. 

• Melis
    11. Travanj 2020. 15:24

Melis

Zelim da cujem vase misljenje..

• MJ317
    11. Travanj 2020. 17:08

Molim vad pomoc cure. Jucer sam popila otp 8 deci "Ženskog čaja' od Agristara. Nenormalno me zabolila glava i od jucer navecer nemam stvari a jucer mi je bio 3. dan. Jel moguce da je to sve od caja? Sastojci: stolisnik, cvijet kamilice, majčina dušica, list matičnjaka, list koprive, vrkuta, cvijet nevena, zlatnica. Hvala na odg :)

11. Travanj 2020. 17:18

Od caja sigurno ne boli jer je caj biljni👏

11. Travanj 2020. 17:48

Malela

Kaže da uz pomoć klomifena mogu doći i do 35mm.

Iskreno koliko sam upucena folikuli pucaju na 28 mmvmax. Znam da ih Klomifen moze uvecat al to onda vise nije folikul neg se pretvori u cistu. Al evo mozda sam u krivu. Samo kazem sta su meni rekli. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.