Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Travanj 2020. 17:40

Marinalin

Mala d ti testovi su meni stalno s sjenama.
    Cak i danas na 5dpo.
    Prosli ciklus stalno.
    Ja ih sve bacila i narucila druge.
    A i ostalim curama na facebooku isto daju sjene.

E kak je sa onim testovima zelenima? Jesi ih probala? Sad sam se sjetila da si ih narucila

10. Travanj 2020. 17:55

Probala sam na 2dpo da testiram dal ve mi davat sjene da budem upoznata 😂😂🤦‍♀️
    I nema sjena ko ovi plavi👏👏👏👏👏hvala

Kiky 🥰
    10. Travanj 2020. 18:27

Moja trakica na 6dpo
    https://ibb.co/DfdZ93y
    Danas je tamnija nego jucer

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    10. Travanj 2020. 18:30

Lilly27

MalaD

Dobar dan zene! 8 dana od pika.. U noci imala probadanja i bolna leda kao kod ovulacije.. Dalje kao da cu dobiti mengu.. Napravila testic i oko 4 min se pocela nazirati neka sjena.. Uh da je bar to to mokraca mi ima bas jak miris i cesto mi sila na wc.. Samo da nije upala.. Imate iskustva sa ovakvim testicima kao na slici? Bacaju sjenu??

Imala sam sjenu s takvim na 10 dpo kad je bila biokemijska u pitanju, prije i poslije toga više nisam..

Tako i ja isto samo kad je bila biokemijska inace mi uopce ne davaju nikakvu sjenu uvijek test bijel kao snijeg

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    10. Travanj 2020. 19:41

Kiky 🥰

Moja trakica na 6dpo

Zanimljivo 🤔. Uradi i sutra bas da vidimo hoce li tamniti.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

10. Travanj 2020. 20:30

Malala kad su poceli tvoji simptomi?
    Aj javi sutra💪🏽

Kiky 🥰
    10. Travanj 2020. 20:55

Miakamo

Kiky 🥰

Moja trakica na 6dpo

Zanimljivo 🤔. Uradi i sutra bas da vidimo hoce li tamniti.

Hocu da cudno. Ako ne bude T onda je sigurno kakva cista. Danas me isto dole bolucka na lijevoj strani konstantno. Kod mojeg ginekologa su sada uveli preglede jednom godisnje, danas mi govori frendica koja ide kod njega isto. Jedino ako je sta hitno. A ja se planirala naruciti tamo za 6. 7 mj. To mi je glupo da tako odredjuju kad ce tko doc.

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    10. Travanj 2020. 20:56

Cure, evo jedan koristan video o progesteronu. Naime, postoji nacin da se odredi kolicina progesterona iz urina pomocu testova koji su na principu rada kao ovulacijske trakice i testovi za trudnocu. Ovo su posebni testovi za progesteron. Evo link stavljam, pa koga zanima neka pogleda. Jos cu vidjeti da li ovih testova ima naruciti na ali expressu.

https://youtu.be/zjMR9FDQip0

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Malela
    10. Travanj 2020. 22:00

Sretno cure koje ovih dana radite testiće. Mi tek lovimo O. Sutra idem na kontrolu, nadam se da folikuli rastu i da su veći od jučer, jedan je bio 15mm, 16mm i treći 18mm. Jako sam uzbuđena i jedva čekam vidjeti. 

MalaD
    11. Travanj 2020. 07:09

Jutro! Malala zao mi je, mozda je ipak jos malo prerano.
    Ja sam 9 dan od pika i mislim da je taj dan i bila ovulacija i 10 dan od prvog smjalija..
    Evo testa sa prvim jutarnjim. Jucer sam popila manje od case bambusa a danas ujutro mi se nekako u glavi vrti kao od loseg vina. Sta je cudno jer sam takvo vino isto prosli tjedan pila vise casa i nista mi nije bilo..
    Molim misljenja za testic. 

image uploader

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.