Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    10. Travanj 2020. 10:13

Meni konstantno lagana bol u lijevoj strani. Sinoc se ispovracala nakon dvije case vina. Ostajecam stalno neku muku i vrti mi se kad ustanem. A menstruacija je dosla na vrijeme i bila normalna ko i uvijek do sad. Pocinju plodni dani.

06/20 blighted ovum 8tt.

Matkiša 😎
    10. Travanj 2020. 10:38

Kod mene ni traga ni glasa od M.. Ali tu je onaj moj problem što ne dobijem 14 dana nakon O... Baš gledam po kalendaru gdje sam pratila trakicama prođe od 17-19 dana do M, jesam ja luda ili šta, pa ne može to biti normalno 🙄🙄
    Čak je u jednom mjesecu prošlo 21 dan!! Omg 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

10. Travanj 2020. 10:43

Mattan28ja dobijem 15,16 dan nakon O
    Kazu da je normalno do 16 dana da traje lutealna faza,ispravite me ako sam krivo rekla
    Jesi radila danas test?

• Miakamo
    10. Travanj 2020. 10:54

Marinalin

Mattan28ja dobijem 15,16 dan nakon O
    Kazu da je normalno do 16 dana da traje lutealna faza,ispravite me ako sam krivo rekla
    Jesi radila danas test?

I ja dobijem 16 dana od ovulacije jer mi ovulacija bude 10.ti dan ciklusa. Meni je jutros bila neka skroz blaga bol u stomaku prije kao da se ova bol od desnog jajnika siri po maternici. Ne znam kako opisati. Grudi i dalje osjetljive na dodir i blago bolne. Danas mi je 7dpo, ali uglavnom sve ovo moze biti da se moja masta igra sa mnom od silne zelje, tako da ne nadam se nicemu. Pokusavam zaokupiti misli i ne razmisljati previse o simptomima.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Matkiša 😎
    10. Travanj 2020. 10:58

Nisam radila test. Jučer sam bila tako živčana i hladno mi je bilo jaaako tako da mislim da me pere pms pa je očekujem.. Danas je 15 dpo tako da mislim da će uskoro..
    Možda mi je taj dugi bio anovulatorni ciklus kako ste pisale... 
    @Miakamo nadam se da će ipak biti nešto 🤞

6tt+2 imamo 💗

10. Travanj 2020. 10:58

I meni O na 10il 11 dan ciklusa👏
    I isto 16 dana lutealna..
    Ja sam 5dpo i vec gubim nadu nakon 7mj😂😂

Matkiša 😎
    10. Travanj 2020. 11:16

Kad se sjetim prvog ciklusa pokušavanja, prije točno godinu dana kako smo naivni bili, uvjereni od prve će biti... Ponašala sam  se kao nesposobna od O do M jer kao sigurno sam trudna, MM me pazio kao nemoj se naprezati hahaha 
    Užas 🙄 

6tt+2 imamo 💗

Lilly27
    10. Travanj 2020. 11:22

Mattan28

Kad se sjetim prvog ciklusa pokušavanja, prije točno godinu dana kako smo naivni bili, uvjereni od prve će biti… Ponašala sam se kao nesposobna od O do M jer kao sigurno sam trudna, MM me pazio kao nemoj se naprezati hahaha
    Užas 🙄

Kao da slušam sebe prije nego smo počeli s pokušavanjem jedna kolegica je ostala trudna iz prve, pa nakon nje jedna prijateljica, bila sam uvjerena da nas čeka isti scenarij. Kakva zabluda...

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

10. Travanj 2020. 11:26

Ma cure i ja sam brijala tako🤦‍♀️🤦‍♀️
    I mislila odma ce se primit kad ja to zelim😤😤😤

Matkiša 😎
    10. Travanj 2020. 11:38

Daaa, suprug ima jednog frenda koji se stalno hvali kako je on troje od prve napravio, to samo pravi muškarac može.. Bla bla... 
    Ali smo zaključili da se žena s njim seksa samo pijana haha tako da nama je bolje! Mi uvijek možemo 😂😂

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.