Sue super da se pratimo, ljepše je kada nas je više 👏👏
Imaš ti kakve simptome? Budeš ti piskila na dan D ili prije/poslije? 🤗🤗
Pa jedino imam neki pritisak u maternici na momente i standardno lagano osjetljive grudi, ali ništa specijalno🤔
Mislim da neću, ako mi ne bude kasnila. Nisam uhvatila ni pozitivan pik, tako da mi je dosta minusa ovaj mjesec 😵😂
05.12.2022 💗
Regenbogen Da, ako se ne varam, na dan pika i dan nakon je preporuka. a poslije po guštu
Ja 11 dc, trakice ne pokazuju apsolutno nikakvu naznaku tamnjenja, vidjet ćemo sutra. Je li tamne trakice ako je anovulatorni ciklus?
RegenbogenDa, ako se ne varam, na dan pika i dan nakon je preporuka. a poslije po guštu
Ja 11 dc, trakice ne pokazuju apsolutno nikakvu naznaku tamnjenja, vidjet ćemo sutra. Je li tamne trakice ako je anovulatorni ciklus?
Kod anovulatornog ciklusa je cak moguce uloviti i pik na trakici ali da do O ne dode. Takoder testiranje sa LH trakicama ne daju 100% pozitivan rezultat da ce se desiti O. Lh porast hormona moze se desiti i kod anovulacijskog ciklusa ali do O ne mora doc. Provjereno. Ali anovulatorni ciklusi su jako rijetki i zena mozda dozivi jedan u godini a mozda nikad. Kod anovulatrong ciklusa menstruacija u vecini slucajeva dode kasnije od 15 dana nakon Ovulacije ako dode uopce sama. Jer se nije desilo pucanje folikula i nema zutog tjela koje se raspalo.
Hej cure! Nova sam ovdje, ali vas vec duze vrijeme citam i pratim…Super ste miVec neko vrijeme radimo na bebi, a od ovog mjeseca sam odlucila poceti koristiti trakice…Ciklusi su mi uglavnom pravilni, izmedu 27 i 29 dana. Sada sam na 14 DC i trebala bih pomoc oko trakica…Sto mislite, je li pik bio, ili ce tek uslijediti?
https://ibb.co/C5JJctK
Ako su ciklusi pravilni onda bi i ja rekla da je bio pik na 13DC al ga nisi ulovila. Vjerojatno je nekad bio u noci.
Hej cure! Nova sam ovdje, ali vas vec duze vrijeme citam i pratim…Super ste miVec neko vrijeme radimo na bebi, a od ovog mjeseca sam odlucila poceti koristiti trakice…Ciklusi su mi uglavnom pravilni, izmedu 27 i 29 dana. Sada sam na 14 DC i trebala bih pomoc oko trakica…Sto mislite, je li pik bio, ili ce tek uslijediti?
I ja mislim da je pik bio 13dc
I ja mislim da je bio na 13dc kroz noc.
MarinaStam jako mi je zao i zelim ti da se cim prije oporavis🥰
Takodjer mislim da je pik bio 13dc al nisi vise taj dan testirala pa si propustila pik. Nadam se da je bila akcija 😁.
Mene desni jajnik bolucka od ovulacije al sad jos vise i jutros su me cicke pocele malo boliti sa strane al opet to ne mora nista znaciti. Zna to mene tako 10 dana prije menge. Inace, danas mi je 6dpo. Od danas sve osluskujem simptome, kontam nece li biti ti grcevi i implantacija 😂. Al opet imam nesto osjecaj nista ni ovaj put al eto vidjet cemo.
Tako i meni isto uvijek imam neke simptome a da nisam T.
Nadat cemo se najboljeem mozda jos sta i bude :)
Ja svaki put osjetim na lijevoj strani bolove i O. Desni od kad pratim O i radimo na T ni ne osjetim. To mi je malo cudno... vidit cu to sa ginekologom kad budem isla na pregled. Jos ovaj ciklus i sljedeci i onda ce nam biti 16 ciklus i trazit cu uputnice za daljnje pretrage...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav svim trudilicama, evo napokon da se i ja priključim i napišem nešto. Pročitala sam ovu temu, i I. i II. dio u cijelosti za razbibrigu, isplakala sve suze svijeta zajedno s vama i proživjela svaki plus kao da je moj. Ovaj rad od kuće i opuštenija radna atmosfera daje mi mogućnost da se uključim sa svojim iskustvom pa evo da podijelim:
Iza nas je 11 ciklusa pokušavanja ciljanim odnosima, biokemijska od prije dva ciklusa te kritično loš spermio kojeg nažalost ne možemo značajno popraviti u ovo doba korone jer nam je prvi korak operacija (usput pije cink i selen, konzumira orašaste plodove) Savjetovan nam je MPO ICSI metodom. Moje stanje je i više nego izvrsno po riječima troje ginekologa, tako da čekamo sada da popravimo muškiće i nadam se trudnoći u prirodnom ciklusucikluse pratim LH trakicama i bazalnom kada mi se to da, ali toliko su mi uredni i predvidivi ciklusi da mi to zapravo ni nije baš zanimljivo ni izazovno, a ni u ovom momentu korisno. Eto, toliko od mene za prvi put
Hej možeš li mi objasniti malo o toj operaciji? O cemu srme radi...ni mom mužu nije sjajan spermiogram.. iako specijalisti kazu da nije kritičan...pa me zanima kako se što može promijeniti kakvom operacijom?
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svim trudilicama, evo napokon da se i ja priključim i napišem nešto. Pročitala sam ovu temu, i I. i II. dio u cijelosti za razbibrigu, isplakala sve suze svijeta zajedno s vama i proživjela svaki plus kao da je moj. Ovaj rad od kuće i opuštenija radna atmosfera daje mi mogućnost da se uključim sa svojim iskustvom pa evo da podijelim:
Iza nas je 11 ciklusa pokušavanja ciljanim odnosima, biokemijska od prije dva ciklusa te kritično loš spermio kojeg nažalost ne možemo značajno popraviti u ovo doba korone jer nam je prvi korak operacija (usput pije cink i selen, konzumira orašaste plodove) Savjetovan nam je MPO ICSI metodom. Moje stanje je i više nego izvrsno po riječima troje ginekologa, tako da čekamo sada da popravimo muškiće i nadam se trudnoći u prirodnom ciklusucikluse pratim LH trakicama i bazalnom kada mi se to da, ali toliko su mi uredni i predvidivi ciklusi da mi to zapravo ni nije baš zanimljivo ni izazovno, a ni u ovom momentu korisno. Eto, toliko od mene za prvi put
Hej možeš li mi objasniti malo o toj operaciji? O cemu srme radi…ni mom mužu nije sjajan spermiogram.. iako specijalisti kazu da nije kritičan…pa me zanima kako se što može promijeniti kakvom operacijom?
Hej, on ima varikokelu, ukratko to je vena koja zagrijava spermu i uništava sav dobar materijal, zato ih ima jaaako malo, spori su i deformirani 😕 ni nakon toga navodno nije najsjajniji spermiogram ali možda ih se ipak skupi dovoljno dobrih da nam uspije...
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Kod anovulatornog ciklusa je cak moguce uloviti i pik na trakici ali da do O ne dode. Takoder testiranje sa LH trakicama ne daju 100% pozitivan rezultat da ce se desiti O. Lh porast hormona moze se desiti i kod anovulacijskog ciklusa ali do O ne mora doc. Provjereno. Ali anovulatorni ciklusi su jako rijetki i zena mozda dozivi jedan u godini a mozda nikad. Kod anovulatrong ciklusa menstruacija u vecini slucajeva dode kasnije od 15 dana nakon Ovulacije ako dode uopce sama. Jer se nije desilo pucanje folikula i nema zutog tjela koje se raspalo.
znam da je rijetkost, ali evo meni su se sve nekako ciklusi pomakli, inace na 28 dana, a svako malo pa se desi 37 dana, bez objašnjenja. moja gin na to naravno odmahuje i kaže nije ništa, ja kosu počupam tih 10 dana imam osjecaj da se to sve poremetilo otkad pokusavamo, otkad se stresiram.. tko ce znati. kad prodje korona privatno na hormone i spermio. pa da vidimo na cemu smo. oprosti ako nisam popratila, je li vama sve ide po planu, s obzirom na koronu?
I ja mislim da je pik bio 13dc
I ja mislim da je bio na 13dc kroz noc.
MarinaStam jako mi je zao i zelim ti da se cim prije oporavis🥰
Takodjer mislim da je pik bio 13dc al nisi vise taj dan testirala pa si propustila pik. Nadam se da je bila akcija 😁.
Mene desni jajnik bolucka od ovulacije al sad jos vise i jutros su me cicke pocele malo boliti sa strane al opet to ne mora nista znaciti. Zna to mene tako 10 dana prije menge. Inace, danas mi je 6dpo. Od danas sve osluskujem simptome, kontam nece li biti ti grcevi i implantacija 😂. Al opet imam nesto osjecaj nista ni ovaj put al eto vidjet cemo.
Tako i meni isto uvijek imam neke simptome a da nisam T.
Nadat cemo se najboljeem mozda jos sta i bude :)
Ja svaki put osjetim na lijevoj strani bolove i O. Desni od kad pratim O i radimo na T ni ne osjetim. To mi je malo cudno… vidit cu to sa ginekologom kad budem isla na pregled. Jos ovaj ciklus i sljedeci i onda ce nam biti 16 ciklus i trazit cu uputnice za daljnje pretrage…
A kod mene je obratno. Mislim, osjetim i lijevi al puno vise boli ovulacija na desnom. Ja jedva cekam da prodje ova situacija pa da idem dr. Jeste da nam je treci ciklus pokusavanja ali odmah cu raditi spolne hormone i ostalo jer ne zelim gubiti vrijeme, obzirom da mi je 35 god.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo obavi sve pretrage ,ja sam 36 i obavila sam sve s 6 mjrseci pokusavanja da skinem brigu s glave ako nesto ne valja.
Sortiraj odgovore
Najstariji