Jutro cure, divan dan zelim. Ja se takodjer ne osjecam trudno otpočetka nemam taj feeling mislim da ni od mene ništa ovaj put...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kako vam trakica lh izgleda kada je prosla ovulacija? Dali se i vama pojavljuje crtica i nakon o? Meni da smo slabija i cijelo vrijeme do menge mi bude takva
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro evo ja prijavljujem i danas ziganje i grcenje u predjelu desnog jajnika pa do maternice (tako mi se cini 😂) napuhanost još jače nego nego jučer malo mučnine, ali bez povraćanja samo mucnine, bol u leđima i dalje glad vlada 😂
E tak a sad odoh na spavanje imala sam noćnu laku noć 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kristina uvijek bude prisutna svjetla crtica kraj kontrolne.
Jedino ako si trudna onda bude tamnija od kontrolne skroz.
Mene tako cice bole uzasno nesmijem ih taknut i sinoc me toliko grcilo na desnoj strani i jutros opet malo. Samo na toj strani. Neznam mozda sam se i prehladila iako se bas dobro cuvam, hulahopke navlacim do trbuha i carape cim deblje 😂😂
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
MM i ja zaspali sinoc i nismo pokrili mogu se samo nadati sad da je akcija vecer prije bila dobitna! Bila je spontana i voljela bi da je ta ta
Aha onda dobro. To me zanimalo. Ne koristim ih dugo :)
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Aha onda dobro. To me zanimalo. Ne koristim ih dugo :)
Da da i meni je prisutna stalno, nekada zna pred M postati ta druga crta tamnija (ali ni blizu kao pik) i onda opet posvijetli (to sa rozim trakicama) sad sa zelenim ćemo vidjeti kako reagiraju.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure, vidim da ste ovdje aktivnije, pa sam se odlucila prikljucit, nadam se da me primate iako ne koristim Lh trakice, ali planiram poceti ako nam i ovaj mjesec nije upalilo. Nadam se da nece doci 31.01. 🙏🙏🙏🙏. Svima nam od srca i iskreno zelim da sto prije ugledamo plusic i preselimo se na drugu temu 🙂🙂🙂😘😘😘
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji