Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    23. Siječanj 2020. 21:50

NinaJ

ana.b.

Meni u hrvatskoj isto nisu htjeli davati terapiju kao mlada si bla bla bla i kad sam došla u njemačku donijela im moje nalaze oni napravili kontrolu i pitaju me zašto ne uzimam terapiju i ja im ispričala šta su mi moji doktori u hrv rekli, a on meni na to da je to čista glupost pa čak djevojčice male kad im se to utvrdi odmah krenu sa terapijom i tak da sam dobila terapiju…poslije toga nisam više bila na kontroli jer bi kao trebala uzimati bez prekida 8tjedana pa da vide jel paše ili ne ali ja uvijek ili zaboravim ili ostanem bez tableta a na godišnjem i tako 😂 znači tad sam imala malo više od 6 al nmg se sjetit koliko je točno bilo, a sad nez kako mi je 😅

Strasno je to sa nasim doktorima, naravno da ne zelim piti nikakve tablete ali popit cu ako ce mi pomoc. Na mene je skoro dr vikao da sta zelim početi piti tablete, u stilu kao da sta mi je 😂😂 kao da mi ih on mora placati 😂

Pa da još sam ja znala take probleme imat teški umor po tjedan dana bih spavala nisam imala snage ni da jedem normalno samo bih na brzinu jela i opet spavala...ili kad bih bila na poslu srusila bi se pa dode hitna samo i opet nista..užas ali to njih nije ni zanimalo 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

vuky
    23. Siječanj 2020. 21:59

Evo curke, ja imam hipotireozu,sve osim
    tsh ok, a ni teh mi nikad ni bez terapije nije bio vise od 6, ali sad kada sam bila kod doktora za potpomognutu  mi je odmah povecao dozu lijeka jer mi je tsh bio 3,4, sto je drugim doktorima - i mom opce, endokrinologu i ginekologu bilo u redu.... sad... znam ja i da su neke bez bada ostale trudne sa bas visokim tsh, ali koliko pricaju kad se nisu puno trudile...uglavnom, stres nas najvise sprijecava da ostanemo trudne vjerojatno ( nas sa problemima sa stitnjacom )

Mallla
    23. Siječanj 2020. 22:00

Večer cure, vidim dosta novih/starih cura, pa dobrodošle na ovu temu!

Evo i moje večerašnje trakice na 16dc, bliži se O i ponovo sam potvrdila da kad sam u plodnim danima ni kap sperme nakon odnosa ne izađe van (inače je). Iscjedak je između vodenastog i egg, nije čisto ni jedan ni drugi. Malo mr žica preko trbuha povremeno tako da se bliži... Mislim da bi mogla biti 19 il 20dc.
    Samo što ovim trakicama treba sat vremena da potamni testna crta 🙄 to me malo nervira al ok. 

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    23. Siječanj 2020. 22:00

Cure koje imaju problem sa stitnjacom imam jedno pitanje. Jel imate kakvih nuspojava zbog nje? Umor ili nesto?
    Ja recimo imam zadebljanje (vidimo ga ja, mama, tata i baka, nitko drugi ni ne skuzi se) na podrucju vrata od kada sam se rodila. Kazu doktori koji me od malena prate (kumovi moji) da je radi toga sto sam prilikom rodenja imala omotanu pupcanu vrpcu oko vrata i jedva ostala ziva. 
    Nalaz stinjace cu ponoviti, zadnji radila prije 3 godine bio je super nikakvih problema cijeli zivot, i nekako sam ga zanemarila vise nisam radila 🤦‍♀️
    Ali s obzirom da vec neko vrijeme ne mogu ostati trudna pala mi na pamet ta stitnjaca.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

23. Siječanj 2020. 22:16

Malla d eto i tvoje O juhuuu😂😂😂
    Akcijaj i sretno❤️

vuky
    23. Siječanj 2020. 22:22

Malla akcijanje veceras... 😊☺️😘 

• NinaJ
    23. Siječanj 2020. 22:24

vuky

Evo curke, ja imam hipotireozu,sve osim
    tsh ok, a ni teh mi nikad ni bez terapije nije bio vise od 6, ali sad kada sam bila kod doktora za potpomognutu mi je odmah povecao dozu lijeka jer mi je tsh bio 3,4, sto je drugim doktorima - i mom opce, endokrinologu i ginekologu bilo u redu…. sad… znam ja i da su neke bez bada ostale trudne sa bas visokim tsh, ali koliko pricaju kad se nisu puno trudile…uglavnom, stres nas najvise sprijecava da ostanemo trudne vjerojatno ( nas sa problemima sa stitnjacom )

I ja mislim da je stres za sve kriv, mene uzasno pritisce u vratu u nekoj stresnijoj situaciji, bas osjecam i onda mi treba tjedan dana da to prestane, a zna ponekad i mjesec dana da me stisce, kao da se ne mogu smiriti. Ma uzas, uzas, evo i sad me stisce, bez ikakvog razloga 🙄🙄 sta da vam kazem, sama sebi govorim smiri se... 😐

Mina 29
    23. Siječanj 2020. 22:27

sanja0508

Cure koje imaju problem sa stitnjacom imam jedno pitanje. Jel imate kakvih nuspojava zbog nje? Umor ili nesto?
    Ja recimo imam zadebljanje (vidimo ga ja, mama, tata i baka, nitko drugi ni ne skuzi se) na podrucju vrata od kada sam se rodila. Kazu doktori koji me od malena prate (kumovi moji) da je radi toga sto sam prilikom rodenja imala omotanu pupcanu vrpcu oko vrata i jedva ostala ziva.
    Nalaz stinjace cu ponoviti, zadnji radila prije 3 godine bio je super nikakvih problema cijeli zivot, i nekako sam ga zanemarila vise nisam radila 🤦‍♀️
    Ali s obzirom da vec neko vrijeme ne mogu ostati trudna pala mi na pamet ta stitnjaca.

Pijem th od kad sam sina rodila. Znači 5 godina.. Imam Hipotireozu i Hašimoto.. Izgleda da je sve krenulo sa porodom.. Tsh bio iznad 10 antitijela 909.. Evo prije par dana prvi puta nalaz tsh 2, 5 što me jako veseli jer nikad ispod 6 nije bio.. Pijem 75 i 100 naizmjenično eutirox.. Uzv nalaz uvećana i izgledom da je pojeli moljci ali ne dam se. 
    Čitam o tom Infocinu ako sam dobro zapamtila.. Cure gore pisale, to je dobro za nas oboljele kod začeća?
    A od smetnji. Kratak dah.. Brzo se zadišem..lupanje srca. Umor. Pa ne bi rekla uvijek sam u pogonu jedino moje lice izgleda uvijek umorno🙄🙈 i dobila sam nešto kila zbog nje.. Eto. 

• NinaJ
    23. Siječanj 2020. 22:28

sanja0508

Ja sam puno umornija  nego sta sam bila prije koju god dok nisam znala za stitnjacu, da ides traziti simptome, sve je povezano sa stitnjacom, od suhe koze, ispadanje kose i jos sto drugih stvari, tako da i ako nemas problema sa njom, odmah ces si ih pronaci 🤣🤣🤣

Rita88
    23. Siječanj 2020. 22:29

Ja sam nakon drugog spontanog imala tsh 6, endokrinolog mi je rekao da sumnja da mi je tsh uzrokovao spontani i da ce mi dat svejedno terapiju s obzirom da tsh mora biti do 2,5 tako da sam sad na eutiroxu na najmanjoj dozi.  Inace antitjela, t3 i t4 su ok.

Malla mislim da bi ti ovulacija mogla biti i na 18 dc. Meni je lh trakica bila pozitivna u subotu na 14 dc i tu vecer sam imala jaku bol, sa subote na nedjelju, bit ce da je kod mene ovulacija 12 h nakon pika. Sretno i hopsajte ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.