Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NinaJ
    23. Siječanj 2020. 20:28

Marinalin

Ma za svaki proizvod kazu da ostanu odma trudne 😂😂😂
    Tako sam sve pokupovala pa nista😂
    Sve je to individualno
    Popit cu onda kad vec imam doma👌👌👌😂

hahah a znam da kazu, tako se i ja nadam da cu slijedeci mj reci da mi je to pomoglo iz prve 😂😂😂
    Popij, malo je skup sport, jer je kutija za 10 dana i 150 kn skoro, al nek ide zivot 😂😂🤑🤑

Pipin
    23. Siječanj 2020. 20:32

MARINA - vrkuru mozes biti cijeli ciklus i prestanes kad saznas da si trudna jer nema potrebe piti. Nece nastetiti plodu. Ja sam ostala trudna prvi mjesec kad sam krenula piti, pila
    Do plusa!

Pipin
    23. Siječanj 2020. 20:32

*nema potrebe dalje piti

• NinaJ
    23. Siječanj 2020. 20:37

točkicaa

NinaJ, dobrodosla!! 😊
    Nego, i ja imam problem sa stitnjacom jos od osnovne skole. Pijem tablete. Imam hipotireozu i hashimoto.
    Al ugl. i ja sam krenula ovaj ciklus piti infolic, kupila ga neki dan. Kako ga ti pijes, svaki dan po dvije vrecice ili? Malo mi je skup al ajd…

I ja imam hipo, ali nisam na nikakvim tabletama, kazu ne treba mi, nema veze jer se osjecam lose 🙄🙄🙄
    Od sada sam odlucila ici sve privatno, i kod ginekologa i endokrinologa jer od ovih javnih cujem samo da mi je sve u redu 🤭
    Da svaki dan pijem po dvije, jednu ujutro, jednu navecer i to nakon obroka.
    Sta tebi kazu za zacece s obzirom na stitnu? 

• NinaJ
    23. Siječanj 2020. 21:09

točkicaa

Svasta! A kakav ti je nalaz hormona, koliki ti je TSH? Jer on nebi trebao biti veci od 2.5 zbog zaceca, iako je meni 3.4, meni je moja rekla kao da to nije nista strasno da je to ok jer je u intervalu pa ona nebi mjenjala terapiju jer su mi ostali hormoni super.
    A opet citam na netu da je za zacece idealno do 2.5. ne vise.. 🙄🙄
    A stitnjaca ti nebi trebala praviti nikakvih problema oko zatrudnjivanja ako su ti hormoni ok. Samo ih drzi pod kontrolom i super 😊
    Moja mama je imala cijeli zivot problema sa stitnjacom, kasnije je dobila i rak, morala ju je izvaditi. Rodila nas troje, ostala trudna bez problema, kako ona kaze samo su se pogledali i op trudna. Hahahaha

Sad mi je 2,90. Prije mi je bio oko 7 i pol i sam mi se spustio na 2 i 90, da sam cak pomislila da su mi zamijenili nalaze u laboratoriju. 😂😂 Da i ostali hormoni su mi ok i antitijela isto, jedino mi je prolaktin bio visok jedno vrijeme, sad i to doslo bolje i nema sanse da dobijem terapiju da mi se to regulira, bas sam bila ljuta, jedini odgovor je da mi je sve u granicama normale i da mogu bez problema ostati trudna prirodnim putem. Nadam se da ce nas pustiti ta stitnjaca da sve ide prirodnim tokom 😊😊😊

Malena0908
    23. Siječanj 2020. 21:11

točkicaa

A da i mi pokusamo pit pilule, mozda ostanemo trudne?! 🤔🤣🤣🤦‍♀️ jedino mi jos to preostaje, hahahaha

Ja sam to cula od cura sto rade samnom i od rodakinje isto, ona je isto tako preko tableta ostala trudna. Meni je doktorica i preporucila to ako hoću probat mjesec ili dva pit pa onda prestat onda kao brze nesto nemam pojma kako to moze bit 🙈🙊🙈🙊

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Aneee
    23. Siječanj 2020. 21:15

Meni u hrvatskoj isto nisu htjeli davati terapiju kao mlada si bla bla bla i kad sam došla u njemačku donijela im moje nalaze oni napravili kontrolu i pitaju me zašto ne uzimam terapiju i ja im ispričala šta su mi moji doktori u hrv rekli, a on meni na to da je to čista glupost pa čak djevojčice male kad im se to utvrdi odmah krenu sa terapijom i tak da sam dobila terapiju...poslije toga nisam više bila na kontroli jer bi kao trebala uzimati bez prekida 8tjedana pa da vide jel paše ili ne ali ja uvijek ili zaboravim ili ostanem bez tableta a na godišnjem i tako 😂 znači tad sam imala malo više od 6 al nmg se sjetit koliko je točno bilo, a sad nez kako mi je 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• NinaJ
    23. Siječanj 2020. 21:24

ana.b.

Meni u hrvatskoj isto nisu htjeli davati terapiju kao mlada si bla bla bla i kad sam došla u njemačku donijela im moje nalaze oni napravili kontrolu i pitaju me zašto ne uzimam terapiju i ja im ispričala šta su mi moji doktori u hrv rekli, a on meni na to da je to čista glupost pa čak djevojčice male kad im se to utvrdi odmah krenu sa terapijom i tak da sam dobila terapiju…poslije toga nisam više bila na kontroli jer bi kao trebala uzimati bez prekida 8tjedana pa da vide jel paše ili ne ali ja uvijek ili zaboravim ili ostanem bez tableta a na godišnjem i tako 😂 znači tad sam imala malo više od 6 al nmg se sjetit koliko je točno bilo, a sad nez kako mi je 😅

Strasno je to sa nasim doktorima, naravno da ne zelim piti nikakve tablete ali popit cu ako ce mi pomoc. Na mene je skoro dr vikao da sta zelim početi  piti tablete, u stilu kao da sta mi je 😂😂 kao da mi ih on mora placati 😂 

Kiky 🥰
    23. Siječanj 2020. 21:29

Svi ti javni ginekolozi isti... meni moj svaki puta kaze da je sve uredu i da se ne sekiram sto jos ne dolazi do trudnoce, da ce doci. Nije me uputio ni da provjerim hormone ni nista a vec evo 13 ciklus, rekao je da cemo jos 6 mj procekat pa onda vidjeti sto dalje...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    23. Siječanj 2020. 21:31

Zanima me kakva vam je crtica na lh trakici kada prodje ovulacija? Dali bude nekakva sjena/crta ili ne?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.