Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Listopad 2014. 12:27

:) javi nam se svakako  i da...šaljem pozitivne vibrice

mare27
    05. Studeni 2014. 17:04

evo i ja imam sličnu situaciju ...M nema a test negativan,kasni 3 dana :(((( izluđuje me,a simptome skoro pa i nemam trbuh boli ko pred mengu svako jutro i nekad preko dana me ulovi slabost i ništa drugo....

bebinjo
    06. Studeni 2014. 12:01

Evo mene opet..
    sad već kasni dva tjedna a testovi negativni... a simptomi su tu...mučnina me muči cijelo vrijeme a grudi...grudi me baš ubijaju. Neku hranu ne mogu ni pogledati. Ne znam vise nista. U pon sam narucena na pregled pa cemo vidjeti šta se događa. I uopće nemam osjećaj da ću dobiti, nikakva bol a bolilo me svaki put kad sam imala. Imala sam neredovite cikluse ali kako god da okrenem kasni. Inace su mi ciklusi bili po 25 dana-prosjek neki. 

tena123
    06. Studeni 2014. 15:35

cure nadam se da će biti + što prije, meni je kao i mare bilo, kasnila menga, bol u trbuhu, bila sam uvjerena da ću dobit, čak mi je i imunitet pao pa sam i herpes na usnama pokupila. samo što mi je odmah drugi dan izostanka druga crtica bila vidljiva baš jako, a mojoj prijateljici dva i više tjedna nije test pokazao pozitivo, čak joj je i gin rekao da ništa ne vidi na ultrazvuku več da dođe za tjedan dana ako ne dobije, a bila je trudna, tako da to ovisi od žene do žene jer neke imaju jako malo količinu hormona pa ne pokaže brzo..

mare27
    06. Studeni 2014. 18:14

e da...ja danas dobila gaduru,izluđuje me

Sabriel
    10. Studeni 2014. 16:41

Pozdrav svima, imam pitanje, danas sam trebala dobiti ali nisam, iz nestrpljenja sam primjenila test i bio je neg, nakon 2 sata sam ga ponovo pogledala i pojavila se blijeda druga crtica. Da li se to vec dogodilo nekome? Help

mare27
    10. Studeni 2014. 17:16

test se očitava prvih 5 min i bacaj ga ,sve dalje su lažni rezultati

cloudy
    10. Studeni 2014. 17:18

Test ti ima vrijeme valjanja...mislim da je kod tebe,nakon tih 2 sata taj rok prošao i da ti je zato pokazao ti drugu crticu.... mislim da ti je nakbolje ako ti ne dođe kroz desetak dana,dva tjedna, ponovit test....jer mislim da i jesi trudna da je danas puno prerano da bi test to očitao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.