evo i ja imam sličnu situaciju ...M nema a test negativan,kasni 3 dana :(((( izluđuje me,a simptome skoro pa i nemam trbuh boli ko pred mengu svako jutro i nekad preko dana me ulovi slabost i ništa drugo....
Evo mene opet..
sad već kasni dva tjedna a testovi negativni... a simptomi su tu...mučnina me muči cijelo vrijeme a grudi...grudi me baš ubijaju. Neku hranu ne mogu ni pogledati. Ne znam vise nista. U pon sam narucena na pregled pa cemo vidjeti šta se događa. I uopće nemam osjećaj da ću dobiti, nikakva bol a bolilo me svaki put kad sam imala. Imala sam neredovite cikluse ali kako god da okrenem kasni. Inace su mi ciklusi bili po 25 dana-prosjek neki.
cure nadam se da će biti + što prije, meni je kao i mare bilo, kasnila menga, bol u trbuhu, bila sam uvjerena da ću dobit, čak mi je i imunitet pao pa sam i herpes na usnama pokupila. samo što mi je odmah drugi dan izostanka druga crtica bila vidljiva baš jako, a mojoj prijateljici dva i više tjedna nije test pokazao pozitivo, čak joj je i gin rekao da ništa ne vidi na ultrazvuku več da dođe za tjedan dana ako ne dobije, a bila je trudna, tako da to ovisi od žene do žene jer neke imaju jako malo količinu hormona pa ne pokaže brzo..
Pozdrav svima, imam pitanje, danas sam trebala dobiti ali nisam, iz nestrpljenja sam primjenila test i bio je neg, nakon 2 sata sam ga ponovo pogledala i pojavila se blijeda druga crtica. Da li se to vec dogodilo nekome? Help
Test ti ima vrijeme valjanja...mislim da je kod tebe,nakon tih 2 sata taj rok prošao i da ti je zato pokazao ti drugu crticu.... mislim da ti je nakbolje ako ti ne dođe kroz desetak dana,dva tjedna, ponovit test....jer mislim da i jesi trudna da je danas puno prerano da bi test to očitao
Sortiraj odgovore
Najstariji