Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • scevickrpic
    15. Veljača 2019. 11:07
    Napravila sad drugi test .....i ja vidim ...nemoguce da mi i taj pokaze a nije proslo 10 min ....to iscekivanje je za poludit😂😂😂
    Napravila sad drugi test .....i ja vidim ...nemoguce da mi i taj pokaze a nije proslo 10 min ....to iscekivanje je za poludit😂😂😂

evo sad napravila i ja vidim crtu ....nije proslo 10 min ....hahaha ti testovi su za poludit ...neznam dal ce se viditi na slici drugi test sam napravila 

• scevickrpic
    15. Veljača 2019. 11:08

scevickrpic

evo sad napravila i ja vidim crtu ….nije proslo 10 min ….hahaha ti testovi su za poludit …neznam dal ce se viditi na slici drugi test sam napravila

Nisam napravila sa prvim jer nisam bila kuci ....

tufnica1602
    22. Veljača 2019. 14:07

ina_hvar kakva je situacija kod tebe ovaj mjesec?

• bebicaaa
    09. Ožujak 2019. 16:40

Pozdrav, 
    Menustruacija kasni 9 dana 1. Test urađen nako 5 dana a 2. nakon 8 i oba negativna. Dali jos ima nade za trudnoću bebu radimo već godinu dana??? 
    Hvala

Red Fox
    22. Ožujak 2019. 12:11

Pozdrav svima, zanimaju me vaša iskustva. Nisam mogla izdržati i napravila sam test ujutro na dan očekivane menstruacije (clear blue) i bio je negativan. Vec tjedan dana imam lagane grceve u trbuhu, isto tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Ciklusi su mi manje,više pravilni. Jel se ikome desilo da je prvi test bio negativan, a da je ipak bila u pitanju trudnoća?

fairy_
    22. Ožujak 2019. 13:39

Red Fox

Pozdrav svima, zanimaju me vaša iskustva. Nisam mogla izdržati i napravila sam test ujutro na dan očekivane menstruacije (clear blue) i bio je negativan. Vec tjedan dana imam lagane grceve u trbuhu, isto tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Ciklusi su mi manje,više pravilni. Jel se ikome desilo da je prvi test bio negativan, a da je ipak bila u pitanju trudnoća?

Nije mi se desilo nista takvo, ali cula sam da su Clearblue testovi dosta nepouzdani, imas i jeftnijih tako da probaj. Zelim ti rezultat kakav si i sama zelis!🤞🙏💖

Red Fox
    22. Ožujak 2019. 13:45

fairy_

Red Fox

Nije mi se desilo nista takvo, ali cula sam da su Clearblue testovi dosta nepouzdani, imas i jeftnijih tako da probaj. Zelim ti rezultat kakav si i sama zelis!🤞🙏💖

Hvala, pricekat cu jos par dana pa ako ne dobijem probat cz opet. Prvi put kad sam bila trudna radila sam test iz Mullera, obicne trakice, dvije u pakiranju, i to nakon 3 dana kasnjenja i jedva se vidjela druga crtica tako da mozda jos ima sanse 😊

fairy_
    22. Ožujak 2019. 13:56

Red Fox

fairy_

Red Fox

Hvala, pricekat cu jos par dana pa ako ne dobijem probat cz opet. Prvi put kad sam bila trudna radila sam test iz Mullera, obicne trakice, dvije u pakiranju, i to nakon 3 dana kasnjenja i jedva se vidjela druga crtica tako da mozda jos ima sanse 😊

Drzim fige!🤞😉

zvjezdica37
    22. Ožujak 2019. 17:52

Pozdrav svima molila bih pomoc .Menstruaciju trebam sutra dobiti i imam kao i obicno jake bolove.Ujutro sam radila one step test sa e baya i bio je negativan.Nakon par sati kao da ima sjenu.Znam da je pravilo da se ocitava prvih 10min ali eto mozda je neka zena ovdje imala isti slucaj pa je ipak rezultat bio pozitivan.

po lh trakicama ovulacija je bila 11 ili12.3

Red Fox
    22. Ožujak 2019. 20:25

zvjezdica37

Pozdrav svima molila bih pomoc .Menstruaciju trebam sutra dobiti i imam kao i obicno jake bolove.Ujutro sam radila one step test sa e baya i bio je negativan.Nakon par sati kao da ima sjenu.Znam da je pravilo da se ocitava prvih 10min ali eto mozda je neka zena ovdje imala isti slucaj pa je ipak rezultat bio pozitivan.
    po lh trakicama ovulacija je bila 11 ili12.3

Mislim da je sigurnije ponoviti za par dana ako ne stigne menstruacija 🤷‍♀️ jer je moguce da krivo pokazu nakon duze vremena. Ja sam isto u ocekivanju  😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.