Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ančica
    08. Ožujak 2018. 09:24

Tamarishka

Cekamo vesti od loptice ☺
    Ja cekam jos par dana,pa ako ne stogne menga,radim opet test i nadam se najboljem 🙏

Tami ja ne bih trebala dobiti ovih dana. Držim nam 🤞🤞🤞da zabebimo! 

• Cokaa
    08. Ožujak 2018. 14:25

Cao devojke, ja sam nova... Kasni mi m vec 6 dana,.jutros sam uradila test pokazao.je.neg, da li da.sacekam jos malo pa da uradim ponovo?

• Litta
    08. Ožujak 2018. 14:40

Софиа Павловић

Cao devojke, ja sam nova… Kasni mi m vec 6 dana,.jutros sam uradila test pokazao.je.neg, da li da.sacekam jos malo pa da uradim ponovo?

Nakon 6 dana bi ti trebalo vec pokazati. Pricekaj dan dva pa ponovi. Probaj drugi test. 

• Cokaa
    08. Ožujak 2018. 16:11

Хвала ти, мени иначе никад не касни баш.ми је сад чудно...

• Cokaa
    08. Ožujak 2018. 16:12

Litta

Софиа Павловић

Cao devojke, ja sam nova… Kasni mi m vec 6 dana,.jutros sam uradila test pokazao.je.neg, da li da.sacekam jos malo pa da uradim ponovo?

Nakon 6 dana bi ti trebalo vec pokazati. Pricekaj dan dva pa ponovi. Probaj drugi test.

Не знам који други да узмем..

• Loptica3
    09. Ožujak 2018. 00:52

Софиа Павловић

Litta

Софиа Павловић

Не знам који други да узмем..

Meni je pokazalo 2× + i to 2tj.prije ocekivane vjestice.Pokusaj napraviti opet.Jer ako si trudna,pokaze ti cak i prije ,bar vidis da je meni tako.Ja bas ne vjerujem da moras cekati izostanak.Ja sam znala da sam trudna,jer sam prije imala uzasne bolove prije i za vrijeme M,a ovaj put to nije bio slucaj,zato sam isla tako rano raditi test.

• Tamarishka
    09. Ožujak 2018. 08:25

Ančica

Tamarishka

Cekamo vesti od loptice ☺
    Ja cekam jos par dana,pa ako ne stogne menga,radim opet test i nadam se najboljem 🙏

Tami ja ne bih trebala dobiti ovih dana. Držim nam 🤞🤞🤞da zabebimo!

Anci,meni stigla. Nakon 9 dana kasnjenja. Skroz sam razocaraanaa 😭 
    Tebi zelim srecuu i drzim fige. 🤞🤞🤞 pa javljaj... 😘

• Cokaa
    09. Ožujak 2018. 15:06

Da li neka od vas pije macinu travu, ili virak?

• Tamarishka
    09. Ožujak 2018. 17:32

Софиа Павловић

Sofija,pila sam ja i jedno i drugo. Pa sam prekunula. Pila sam virak oko pola godine,a macinu travu nekih 2mjeseca.. 

• Cokaa
    09. Ožujak 2018. 19:18

Tamarishka

Софиа Павловић

Sofija,pila sam ja i jedno i drugo. Pa sam prekunula. Pila sam virak oko pola godine,a macinu travu nekih 2mjesec

има ли резултата? Ја сам пила мацину 2 месеца 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.