Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    06. Ožujak 2018. 13:14

Meni je isto M nakon spontanog dosla nakon 30 dana, a slijedeca redovito 28 dan. S time da nakon spontanog 2. mi se pocelo dogadjat da mjesece kad ovulira lijevi jajnik mi M dodje 30 dan. A kad desni mi dodje 26-27 dan tako da to mi je jedina promjena nakon spontanih u ciklusima.

• Ančica
    06. Ožujak 2018. 13:46

Grizli

Meni je isto M nakon spontanog dosla nakon 30 dana, a slijedeca redovito 28 dan. S time da nakon spontanog 2. mi se pocelo dogadjat da mjesece kad ovulira lijevi jajnik mi M dodje 30 dan. A kad desni mi dodje 26-27 dan tako da to mi je jedina promjena nakon spontanih u ciklusima.

Informacija više. Vidiš, ja kada imam ovulaciju na desnom nista ne osjetim. A kada je na lijevom uvijek me žiga. Čudnovata bića smo mi žene. 🤗

• Magitos😊
    06. Ožujak 2018. 18:13

Bok  cure ovako ja i zarucnik pokusavamo imati bebu vec neko vrijeeme sad zadnju menstruaciju imala sam dan i pol i to sukruvicu, nakon toga sam napravola test evo prije 2 dana pokazalo mi je prvo 2 crtice i nakon jedno 15min jednu crticu ne znam sta to znaco za sada po forumima sto citam imam sve znakove trudnocu menga mi za ovaj mj ne kasni jer trebam dobiti za 2 dana ali ne osjetim da cu dobiti.inace su me bolile grudi alo sad me bole bradavice na dodir.misila sam sacekat ako mi menstruacija bude kasnila otici kod ginekologa ali za sada me zanima vasa iskustva i misljenja😊

06. Ožujak 2018. 18:26

Magitos😊

Bok cure ovako ja i zarucnik pokusavamo imati bebu vec neko vrijeeme sad zadnju menstruaciju imala sam dan i pol i to sukruvicu, nakon toga sam napravola test evo prije 2 dana pokazalo mi je prvo 2 crtice i nakon jedno 15min jednu crticu ne znam sta to znaco za sada po forumima sto citam imam sve znakove trudnocu menga mi za ovaj mj ne kasni jer trebam dobiti za 2 dana ali ne osjetim da cu dobiti.inace su me bolile grudi alo sad me bole bradavice na dodir.misila sam sacekat ako mi menstruacija bude kasnila otici kod ginekologa ali za sada me zanima vasa iskustva i misljenja😊

Pozdrav. Možda test nije pravilno napravljen, preporučam napraviti još koji test, najbolje s prvom jutarnjom mokraćom jer mi ovo zadnje krvarenje ne zvuči kao menstruacija, možda više kao implatacijsko krvarenje, neznam..

• Tamarishka
    07. Ožujak 2018. 09:39

Magitos😊

Bok cure ovako ja i zarucnik pokusavamo imati bebu vec neko vrijeeme sad zadnju menstruaciju imala sam dan i pol i to sukruvicu, nakon toga sam napravola test evo prije 2 dana pokazalo mi je prvo 2 crtice i nakon jedno 15min jednu crticu ne znam sta to znaco za sada po forumima sto citam imam sve znakove trudnocu menga mi za ovaj mj ne kasni jer trebam dobiti za 2 dana ali ne osjetim da cu dobiti.inace su me bolile grudi alo sad me bole bradavice na dodir.misila sam sacekat ako mi menstruacija bude kasnila otici kod ginekologa ali za sada me zanima vasa iskustva i misljenja😊

Magitos,ocitavanje testa se radi u prvih 3 minuta. Rezultati koji se pokazu nakon 10 i vise minuta nisu vjerodostojni. Mislim da ti to pise i u upustvu koje dobijes uz test. 

• Ančica
    07. Ožujak 2018. 11:02

Tamarishka

Magitos😊

Magitos,ocitavanje testa se radi u prvih 3 minuta. Rezultati koji se pokazu nakon 10 i vise minuta nisu vjerodostojni. Mislim da ti to pise i u upustvu koje dobijes uz test.

Tami, ti danas imaš pregled? 

• Ančica
    07. Ožujak 2018. 11:03

Ančica

Tamarishka

Magitos😊

Tami, ti danas imaš pregled?

Srry:) Loptica je u pitanju! Znam da od jedne čekamo sretnu vijest! 😁

• Tamarishka
    07. Ožujak 2018. 12:43

Cekamo vesti od loptice ☺
    Ja cekam jos par dana,pa ako ne stogne menga,radim opet test i nadam se najboljem 🙏

• Loptica3
    08. Ožujak 2018. 01:16

Ančica

Loptica3

Ančica

Loptica3

Ančica

Ima li vas koje ste zatrudnile poslije spontanog bez kiretaže? U drugim grupama su stari postovi. Da čujem neke lijepe vijesti! 😊

Eto ja ..u 12 bila biokemijska..6tt i sad dva tjedna prije ocekivane vjestice radila dva testa oba plus i dva nakon izostanka i opet oba plus.sada 7.3. Idem kog gin nadam se da cu vidjeti srceko

🤗🤗🤗 Držim ti palčeve da sve bude okk!!! Kakve simptome imaš? Ja ne očekujem vješticu za 6 dana. A imam neke lude simptome.. pa ne znam što da mislim.

Jedini simptomi su mi nervoza i zelja za pizzom.Nista drugo.Cekam srijedu da vidim sta ce biti.

Javi se nakon pregleda! 🤞🤞🤞

Evo da se javim.Sada sam 5+6 vidi se g.vrecica i malena mrljica unutra.Gin.kaze da je sve super i narucila me za 2tj.21.3 kada bi se trebalo vidjeti srce.Eto mi najljepseg poklona za Dan zena..

• Ančica
    08. Ožujak 2018. 09:23

Loptica3

Ančica

Loptica3

Ančica

Loptica3

Ančica

Ima li vas koje ste zatrudnile poslije spontanog bez kiretaže? U drugim grupama su stari postovi. Da čujem neke lijepe vijesti! 😊

Eto ja ..u 12 bila biokemijska..6tt i sad dva tjedna prije ocekivane vjestice radila dva testa oba plus i dva nakon izostanka i opet oba plus.sada 7.3. Idem kog gin nadam se da cu vidjeti srceko

🤗🤗🤗 Držim ti palčeve da sve bude okk!!! Kakve simptome imaš? Ja ne očekujem vješticu za 6 dana. A imam neke lude simptome.. pa ne znam što da mislim.

Jedini simptomi su mi nervoza i zelja za pizzom.Nista drugo.Cekam srijedu da vidim sta ce biti.

Evo da se javim.Sada sam 5+6 vidi se g.vrecica i malena mrljica unutra.Gin.kaze da je sve super i narucila me za 2tj.21.3 kada bi se trebalo vidjeti srce.Eto mi najljepseg poklona za Dan zena..

Loptica3

Ančica

Loptica3

Ančica

Loptica3

Ančica

SRETAN DAN ŽENA!!! 🤗🤗🤗🤗🤗 ČESTITAMM!! Neka bude sve sa srećom!! :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.