Lažno negativan test?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikki_95
    13. Rujan 2021. 23:53

Zoe🌸

Nikki ovisi koji test piskis, jer su razlicite osjetljivosti. Ako trebas dobiti za 2 dana znaci da si danas 11,12 dpo?
    Ne zelim ti ubit nadu ali da je pozitivno pokazalo bi ti, osim ako ti nije kasnila ovulacija pa je jos rano😊

Nada ubijena, menstruacija je stigla dan ranije 😅 više sreće idući mjesec. To sam i mislila da sam trudna pokazao bi vjerojatno odmah..ali eto nista ni ovaj put 

🙋🏼‍♀️26 & 30🙋🏻‍♂️
    Papa test uredan 01/2021
    Pokušavamo od 11/2020
    Ciklusi uredni (26 dana) trajanje M 5 dana

• Luda.mama7
    25. Rujan 2021. 16:09

Bok!

Imam 41 godinu i 2 djece. Jedno rođeno sa 35, a drugo sa 36 godina. Nemam u planu imati još djece. Koristimo zaštitu UVIJEK kondom i rijetko mjesečno imamo odnose. Trudnoća nije baš planirana i ovo mi je jaaaako stresno. 
    Zadnja menstruacija je bila 10.8. i možda zadnjih par ciklusa kasni oko tjedan dana (cc 10 dana) ali inače je bila točna. Ovaj put (ako ćemo po nekom računanju od 32 dana ciklusa) je menstruacija "trebala" doći 10./11.9. a danas je 25.9. tako da kasni 15 dana. Prije 5 dana sam napravila test i negativan je. Radila sam Clearblue test koji sam koristila i za druge dvije trudnoće. Do sada nisam imala problema sa spolnim organima tj. cistama i sl. Doduše zbog Covida kojeg sam imala za Uskrs nisam otišla na godišnji pregled i Papa test. 
    O simptomima ne znam da li da pišem jer sve što vrijedi za pms vrijedi i za trudnoću. Dojke su mi mekane, stomak mi je napuhnut ali udebljala sam se poprilično zadnjih par mjeseci i sad mi to dolazi na naplatu. Nemam mućnine a prve dvije trudnoće sam umirala od žgaravice, povraćanja i sl. Ne osjećam se trudno ali me ovo jaaaako uznemirava. 
    Pregled sam zakazala za 4.9. a test mislim ponoviti u ponedjeljak, 27.9. 
    Što vi mislite o svemu?
    Pročitala sam sve što se može pročitati na ovu temu ali eto. Možda netko od vas koji planira trudnoću ima za mene neku pametnu rečenicu utjehe iako već znam da se moram strpjeti do 4.9. i pregleda ginekologa.

SAYURI
    25. Rujan 2021. 19:50

Luda.mama7

Bok!

Imam 41 godinu i 2 djece. Jedno rođeno sa 35, a drugo sa 36 godina. Nemam u planu imati još djece. Koristimo zaštitu UVIJEK kondom i rijetko mjesečno imamo odnose. Trudnoća nije baš planirana i ovo mi je jaaaako stresno.
    Zadnja menstruacija je bila 10.8. i možda zadnjih par ciklusa kasni oko tjedan dana (cc 10 dana) ali inače je bila točna. Ovaj put (ako ćemo po nekom računanju od 32 dana ciklusa) je menstruacija "trebala" doći 10./11.9. a danas je 25.9. tako da kasni 15 dana. Prije 5 dana sam napravila test i negativan je. Radila samClearblue test koji sam koristila i za druge dvije trudnoće. Do sada nisam imala problema sa spolnim organima tj. cistama i sl. Doduše zbog Covida kojeg sam imala za Uskrs nisam otišla na godišnji pregled i Papa test.
    O simptomima ne znam da li da pišem jer sve što vrijedi za pms vrijedi i za trudnoću. Dojke su mi mekane, stomak mi je napuhnut ali udebljala sam se poprilično zadnjih par mjeseci i sad mi to dolazi na naplatu. Nemam mućnine a prve dvije trudnoće sam umirala od žgaravice, povraćanja i sl. Ne osjećam se trudno ali me ovo jaaaako uznemirava.
    Pregled sam zakazala za 4.9. a test mislim ponoviti u ponedjeljak, 27.9.
    Što vi mislite o svemu?
    Pročitala sam sve što se može pročitati na ovu temu ali eto. Možda netko od vas koji planira trudnoću ima za mene neku pametnu rečenicu utjehe iako već znam da se moram strpjeti do 4.9. i pregleda ginekologa.

Da nisi usla u menopauzu?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• vickivale
    25. Rujan 2021. 20:13

To je bio i moj prvi wild guess 

Dvojajcane blizanke 🍒

• Luda.mama7
    26. Rujan 2021. 10:19

Iskreno i meni je ta predmenopauza pala na pamet ali opet kažu da "počinje" oko 45 godine. A ne znam. 
    Iskreno, ne bi imala ništa protiv ako se ne iskomplicira što sa hormonima. Nemam u planu još djece. 

Vidjet ću sutra sa testom. Ako bude negativan onda nemam više što nego čekati pregled. 
    Hvala na odgovorima. :)

• Luda.mama7
    26. Rujan 2021. 10:21

Btw krivo sam napisala. Pregled mi je 4.10. 
    Bilo kako bilo javim se sutra poslije testa. Možda moja situacija nekome pomogne u budućnosti. 

Pozdrav 

• Luda.mama7
    26. Rujan 2021. 10:23

Da li se netko od vas susreo sa predmenopauzom i menopauzom? I kakvi su vam ciklusi i simptomi? Koliko imate godina? 

Injica
    23. Listopad 2021. 10:23

Zdravo, drage moje buduce mame i mame! 

Naime, menstrualni ciklus mi šara otkako sam počela dobivati, već 16 godina. U braku sam godinu i 2 mjeseca. Otad i pokušavamo. Prošli mjesec prvi put u 16 godina dobila sam 28. dan, inače je to redovno od 31-32 dana. Imali smo 2  odnosa u plodnim danima. Prema izračunu od 28 dana, trebala sam dobiti 21.10. međutim, kasni mi 2 dana. Prije 3 dana na ulošku sam ( uvijek ga počnem stavljati 3 dana prije očekivane menstr, da me ne bi iznenadila) sam primjetila svijetlo smeđkaste tragove, na dan očekivane menstruacije, uradila sam ClearBlue, međutim negativan, juče uradim Baby Rapid, negativan. Od simptoma imam bolne i natečene grudi, vene proširene na dojkama, grčeve u donjem dijelu stomaku ( ne bolne) , i mučninu koju osjetim samo ujutro, bez povraćanja. Da li sam prerano odradila testove, ? 

Hvala Vam! 

Inja

• IvKa
    06. Studeni 2021. 08:17

Drage cure, je li ijedna imala sličnu situaciju? Krajem 9. mjeseca sam imala medikamentozni spontani pobačaj. 15.10. sam bila na kontroli i doktorica je rekla da se sve dobro ocistilo, da imam folikul 17mm i da ce ovulacija nastupiti kroz dva dana. Danas mi je 38. dan od spontanog tj.otkad sam prokrvarila, a menstruacije nema. Radila sam dva testa i oba negativna. Cudi me sto je toliko dugo proslo od ovulacije a nema ni menstruacije ni +.

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

SAYURI
    06. Studeni 2021. 18:45

IvKa

Drage cure, je li ijedna imala sličnu situaciju? Krajem 9. mjeseca sam imala medikamentozni spontani pobačaj. 15.10. sam bila na kontroli i doktorica je rekla da se sve dobro ocistilo, da imam folikul 17mm i da ce ovulacija nastupiti kroz dva dana. Danas mi je 38. dan od spontanog tj.otkad sam prokrvarila, a menstruacije nema. Radila sam dva testa i oba negativna. Cudi me sto je toliko dugo proslo od ovulacije a nema ni menstruacije ni +

Poslije medikamentoznog pobacaja ciklusi znaju biti malo neuredni, tako da ne ocekuj odmah skolski sve. To sto si imala folikul ne znaci da je doslo do ovulacije. Ako i jeste, po doktorici to.bi bio 17.10, a danas tek 06.11, dakle proslo 20 dana. Pod uslovom da se O desila, i na taj dan.  Nije tu nista cudno, zna se cekati puno duze do prve menstruacije, pogotovo poslije ciscenja tabletom.....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.