Cure, hvala na odgovoru.. vadila sam jucer betu, i manja je od 1,2. Tako da bar znam da se sve dobro ocistilo nakon spontanog i da je beta pala. A trudnoce nema.. Sad cekam da M stigne..
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
4/2021 histeroskopija polipa
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
Bitno da je beta pala. Zelim ti puno sreće u narednom ciklusu! 🤞
Hvala 😘
Pokusavamo od 9/2019
1/2020 ureaplazma
4/2021 histeroskopija polipa
8/2021 trudnoca
9/2021 missed ab.
KUPITE LAŽNU PUTOVNICU (athenticdocuments@gmail.com), VOZAČKU DOZVOLU (VOZAČKA DOZVOLA), LIČNU KARTICU, LAŽNU VIZU,
RODNI LIST.
Mi smo tim profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u izradi lažnih putovnica.
i druge osobne isprave, bolji proizvođači lažnih isprava. S
više od 10 milijuna dokumenata koji kruže diljem svijeta.
Nudimo samo visokokvalitetne originale istinitih-lažnih putovnica, dozvola
vožnje, osobne iskaznice, pečate, rodni listovi, lažne međunarodne diplome
i drugi proizvodi za razne zemlje kao što su: SAD, Australija, Belgija, Brazil, Norveška
Kanada, Italija, Finska, Francuska, Njemačka, Izrael, Meksiko, Nizozemska, Južna Afrika, Španjolska, Ujedinjeno Kraljevstvo.
Ovaj popis nije potpun.
Za dodatne informacije i narudžbu, jednostavno
kontaktirajte nas putem e-pošte ili mobitela.
KUPUJTE LAŽNE BRITANSKE (UK), AMERIČKE, KANADSKE PUTOVNICE
LAŽITE NAS ONLINE OSOBNE KARTICE, VOZAČKA DOZVOLA.
KUPUJTE LAŽNE ROĐENE IZVODE
KUPITE LAŽNE VOZAČKE DOZVOLE
Kontaktirajte athenticdocuments@gmail.com
Opća podrška: athenticdocuments@gmail.com
Slobodno nam pošaljite e-poštu ili nas nazovite u bilo koje vrijeme i uz bilo koju diskreciju.
Pozdrav 🙂
Nova sam na forumu
Da vam objasnim o cemu se radi kod mene, ako je ko imao slicno iskustvo, ili moze pretpostaviti sta je u pitanju..
Ovako, 30 i 31.10 imala sam nezasticen odnos, sa prekinutim snosajem..
Menstruaciju sam trebala dobiti 11. 11.ali jos nije došla, inače u dan mi dodje, maksimalno sto zakasni je 2 dana, i to rijetko kad.. Simptomi pmsa jave mi se obicno par dana prije ciklusa, a ovi simptomi traju vec 2 sedmice.. Jake, teške, bolne grudi na dodir,sa izrazenim venama, bradavice potamnile
kao ljubicasto smedje...vene svaki dan sve izrazenije na grudima..
oko 7,8 novembra pocela sam osjećati bolove u predjelu jajnika, ne neke prejake bolove, nego kao blago probadanje, i u nekim momentima kao da cu dobiti menstruaciju svaki cas.. ali ništa.
Par dana poslije, pojavio mi se vaginalni iscjedak.. oko 11,12 novembra, pa svaki dan imam osjecaj da doslovno curim, oko 14og novembra otprilike, pojavio mi se smedji iscjedak, malo skroz, i posle toga nastavio se bijeli i prozirni iscjedak.. svaki dan.
U WC ne mogu da idem, zatvor imam vec 7 dana, tesku stolicu, i gasove... bolovi u dnu ledja, koji su počeli da bole kad i jajnici, znaci prije 2 nedelje.. i tako povremeno me zabole, i jajnici ne bole sada kao tad, nego povremeno se javi neka kratka bol, i nestane.. blage glavobolje takodje imam, s vremena na vreme.. razdražljiva sam, sretna, pa odjednom tužna, ljuta i tako u krug.. naglo mijenjam raspoloženja.. nedavno sam dobila i nagon za mokrenjem, svako malo..Citala sam da su ovo sve simtpomi trudnoce..
Ali ne znam o cemu se radi s tim, da sam prvi test uradila 4 dana nakon kašnjenja ciklusa, clear blue 6 dana ranije, i pokazao mi negativan, onda nakon dva dana uzmem onaj jeftini,al sam njega uradila u sred bijela dana, i prije toga pila dosta tekucine, takodje negativan.. onda sam cekala jos koji dan i uzela clear blue digitalni 6 dana ranije.. kojeg sam uradila posle 9 dana kašnjenja i on mi pokazao da nisam trudna..
Simptomi su i dalje tu, a jos ne dobivam
Da li je neko imao slično iskustvo??
Da naglasim da sam u drugoj polovini oktobra imala koronu, laksi oblik... da li je to moglo da utice na ciklus?
Sorry na ovolikom postu, ali bas sam zbunjena sa svim ovim..ako ne dobijem do kraja sedmice, idem doktoru
Svi simptomi lice na trudnocu jako. Sto se zatvora tice takodjer moze biti simptom trudnoce, ali obavezno uzmi magnezijum i nesto sto ce ti pomoci da resis problem sa stolicom. Nisu svakom testovi na urin pouzdani, poznajem nekoliko zena kojim ni nakon 2-3 mjeseca trudnoce kucni test na trudnocu pokazao negativno. Najbolje bi bilo da uradis betu HCG pretragu iz krvi i budes sigurna. Nije ni privatno preskupo da se uradi, jeftinije je nego clear blue test a za 3 sata imas 100% pouzdan rezultat.
Joj ako napises jos jednom da nema dovoljno Hcg-a u tijelu u 3 mjesecu trudnoce za test da registruje, ja cu se obrisati sa foruma majke mi 🤣🤣 Znaci, vec 10-ti put to pises, ajde molim te daj mi link na neka ozbiljnija medicinska istrazivanja koja podupiru to.sto govoris...moja frendica, frendica od frendice, komsinica imala taj slucaj i slicno je krajnje neozbiljno...govoriti zenama da su eto moze biti trudne 3 mjeseca ali da test ne reagira...🙄 ako postoji beta hcg hormon u krvi, sasvim sigurno postoji i u urinu, i to sasvim dovoljno, ako npr uzmemo da se gestacijska vidi sa betom preko 1500, a da ne govorim o vrijednostima u 2 ili 3 mjesecu...i da test ne reagira...molim ljubazno izvor gdje si to procitala....
A odgovor djevojci iznad, NISI TRUDNA. Kazes da imas simptome vec 2 tjedna prije M, to je nemoguce. Nije doslo jos ni do mozebitne implantacije , a kamoli simptoma. Kod tebe mi to baca na psihu, ili neku upalu ili infekciju....
Svakom slucaju, sretno..😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Svi simptomi lice na trudnocu jako. Sto se zatvora tice takodjer moze biti simptom trudnoce, ali obavezno uzmi magnezijum i nesto sto ce ti pomoci da resis problem sa stolicom. Nisu svakom testovi na urin pouzdani, poznajem nekoliko zena kojim ni nakon 2-3 mjeseca trudnoce kucni test na trudnocu pokazao negativno. Najbolje bi bilo da uradis betu HCG pretragu iz krvi i budes sigurna. Nije ni privatno preskupo da se uradi, jeftinije je nego clear blue test a za 3 sata imas 100% pouzdan rezultat.
Joj ako napises jos jednom da nema dovoljno Hcg-a u tijelu u 3 mjesecu trudnoce za test da registruje, ja cu se obrisati sa foruma majke mi 🤣🤣 Znaci, vec 10-ti put to pises, ajde molim te daj mi link na neka ozbiljnija medicinska istrazivanja koja podupiru to.sto govoris…moja frendica, frendica od frendice, komsinica imala taj slucaj i slicno je krajnje neozbiljno…govoriti zenama da su eto moze biti trudne 3 mjeseca ali da test ne reagira…🙄 ako postoji beta hcg hormon u krvi, sasvim sigurno postoji i u urinu, i to sasvim dovoljno, ako npr uzmemo da se gestacijska vidi sa betom preko 1500, a da ne govorim o vrijednostima u 2 ili 3 mjesecu…i da test ne reagira…molim ljubazno izvor gdje si to procitala….
A odgovor djevojci iznad, NISI TRUDNA. Kazes da imas simptome vec 2 tjedna prije M, to je nemoguce. Nije doslo jos ni do mozebitne implantacije , a kamoli simptoma. Kod tebe mi to baca na psihu, ili neku upalu ili infekciju….
Hocu sutra.
Hajd zivo me zanima, ali samo ozbiljne medicinske izvore..😉😉😉
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Joj ako napises jos jednom da nema dovoljno Hcg-a u tijelu u 3 mjesecu trudnoce za test da registruje, ja cu se obrisati sa foruma majke mi 🤣🤣 Znaci, vec 10-ti put to pises, ajde molim te daj mi link na neka ozbiljnija medicinska istrazivanja koja podupiru to.sto govoris…moja frendica, frendica od frendice, komsinica imala taj slucaj i slicno je krajnje neozbiljno…govoriti zenama da su eto moze biti trudne 3 mjeseca ali da test ne reagira…🙄 ako postoji beta hcg hormon u krvi, sasvim sigurno postoji i u urinu, i to sasvim dovoljno, ako npr uzmemo da se gestacijska vidi sa betom preko 1500, a da ne govorim o vrijednostima u 2 ili 3 mjesecu…i da test ne reagira…molim ljubazno izvor gdje si to procitala….
A odgovor djevojci iznad, NISI TRUDNA. Kazes da imas simptome vec 2 tjedna prije M, to je nemoguce. Nije doslo jos ni do mozebitne implantacije , a kamoli simptoma. Kod tebe mi to baca na psihu, ili neku upalu ili infekciju….
Ovo je u situaciji kad test zakaze zbog velike kolicine hormona, a ostalo nadjem sutra. Svi smo individualni, treba i to imati na umu 😉. Meni test kod rane trudnoce zna biti negativan sa prvim jutarnjim urinom, dok ako zadrzim urin i uradim test poslije podne bude pozitivan isti test isti proizvodjac.. dan kasnije ujutru linja jedva vidljiva ni blizu one od dan pre, dok poslije podne linija bolje vidljiva. Jednostavno u jutarnjem urinu imam manju koncentraciju hcg-a nego posle podne. I to bilo kod uredne trudnoce, pa ista stvar sad sa biohemijskom. https://medicine.wustl.edu/news/flaw-in-many-home-pregnancy-tests-can-return-false-negative-results/
To moze, slazem se. Meni je isto tako linija na testu bila jaca poslijepodne nego ujutru, ima objasnjenje i za to ali drugom prilikom.....nego cekam te izvore za taj hcg u trecem mjesecu, volila bi procitati medicinsko objasnjenje za to....🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pa pise ti na linku Iznad, ali evo na ova dva linka nadjes visehttps://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK532950/
https://assureomaha.com/are-urine-pregnancy-accurate-for-everyone kao sto rekoh nismo svi isti statistike se se podrazumjevaju pod normalno ono sto je najcesce otkriveno u istarazivanjima, a istrazivanja se u glavnom raspde u jednoj, dve ili eventualno 3 zemlje pa se Nenad spoje u jedno ili se gleda statistika iz jedne zemlje gde je istrazivanje radjeno na vise ljudi. Postoje ljudi koji imaju krvnu grupu, a nemaju RH faktor ni pozitivanni negativan, rjetkost ali ima i tog, sami sebi moraju stvoriti zalihe rezerve krvi, jer je ta krvna grupa jako rjetka…ali postoji.. Ako slcajno nisi znala zanimljivo jest jer je bas neobicno i rjetko mislim na svijetu do sad da su otkrili oko 56 ljudi sa takvom krvnom grupom. Ne treba biti iskljuciv.. U svakom slucaju bice ti zanimljivo ovo na linkovima sigurna sam. Jer nije sve bas crno-bjelo
Znam za krvnu grupu bez RH faktora i zovu je Zlatna krv. Znam dosta toga jer mi je kuca puna medicinske literature.
No, parafraziram sa jednog od tvojih linkova :
Actually, what we discovered is that almost 100% of all women should have an accurate result with a urine test when their period is at least two weeks late.
Dalje, prihvatam da postoje smanjenje koncentracije hcg zbog ranih patoloskih stanja, bolesti, tumori, nepravilan rad jetre gdje se hcg sintetizira, terapije, sva neka stanja koja razrijede, prikriju, blokiraju izlucivanje hcg-u urinu, i sve se to odnosi ( drugi link) na rane faze trudnoce...a mi govorimo o trecem mjesecu trudnoce. Tu nema sanse da nema dovoljno hcg-a za urin, barem kad je u pitanju zdrava trudnoca...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nemam simptome 2 nedelje prije ciklusa, nego sam počela osjećati oko 8 novembra, bolove kao da cu da dobijem,i bolove u jajnicima.. dva dana posle grudi su mi postale bolne na dodir, i svaki dan su sve natecenije... i posle svaki dan simptom za simptomom,kao sto sam navela.. a menstruaciju sam trebala dobiti 11.11.. Inace mi u dan dođe..
Svakako cu posjetiti doktora
Hvala na odgovorima
Danas 12i dan kako kasni.. Inace mi redovna u dan..
Svakako cu posjetiti doktora..
Hvala na odgovoru 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji