Ja sam u 5 mj.trenutno,hvala bogu koža se očistila u čim sam ušla u drugi trimestar,tako da se ne trebate bojati da će tako biti svih 9 mjeseci,kao što mi je netko ovdje napisao.Trenutno za lice koristim sve od Lusha, koža mi se preporodila, za čišćenje;Angels on bare skin,
Tea tree water koji je prirodni antiseptik i za oko očiju Enchanted Eye Cream
I meni se sad u petom mjesecu ten relativno vratio na staro, nema vise tolko pristica :D koristim sto manje tih gluposti kojekakvih. Sminkam se jako rijetko. Najcesce kaj radim je samo umivanje sa dove sapunom (tvrdim, ne tekucim) i mazem sa belobazom...
Da se prebacimo na ovu temu vezano uz mazanje,ja sam uzela bubchen mama ulje u Mulleru,
jako je blagog mirisa,Alverde mama ulje mi je preintenzivnog mirisa i uopće mi ne paše
http://www.baby-markt.de/Pflege-Ernaehrung/Pflege-fuer-Mama/Koerperpflege/BUEBCHEN-Mama-Massageoel-200ml.html
Meni je lice isto u komi i nikad mi nije takvo bilo.U pubertetu nisam ni jedan prištić imala a sad imama jedan na drugom Baš sam jadna i tužna. A ni s kosom baš nemam sreće. Bude masna skroz u manje od 24 h. Sve čekam da se nešto promijeni. Možda skoknem do Lusha sad :D
Ja sam naletila na studoša farmacije u Lushu u Areni i tip mi je sve preporučio i objasnio kaj smijem i kaj ne smijem i od onda mi je lice odlično
jel se s njim samo po trbuhu mažeš ili ..:? a što se kože lica tiče, meni su se u 16, 17 tjednu izbacili neki prištići po licu... njih par...do tad sam bila bez njih
Ja sam se mazala svacime u trudnoci protiv strija i bademovo ulje,i ono od hippa i od mustele i nisam dobila niti jednu striju,,i tako sam rodila i 2 dana poslije dobila podosta strija opce sta reci...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji