Koža u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    07. Kolovoz 2014. 09:10

Ja sam u 5 mj.trenutno,hvala bogu koža se očistila u čim sam ušla u drugi trimestar,tako da se ne trebate bojati da će tako biti svih 9 mjeseci,kao što mi je netko ovdje napisao.Trenutno za lice koristim sve od Lusha, koža mi se preporodila, za čišćenje;Angels on bare skin,
    Tea tree water koji je prirodni antiseptik i za oko očiju Enchanted Eye Cream

krafnica
    07. Kolovoz 2014. 18:27

I meni se sad u petom mjesecu ten relativno vratio na staro, nema vise tolko pristica :D koristim sto manje tih gluposti kojekakvih. Sminkam se jako rijetko. Najcesce kaj radim je samo umivanje sa dove sapunom (tvrdim, ne tekucim)   i mazem sa belobazom...

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 10:56

Da se prebacimo na ovu temu vezano uz mazanje,ja sam uzela bubchen mama ulje u Mulleru,
    jako je blagog mirisa,Alverde mama ulje mi je preintenzivnog mirisa i uopće mi ne paše 
    http://www.baby-markt.de/Pflege-Ernaehrung/Pflege-fuer-Mama/Koerperpflege/BUEBCHEN-Mama-Massageoel-200ml.html

Ribica153
    20. Kolovoz 2014. 11:16

Meni je lice isto u komi i nikad mi nije takvo bilo.U pubertetu nisam ni jedan prištić imala a sad imama jedan na drugom Baš sam jadna i tužna. A ni s kosom baš nemam sreće. Bude masna skroz u manje od 24 h. Sve čekam da se nešto promijeni. Možda skoknem do Lusha sad :D

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 11:18

Ja sam naletila na studoša farmacije u Lushu u Areni i tip mi je sve preporučio i objasnio kaj smijem i kaj ne smijem i od onda mi je lice odlično

cloudy
    20. Kolovoz 2014. 11:25

jel se s njim samo po trbuhu mažeš ili ..:? a što se kože lica tiče, meni su se u 16, 17 tjednu izbacili neki prištići po licu... njih par...do tad sam bila bez njih

Nalah
    20. Kolovoz 2014. 14:19

Piše ti gore i kaj sam koristila i za ulje protiv strija

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2014. 15:46

Ja sam se mazala svacime u trudnoci protiv strija i bademovo ulje,i ono od hippa i od mustele i nisam dobila niti jednu striju,,i tako sam rodila i 2 dana poslije dobila podosta strija  opce sta reci...

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.