DarijaZ to ti se i meni desilo od dezica koji je u tom gel stick obliku, a nisam ni trudna bila tada. Vjerojatno ima neki sastojak koji "ne trpimo"
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj meni se ten uzasno pogorsao!!! Izgledam kao pubertetlija! Cijelo lice mi je puno pristeva i bas mi je grozno zbog toga
Nemrem vjerovat da mi hormoni toliko luduju. A i dlake po trbuhu su mi se pojavile
Da ozivim temu. Meni koža totalno divlja u trudnoci, lice mi je puni malih pristica, nisu ni bijeli ni crveni, jednostavno samo izbocine...pocela sam dobivat i sitne pristice po trbuhu, grozno! A dlake sam pocupala prije 2 mjeseca i evo imam ih po 5 na svakoj nozi, uopce ne rastu. Na tome sam zahvalna :)
Koza mi se jako susi pa sam pocela koristit kokosovo ulje i preeeezadovoljna sam. Ima skroz blagi miris, brzo upija, nisam masna nakon njega, a koza mi je bas lijepa sjajna i mekana.
ima li netko problem s dodatnim celulitom???
nikad ga nisam imala previse, niti se vidio dok se ne stisne koza.. a ovo sad!!!! omg! sokirala sam se neki dan, posvuda ga ima, nogama, rukama i vidi se i dok stojim i bez stiskanja koze!! ne znam dal da se krenem vec sad mazati s necim protiv celulita ili cekam porod i da smrsavim pa se mozda povuce sam :/ uzzas!
O celulit grrrr.. Ja ga imam koliko hoćeš.... Ne preporuča se u trudnoći mazati s anticelulitnim kremama jer sadrže sve i svašta, isto kao ni kozmetički tretmani. Kuma mi je kozmetičarka i kaže da je to najbolje ići sanirati poslije trudnoće, a sada samo dobro vlažiti kožu laganim kremama za trudnice.
Boba
Ja sam u trudnoci dobila strasno puno dlaka po trbuhu ko mali majmun sam izgledala sva sreca pa nisu bile crne i eto 3tj poslije poroda totalno nestale heh opce nisam nigdje primjetila da su opale ?
Celulit samo to imam za napisat
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja prije trudnoće nikad nisam imala celulit, pa čak ni na onim kritičnim zonama, jer sam bila dosta aktivna, često u teretani, a pripisujem to dijelom i "dobrim" genima. Ali ovo sad, pa ne smijem si pogledati bedra i guzu... Baš prava narančina kora... Užas!
Krešimir 19.08.2014. <3
Tak i ja. Nikad u životu nisam imala celulit, pa čak ni u prvoj trudnoći, a sad ga evo vidim na nogama ispod guze. Strašno! A treba se obuć u badić
Sortiraj odgovore
Najstariji