Koža u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    31. Srpanj 2014. 14:21

stvarnoo?? nije da se veselim sto ga i vi imate ;) ali mi je lakse hehe ja to ne mogu vjerovat, otkud ga se samo tolikoo stvorilo, nije bas da sam preaktivna, ali nista manje ni vise nego prije t. 

fujko! osjecam se kao da sam ostarila 10 godina 

DarijaZ
    31. Srpanj 2014. 16:36

Celulit...
    Imam ga, i od kad sam ostala trudna, dobila sam instant celulit! Valjda to tako ide...prije sam ga imala malo, tako da mi je ovo bio sok....nemam vise guzu ,  sad ima one kao " jastucice" odmah ispog guze, a bedra su mi koma...ne brinem se toliko zbog kila, koliko se brinem zbog tog celulita....rekli su mi da to ode skupa s kilama i da je to " trudnicki celulit", sta god to bilo....nadam se da cu to kasnije uspjeti sanirati, ionako mislim krenuti u teretanu kad bebica malo stasa...budemo vidjeli...

A sto se tice onog da se treba skinut u badic....tak sam i ja mislila, al onda kad sam vidjela na plazi neke cure mladje od mene, bez djece sa gorim guzama i nogama, a ja u 8. mjesecu trudnoce...pa, ja sam super! Odmah mi bilo lakse 

antonio
    31. Srpanj 2014. 19:38

Ma celulita imam sad ali nakon tri mj nakon poroda nemam nista osim koze i kostiju

Nalah
    07. Kolovoz 2014. 09:10

Ja sam u 5 mj.trenutno,hvala bogu koža se očistila u čim sam ušla u drugi trimestar,tako da se ne trebate bojati da će tako biti svih 9 mjeseci,kao što mi je netko ovdje napisao.Trenutno za lice koristim sve od Lusha, koža mi se preporodila, za čišćenje;Angels on bare skin,
    Tea tree water koji je prirodni antiseptik i za oko očiju Enchanted Eye Cream

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.