Moj je isto to počeo raditi kad je imao otprilike 4 mjeseca. Ja sam mislila da će s vremenom prestati. Sad ima 6 i nije prestalo, čak dapače, samo se povećao broj noćnih buđenja zbog zubi Znam da nije uopće utjeha, ali ja sam to nekako prihvatila da sad mora biti tako. Po danu mi spava kao i prije - 2x po pola sata i 1x malo duže (sat i pol do dva). Skužila sam da se noću budi jer provjerava jesam li ja u blizini. Pokušala sam mu objesiti na kindač svoju nošenu majicu, tretru koja miriše na mlijeko... Nekad bi me počastio sa 2 buđenja, nekad ni to ne pali... Što se tiče dohrane, mi smo krenuli kad je imao 5 mjeseci, i ništa se nije promijenilo... Drage moje, stisnimo zube i čekajmo bolje dane/noći.
Krešimir 19.08.2014. <3
po noci dobro spava, tu i tamo neka noc je problem, ali po danu je problem, spavat ce ili na meni al je nesmin spustit ili u kolicima al ih moram stalno ljuljat inace je budna za 5 min
Vidim da im je spavanje preko dana svima jaca strana
A kakve su vam bebe preko dana unatoc tako kratkom spavanju? Ja nastojim da moja bude max 2 h budna, nekad uspijevam nekad ne..a spavanje joj je isto po pola sata i onda nekad, a to je vrlo rijetko joj uspijem produziti za jos bar 15-30 min..najcesce je to ipak spavanje samo 30 min nakon cega se budi neispavana i vidi se da bi jos spavala ali koju god tehniku koristim tek mi zaspi nakon nekih sat i pol ponovno uz puno cendranja
Moj mali ima 2 mj i uopce ne spava po danu,a po noci najcesce spava 5 sati s time da pola sata cica i onda jos 3 sata odspava.
moj mali je u prvih 3 mjeseca ocito odspavao dovoljno pa sad vise nemora :(
spavao po 3sata po danu, sisao i spavao..po noci je prvu turu znao odspavati po 5-6sati...
a sad ima 8 mjeseci i vec 3 mjeseca po danu spava sat vremena prijepodne i sat vremena poslijepodne...a po noci s budi ..vise ne znam ni zasto...gladan bas i nije jedanput posisa...zubi nekad pa kad nikne zubic bude malo mirnija noc ali uglavnom svako malo se budi...a po danu aktivaaaaaannnnnn......... uf..ne treba njemu sna :D
Dobri roditelji daju svojoj djeci korijen i krila; korijen, da znaju gdje im je kuća, a krila, da odlete i pokažu što su naučila!
Moja malena će 4 mj sad i isto baš po danu ne spava. Doslovno se igramo s njom i ona odjednom spava "ubi oko" 20 min i poslije tog se proteže ko da je spavala tri dana. I tak 2-3 puta u danu. Eventualno u šetnji okine 1-2 sata ali nije pravilo to joj se zalomi možda dvaput tjedno. Al navečer je u 9 u krpama i do 7, nekad i duže uz jedno buđenje, nekad 2. Al to drugo je zbilja rijetko, ak je brljala po danu hranu onda obično nadoknađuje Molim Boga da tak ostane. Ne smeta mi što ne spava po danu jer nije zbog toga cendrava. Kad vidim da je baš jako jako umorna i cendrava i trlja oke uspavam ju. Al najčešće je u pogonu sa svojim zoo vrtom igračaka
Sortiraj odgovore
Najstariji