Koliko vaše bebe spavaju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama211
    20. Veljača 2015. 16:15

pozdrav, moja cura ima 4 mjeseca i spava od pola 8 navečer do pola 7 ujutro bez buđenja :) zato nam je dan malo življi ali se ne bunimo ovo je i više nego dobro

koala123
    20. Veljača 2015. 17:10

Moram priznat malo vam zavidim kaj vam bebe tak spavaju u komadu al ma super je to. Moja zato prek dana s pet mjeseci jos uvijek puno spava. Ujutro dva sata i popodne dva i pol. I jos poslije rucka. Al nemres imat sve:))

medsr
    20. Veljača 2015. 20:50

Moj mijenja stalno nesto..ima dana da ide spavat 3 put(dva put po pol sata,jednom duze oko sat i pol),a recimo danas spavao cijeli bozji dan dva put po 20 minuta..i hiperaktiva..a po noci,onak..nekad odspava par sati u komadu ali cesce nije tako..ne probudi se al trazi cicu,uhvati i dalje spava..samo da je u ustima...srece nase..☺

mamicka
    25. Veljača 2015. 08:19

Imam bebu od 4 mj i do prije nekih 2 tj je super spavala po noci, 1-2 budenja, ak je bila bas jako losa noc 3 :) al u zadnje vrijeme budenje svako malo-svakih sat i pol do dva.. Pri tome ne pali primanje za ruku, duda, nosanje, da netko drugi bude kraj nje osim mame, nista sto je do sad palilo osim sise :) preko dana jede svakih 2,5-3 h, nekad i duze. Po noci imam osjecaj da se vise igra nego sto stvarno jede svaki put. Ima koja kakvu ideju sto napraviti?

koala123
    25. Veljača 2015. 08:27

mamicka

Imam bebu od 4 mj i do prije nekih 2 tj je super spavala po noci, 1-2 budenja, ak je bila bas jako losa noc 3 :) al u zadnje vrijeme budenje svako malo-svakih sat i pol do dva.. Pri tome ne pali primanje za ruku, duda, nosanje, da netko drugi bude kraj nje osim mame, nista sto je do sad palilo osim sise :) preko dana jede svakih 2,5-3 h, nekad i duze. Po noci imam osjecaj da se vise igra nego sto stvarno jede svaki put. Ima koja kakvu ideju sto napraviti?

a da  nisu zubici? da li slini gura sakice u usta?  tak je i meni s tim da moja ima pet mjeseci.mislim da je to samo faza ako nisu zubici u pitanju. probaj  ju kada se prvi put probudi a ti ocjenis da nije gladna nosat pjevat smirit na taj nacin. ako ne ide daj sisu. al mozda uspije. ako se samo igra znaci nije gladna nego joj je to vise utjeha.ili nek ju tata proba smiriti ako imate tu mogucnost

mmama2
    25. Veljača 2015. 08:33

mamicka

ona ti je sada počela kužiti svijet oko sebe, postala je svjesna prije svega tebe.. u toj dobi je normalno da ako te ne vidi plače i žali se jer je navikla i tebe poznaje.. možete se igrati kuc-kuc.. sakrij se iza tetre, gazice pa joj se pokaži.. ili čučni pokraj kimbača pa se digni, ugl da ona skuži da iako te ne vidi si tu..

url=https://lilypie.com]

mirka4
    25. Veljača 2015. 09:33

mamicka

Ljudi moji, meni odma lakše kad vidim da moja beba ima svašta pomalo od vaših beba

Dakle, moja cura se tako isto s 4 mj počela češće budit noću, i povećala broj noćnih sisanja sa 2 puta na 3, a smanjila razmak dnevnih sisanja sa 2 ipo sata na 3, čak i duže. Nisam još uspila prokljuvit u čemu je stvar, al je činjenica da zaspe čim posisa, nekako mi to govori da je stvarno gladna. Probala sam nekidan dat joj češće jest po danu, al opet je isto bilo. Sad se čak i kratko probudi i otvori oči oko 4 ujutro, al mirno leži i dudla ruku, pa opet zaspe uz dudu.
    Na pregledu u pedijatrice smo dobili uputu da joj dam dohranu (sad ima 4 ipo mj), jer je kao dobila samo 600 g u misec dana, i dala sam joj rižine pahuljice sa svojim mlikom i tu noć je bome spavala ka i prije! A možda se samo potrefilo. E sad, ja odgađam tu dohranu koliko mogu do 6. mj, a sad je i prehlađena pa joj je ne dajem, i nisam još sigurna jel u dohrani stvar...

koala123
    25. Veljača 2015. 08:35

jos jedno pitanje. da li spava s tobom ili u kindacu? meni je pomoglo kad sam ju stavila kod sebe u krevet. onda fino u lezecem polozaju dam sisu i obadvije nastavimo spavat. al to kad su dobre noci pa odmah zaspi:) sori na tri posta. jos se nisam razbudila kak spada

mamicka
    25. Veljača 2015. 09:12

Spava u svom kindicu..probala sam ju par noci staviti u krevet, ali svejedno se budila cesto..probali su tata, baka uspavljivati tokom budenja..ne  pomaze..trga im se u narucju, place, dok cuje mene malo se umiri, a kad dobi cicu onda je skroz mirna..citam o regresiji sna koja se javlja bas negdje u toj dobi, tjesim se mozda je to..al kad ce proci i da li ce proci? Ok mi je sad dok sam doma, al nazalost sa 6 mj se moram vratiti na posao, kako cu onda? :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani