pozdrav, moja cura ima 4 mjeseca i spava od pola 8 navečer do pola 7 ujutro bez buđenja :) zato nam je dan malo življi ali se ne bunimo ovo je i više nego dobro
Moram priznat malo vam zavidim kaj vam bebe tak spavaju u komadu al ma super je to. Moja zato prek dana s pet mjeseci jos uvijek puno spava. Ujutro dva sata i popodne dva i pol. I jos poslije rucka. Al nemres imat sve:))
Moj mijenja stalno nesto..ima dana da ide spavat 3 put(dva put po pol sata,jednom duze oko sat i pol),a recimo danas spavao cijeli bozji dan dva put po 20 minuta..i hiperaktiva..a po noci,onak..nekad odspava par sati u komadu ali cesce nije tako..ne probudi se al trazi cicu,uhvati i dalje spava..samo da je u ustima...srece nase..☺
Imam bebu od 4 mj i do prije nekih 2 tj je super spavala po noci, 1-2 budenja, ak je bila bas jako losa noc 3 :) al u zadnje vrijeme budenje svako malo-svakih sat i pol do dva.. Pri tome ne pali primanje za ruku, duda, nosanje, da netko drugi bude kraj nje osim mame, nista sto je do sad palilo osim sise :) preko dana jede svakih 2,5-3 h, nekad i duze. Po noci imam osjecaj da se vise igra nego sto stvarno jede svaki put. Ima koja kakvu ideju sto napraviti?
jos jedno pitanje. da li spava s tobom ili u kindacu? meni je pomoglo kad sam ju stavila kod sebe u krevet. onda fino u lezecem polozaju dam sisu i obadvije nastavimo spavat. al to kad su dobre noci pa odmah zaspi:) sori na tri posta. jos se nisam razbudila kak spada
Spava u svom kindicu..probala sam ju par noci staviti u krevet, ali svejedno se budila cesto..probali su tata, baka uspavljivati tokom budenja..ne pomaze..trga im se u narucju, place, dok cuje mene malo se umiri, a kad dobi cicu onda je skroz mirna..citam o regresiji sna koja se javlja bas negdje u toj dobi, tjesim se mozda je to..al kad ce proci i da li ce proci? Ok mi je sad dok sam doma, al nazalost sa 6 mj se moram vratiti na posao, kako cu onda? :(
Sortiraj odgovore
Najstariji