Koliko vaše bebe spavaju

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    07. Siječanj 2015. 14:59

Cure, jel normalno da beba od dva mjeseca spava preko dana i po 4-5 sati u komadu? Super dobiva na kilaži, samo cica i dobila je u mjesec i pol dvije kile, ali svejedno se pitam jel bi ju trebala budit kad tako dugo spava ili nekako animirat preko dana da ne zaspi svaki put nakon cicanja..

kimito
    07. Siječanj 2015. 15:13

onda super :) Je, nedonosce je.. ja sam mislila kako će što je starija počet manje spavat, a ona spava sve više i više..

Igorovabebica
    08. Siječanj 2015. 21:27

Kimito-to je odlično, moj mali po noći odspava i po 5 sati u komadu, jedan dan kada je bio izmoren od grčeva i šest sati u komadu. Sada kada se stanje s grčevima lagano popravlja, budi se svaka 3-4 sata, po danu češće-svaka dva-tri i jako dobro spava.  Super je što malena tako dobro napreduje!!! Samo naprijed! 

kimito
    09. Siječanj 2015. 07:58

Hvala cure! Da, muce je i grcici pa moguce da se umori pa odvali po pet sati sna. Sto se tice kilaze..ne cica ni cesto, a ni dugo, a raste iz dana u dan! Vec je prava bucka 

MalaMuca
    09. Siječanj 2015. 10:00

Dok smo bile u bolnici, ja sam se tak plakala jer je Duna stalno spavala a  bebači od cimerica su stalno bili budni i plakali se i jeli. Ova moja bi se dobro najela i spavala. I ja sam mislila da s njom nekaj ne valja, jer je spavala od početka po 3,4 sata. Ja sam po noći jedina dobro spavala jer se mrvica probudila tek u 5 nakon presvlačenja. 
    A sad mi je i nastavila tak dobro spavati.

Jojo5
    09. Siječanj 2015. 19:50

bebač prespavao dan to se još nije dogodilo... pitam se kakva će biti noć

Jojo5
    09. Siječanj 2015. 19:54

Mala Muca budi super sretna da ljepo spava, moj se stalno budi , nazirem nekakvu rutinu preko dana ali to nije više od 1,5 ili 2 max u komadu spavanja. po noći rekord 4 sata u komadu inače je buđenje svaka 2 sata....
    frendica kaže da njen od 3 mj prespava od 22-7 , ja to nisam doživjela sa svojim bebačom

Boba10
    09. Siječanj 2015. 21:51

Moja je sad prošla 4 mjeseca i mogu samo reći da od prvog dana spava cijelu noć  prvih mjesec dana sam ju pokušavala buditi za noćni obrok (na savjet patronazne)ali kako se teško budila i nije gotovo ništa pojela,odustala sam. Prvo je spavala od 8 navečer pa do 5 u jutro,da bi se s vremenom pomicalo do 07 i 15, a ako se zalomi i do 8. Po danu spava manje,negdje 3 puta po pola sata ali sad otkriva svijet oko sebe pa nema vremena heheh

Boba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.