Cure, jel normalno da beba od dva mjeseca spava preko dana i po 4-5 sati u komadu? Super dobiva na kilaži, samo cica i dobila je u mjesec i pol dvije kile, ali svejedno se pitam jel bi ju trebala budit kad tako dugo spava ili nekako animirat preko dana da ne zaspi svaki put nakon cicanja..
onda super :) Je, nedonosce je.. ja sam mislila kako će što je starija počet manje spavat, a ona spava sve više i više..
Kimito-to je odlično, moj mali po noći odspava i po 5 sati u komadu, jedan dan kada je bio izmoren od grčeva i šest sati u komadu. Sada kada se stanje s grčevima lagano popravlja, budi se svaka 3-4 sata, po danu češće-svaka dva-tri i jako dobro spava. Super je što malena tako dobro napreduje!!! Samo naprijed!
Hvala cure! Da, muce je i grcici pa moguce da se umori pa odvali po pet sati sna. Sto se tice kilaze..ne cica ni cesto, a ni dugo, a raste iz dana u dan! Vec je prava bucka
Dok smo bile u bolnici, ja sam se tak plakala jer je Duna stalno spavala a bebači od cimerica su stalno bili budni i plakali se i jeli. Ova moja bi se dobro najela i spavala. I ja sam mislila da s njom nekaj ne valja, jer je spavala od početka po 3,4 sata. Ja sam po noći jedina dobro spavala jer se mrvica probudila tek u 5 nakon presvlačenja.
A sad mi je i nastavila tak dobro spavati.
bebač prespavao dan to se još nije dogodilo... pitam se kakva će biti noć
Mala Muca budi super sretna da ljepo spava, moj se stalno budi , nazirem nekakvu rutinu preko dana ali to nije više od 1,5 ili 2 max u komadu spavanja. po noći rekord 4 sata u komadu inače je buđenje svaka 2 sata....
frendica kaže da njen od 3 mj prespava od 22-7 , ja to nisam doživjela sa svojim bebačom
Moja je sad prošla 4 mjeseca i mogu samo reći da od prvog dana spava cijelu noć prvih mjesec dana sam ju pokušavala buditi za noćni obrok (na savjet patronazne)ali kako se teško budila i nije gotovo ništa pojela,odustala sam. Prvo je spavala od 8 navečer pa do 5 u jutro,da bi se s vremenom pomicalo do 07 i 15, a ako se zalomi i do 8. Po danu spava manje,negdje 3 puta po pola sata ali sad otkriva svijet oko sebe pa nema vremena heheh
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji