i moja cura obozava pepu, hodanje po kuci i roktanje joj je vec postala navika :) i naucila je cak i sama uc na internet i naci sebi pepu, koju je cijela obitelj osudjena slusat i gledat :D
Tek smo sada počeli gledati crtiće, najviše nas zanimaju one s likovima raznih životinja.
Što šarenije i glasnije to bolje
Imam dva mala dečka koji obožavaju pepu pig, traktor tom , vatrogasac vjeko i voljeli bi dobit pepu pig. Pozdrav.
Imam troje djece. Dvije starije kćerke 8 i 6 godina su obožavale Pepu. Još i dan danas ju gledaju. Vjerovatno će i najmanja voljeti gledati Pepu tako da bi nam bilo jako drago dobiti poklon jer stari cd-i se već jedva očitavaju.
Čim je vani zahladilo i više se boravi kod kuće crtići su nezaobilazni. Svi se ušuškamo ispod deke (da, da i mi veliki volimo crtiće) i uživamo u crtićima, počevši od letećih medvjedića, a je to, pčelice Maje, štrumpfova, pa do onih novih Pocoyo, Peppa Pig, Pingu, Jagodica Bobica, Braća Koale,...
Imam dvoje djece...7 i 2 godine...ali bez obzira na razliku...uspiju pogledati iste crtiće...
Peppa Pig, Maša i medvjed, Pocoyo uvijek prolaze :-)...jednostavno..neki su legendarni...i bezvremenski...
Imam curicu od 5god. i dečka od 10mjeseci... Iako on još ne gleda crtiće, ona je oduševljena Peppom još dok je bila manja,..brata zove George,a nas mama i tata Pig...s obzirom na ljubav koju gaji prema Peppi,morala sam na zidu u njenoj sobi odati počast toj svinjici...te sam nacrtala cijelu obitelj temperama u vel 2m*1,5m... Sada nas obitelj Pig prati cijeli dan....
Moja starija kcer (3g) obozava Peppu, morali smo nabaviti pidamicu, majice, cizmice.......s Peppom, svaki dan se vrti bilo na DVD u ili You-tube. A i ja sam sretna jer je edukativan i tako ona bez prblema usvaja neke stvari zbog kojih mi je neizmjerno drago npr.obavezne molim i hvala, sto je dobro a sto lose, pranje zubiju........Osim nje voli i Postar Pata koji je isto super i edukativan i mislim da su takvi crtici prava stvar a ne gomila onih japanskih i slicnih agresiva iz kojih se ne moze nista pametno nauciti. nek djeca sto duze ostanu djeca.
Moj sin dvogodišnjak je u fazi gledanja crtanih za djecu gdje ga je Peppa strašno oduševila..
jako poučan crtani zabavan i edukativan....Polako učimo slagati rečenice i poznavanje novih riječi sve uz pomoć Peppe....jedini crtani za kojeg se je jako vezao....
Sortiraj odgovore
Najstariji