Moje njoke vole Peppu, Teletubiese, Charlie & numbers, Poštara Pat-a, Tomicu i prijatelje, a najznačajnice mjesto u njihovoj omiljenoj crtanokinematografiji definitivno zauzima Simba 1 i 2. Od dugometražnih je tu još i Mačak u čizmama i Štrumfovi.
kako već skoro imaju tri godine, otkrili su i Mia i ja.
Moja posebna miskica Leona najvise voli vesele svinjice i Teletabise :-)
Moji klinci vole gledati najvise strunfove,pepu pig,traktor tom-a,zlatokosa,dora.
Moja cura voli gledati Pepu Pig na prvom mjestu. Tu i tamo još pogleda gusjenicu Tinu, Pika ili Pocoya. I onda zajedno zapjevamo Svinjice ze voze oink, oink, oink, oink....po cijeeeliiii dan....:)
Već par godina nam je Peppa najbolji crtani...... prvo ga je starija kćerkica gledala koja je sada u fazi bajki i još uvijek rado pogleda Peppu i njezine vesele prijatelje, a mlađoj kćerkici je Peppa glavna. Jako nam se sviđa jer djecu uči lijepom ponašanju a isto tako i roditelji mogu naučiti kako se sa djecom ponijeti u pojedinim situacijama.
Koja četverogodišnjakinja opčinjena je Petrom Panom....trenutna faza...prije toga bio je Pinokio, zatim Hello Kitty i sl....ali Petar ju je toliko opsjeo da smo preko e-baya naručivali plišenu igračku za Božić:DD
Peppa i George su nam najbolji. Svaki spomen na njih budi ovacije kod moje kćeri. Moram priznati da mi je u početku to izgledalo smiješno, ali sada vidim da taj način interpretacije životnih situacija kroz dogodovštine Peppe i prijatelja stvarno djeluje. Imali smo veeeeeeeeeeeeeliki strah od zubara, al kad smo vidjeli George-a i njegovog dinosaurusa u akciji, sve je postalo lako. Igre i prijateljstva su postale, -a lakše ostvariva i jednostavnija, zaista ih djeca obožavaju. Pa čak mogu reći, da nema niti razlike između muških i ženskih crtića, kako ih klasificiramo, već ih svi podjednako prihvaćaju i djevojčice i dječaci, a nekada su i malo komični. Stvarno su super i veseli me što se uz njih moje dijete veseli!
Mlađa kćer također obožava Peppu.Mislim da je to jedan od rijetkih današnjih crtića koji nije agresivan
Moj Borna jako voli Peppu, kao i traktora Tom, Janka, Doru, Jurića....
Sortiraj odgovore
Najstariji