Moja mala djevojčica (17 mj.) voli gledati bilo koji crtić, naravno ima onih koje gleda nekoliko sekundi i onih koje obožava toliko da ju jedva uspijem odmaknuti od kompjutera. Među najdražima su joj Pokoyo, Pepa Pig, Super simple songs, Teletabisi. Crtići je čine sretnom, a i meni je drago kad mi je dijete zadovoljno, iako sam planirala da ću odgajat dijete bez da gleda tv, ali očito to u današnje vrijeme nije nikako moguće. No shvatila sam, gledajući s malom crtiće da i nije to tako strašno niti loše utječe na ponašanje kako sam mislila, čak štoviše dijete može svašta pozitivnog naučiti. Najbolje su mi epizode one za spavanje jer mi pomognu uspavati i pripremiti dijete za san. Uskoro moramo kod zubara na prvi pregled pošto ima nekih problema sa zubićima, a ni sama neznam kako cemo to izvesti, pa bi nam slikovnica uvelike pomogla :)
Moj sinčić i ja najviše uživamo u zgodama i nezgodama simpatičnog para iz crtića A je to
Naša šestogodišnja curka Angela Ana veliki dio provodi u konzumiranju crtića, kojih?
Znamo ih i mi odrasli gotovo napamet jer se u tijeku dana ISTI vrte po nekoliko puta.
Pepa s svojom obitelji prašćića,vrlo je edukativan dvd pošto vidimo da dijete poslije komentira pregledano na svoj način
Nadalje, Fifi i Narcisa te Dora ,sve ukupno pet-šest DVD-a koji su toliko već ishabani na staklenom dijelu da je čudo da još uvijek rade u reprodukciji.
Svakako jedan novi , za Božić bi zaista dobro došao
Srdačan pozdrav s istoka Lijepe Naše
Inače MIhaela je veliki obožavatelj SPUŽVA BOB SKOCKANOG i svaki dan se i dalje gleda pa mislim da bi joj dobro došla promjena . A i u fazi smo crtanja,farbanja i čitanja tako da bi nam ova Vaša nagrada super došla!!
Moji dečki najčešće gledaju Traktor Tom crtić, Pepa Pig- koja strašno preskače od silnog korištenja, a uz to čitaju i pomalo raspadnute knjigice, koje je stariji sin još davno dobio. Gledaju i Štrumfove, Bumbu i slične crtiće. Obojica vole Pepu Pig ali kao što sam i napisala imaju dva stara Cd-a koji su izgrebani i naučili su ih već napamet... Hvala unaprijed
Moja V. je fan Peppe Pig, kupili smo sve od Peppe što se kupiti moglo, bila je to jedna veeelika ljubav koja je trajala 3 godine ;) 3 duge godine svakodnevno se na TV-u gledala samo Peppa, svi u kući smo znali napamet svih 99 epizoda, ali sada je malo odraslija i rado pogleda malo duže crtiće kao što su Štrumpfovi, veliki je fan svih Disneyevih crtića, rado gleda i Barbie crtiće... Ali još uvijek se tu i tamo zaželi Peppe i Georga, ipak je to bio prvi crtić koji je pratila ;)
Moje cure obožavaju Doru, crtić Mia i ja, Peppa Pig, Garfielda i Nemu. Tu nekako pokušavamo uhvatiti ravnotežu da pogledaju skupa crtiće jer su razlike 5 godina, pa zna biti svađa oko tv programa ili cd-a sa crtićima.
moj sin voli najvise peppu...obozava njihove crtice...od sv nikola je dobio od deke pasa benzinsku postaju...prvu slikovnicu s dvd-om smo kupili....
Moji necaci koje obozavam 7 i 5 god. obozavaju pepu...otpriike ovako izgleda njihov dolazak u mene. ja sjedim za kompjuterom...
ja:Dobar dan, pa gdje ste mi vi?
Necaci: evo nas, a mozemo li gledat pepu?
ja: pa vec ste'svaku pogledali!
necaci: pa opet, molim te?
ja: pa kako vam ne dosadi....evo vam na francuskom...Ucite malo francuski......
necaci...pa nema veze..tu nismo gledali...
ja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji