Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pato99
    13. Prosinac 2013. 16:19

Moja mala djevojčica (17 mj.) voli gledati bilo koji crtić, naravno ima onih koje gleda nekoliko sekundi i onih koje obožava toliko da ju jedva uspijem odmaknuti od kompjutera.  Među najdražima su joj Pokoyo, Pepa Pig, Super simple songs, Teletabisi. Crtići je čine sretnom, a i meni je drago kad mi je dijete zadovoljno, iako sam planirala da ću odgajat dijete bez da gleda tv, ali očito to u današnje vrijeme nije nikako moguće. No shvatila sam, gledajući s malom crtiće da i nije to tako strašno niti loše utječe na ponašanje kako sam mislila, čak štoviše dijete može svašta pozitivnog naučiti. Najbolje su mi epizode one za spavanje jer mi pomognu uspavati i pripremiti dijete za san. Uskoro moramo kod zubara na prvi pregled pošto ima nekih problema sa zubićima, a ni sama neznam kako cemo to izvesti, pa bi nam slikovnica uvelike pomogla :)

• davor911
    13. Prosinac 2013. 16:25

Moj sinčić i ja najviše uživamo u zgodama i nezgodama simpatičnog para iz crtića A je to

Vugolubica
    13. Prosinac 2013. 16:31

Naša šestogodišnja curka Angela Ana veliki dio provodi u konzumiranju crtića, kojih?
    Znamo ih i mi odrasli gotovo napamet jer se u tijeku dana ISTI vrte po nekoliko puta.

Pepa s svojom obitelji prašćića,vrlo je edukativan dvd pošto vidimo da dijete poslije komentira  pregledano na svoj način
    Nadalje, Fifi i Narcisa te  Dora ,sve ukupno pet-šest DVD-a koji su toliko već ishabani na staklenom dijelu da je čudo da još uvijek rade u reprodukciji.

Svakako jedan novi , za Božić bi zaista  dobro došao

Srdačan pozdrav s istoka Lijepe Naše

danca
    13. Prosinac 2013. 16:52

Inače MIhaela je veliki obožavatelj SPUŽVA BOB SKOCKANOG i svaki dan se i dalje gleda pa mislim da bi joj dobro došla promjena . A i u fazi smo crtanja,farbanja i čitanja tako da bi nam ova Vaša nagrada super došla!!

• mareikruno
    13. Prosinac 2013. 17:41

Moji dečki najčešće gledaju Traktor Tom crtić, Pepa Pig- koja strašno preskače od silnog korištenja, a uz to čitaju i pomalo raspadnute knjigice, koje je stariji sin još davno dobio.  Gledaju i Štrumfove, Bumbu i slične crtiće. Obojica vole Pepu Pig ali kao što sam i napisala imaju dva stara Cd-a koji su izgrebani i naučili su ih već napamet... Hvala unaprijed

• MamaVita
    13. Prosinac 2013. 18:20

Moja V. je fan Peppe Pig, kupili smo sve od Peppe što se kupiti moglo, bila je to jedna veeelika ljubav koja je trajala 3 godine ;) 3 duge godine svakodnevno se na TV-u gledala samo Peppa, svi u kući smo znali napamet svih 99 epizoda, ali sada je malo odraslija i rado pogleda malo duže crtiće kao što su Štrumpfovi, veliki je fan svih Disneyevih crtića, rado gleda i Barbie crtiće... Ali još uvijek se tu i tamo zaželi Peppe i Georga, ipak je to bio prvi crtić koji je pratila ;)

Swann
    13. Prosinac 2013. 18:30

Moje cure obožavaju Doru, crtić Mia i ja, Peppa Pig, Garfielda i Nemu. Tu nekako pokušavamo uhvatiti ravnotežu da pogledaju skupa crtiće jer su razlike 5 godina, pa zna biti svađa oko tv programa ili cd-a sa crtićima.

• mimamarko
    13. Prosinac 2013. 21:24

moj sin voli najvise peppu...obozava njihove crtice...od sv nikola je dobio od deke pasa benzinsku postaju...prvu slikovnicu s dvd-om smo kupili....

• paula
    13. Prosinac 2013. 21:42

Moji necaci koje obozavam 7 i 5 god. obozavaju pepu...otpriike ovako izgleda njihov dolazak u mene. ja sjedim za kompjuterom...
    ja:Dobar dan, pa gdje ste mi vi?
    Necaci: evo nas, a mozemo li gledat pepu? 
    ja: pa vec ste'svaku pogledali!
    necaci: pa opet, molim te?
    ja: pa kako vam ne dosadi....evo vam na francuskom...Ucite malo  francuski......
    necaci...pa nema veze..tu nismo gledali...
    ja.

paula
    13. Prosinac 2013. 21:48

ja kazem e pa bas super....,
    ...dobro bi im doso pokloncic .pozzz.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI