Moja curica je upoznala Pepu Pig i uvjek joj se rado vraćamo,to je odličan crtić, duhovit i poučan.
Rado gleda i profesora Baltazara,Doru,Fifii cvjetno društvo.
Mojoj djevojčici najdraži su crtići u kojima su glavni likovi životinje - male, velike, domaće, divlje - sve dolazi u obzir i svi su joj "jaaaako slatki i jaaaako puno ih voli i mama možemo i mi imati jednu slatku malu zmijicu doma?"... :))))
Obožavaju gledati sve crtiće, a među dražima su im: Pepa Pig, Štrunfovi, Traktor Tom, Bo zona, Lolipop, Šegrt Hlapića itd.
Na žalost, moj 22 mj star sin ne voli gledati crtiće, odnosno nije ga još ni jedan zainteresirao toliko da bih ga gledao drage volje. Jedno vrijeme je preferirao Traktor Tom, i mogao je odgledati i po dvije epizode u nizu, ali to vrijeme je prošlo. Jedino što baš voli gledati su bageri i traktori na Youtubu, eto to mu je nešto zanimljivo, tako da on i djed znaju i tako provoditi svoje slobodno vrijeme. Rado bi ovu nagradu, možda ga baš ovi crtići malo zainteresiraju... :)
Moja djevojčica od 16 mjeseci voli Bumbu klauna, ali voli i crtice koje gleda i njezin stariji brat npr. Štrumpfove, Poštar Pat........knjige obožava tako da mislim da bi bila oduševljena ovom knjigom o Pepi i njezinim dogodovštinama:))))
Moja ljubav obozava strumfove , Pepa Pig kad nju gleda uvjek rokce preslatka je .I jako je sretna uvijek me vuce da idemo la laptop i pokusava roktati a to vise zvuci na macku.
moja 6-godišnja kći jaaako voli crtiće, osobito Pepu i Doru. Ne samo da ih voli gledati nego uz pomoć sestre 14, braće 11 i 9 godina najčešće se to gledanje crtića pretvori u pravu pravcatu predstavu uživo!!!!
Curka od 3 godine obožava pepu pig,čak smo za nedavnu proslavu rođoša dali od balona pepu napraviti, uz tortu naravno..e toj sreći nije bilo kraja :-)
Moja mala djevojčica (17 mj.) voli gledati bilo koji crtić, naravno ima onih koje gleda nekoliko sekundi i onih koje obožava toliko da ju jedva uspijem odmaknuti od kompjutera. Među najdražima su joj Pokoyo, Pepa Pig, Super simple songs, Teletabisi. Crtići je čine sretnom, a i meni je drago kad mi je dijete zadovoljno, iako sam planirala da ću odgajat dijete bez da gleda tv, ali očito to u današnje vrijeme nije nikako moguće. No shvatila sam, gledajući s malom crtiće da i nije to tako strašno niti loše utječe na ponašanje kako sam mislila, čak štoviše dijete može svašta pozitivnog naučiti. Najbolje su mi epizode one za spavanje jer mi pomognu uspavati i pripremiti dijete za san. Uskoro moramo kod zubara na prvi pregled pošto ima nekih problema sa zubićima, a ni sama neznam kako cemo to izvesti, pa bi nam slikovnica uvelike pomogla :)
Sortiraj odgovore
Najstariji