Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • river510
    13. Prosinac 2013. 12:15

Obožava Peppu i Doru :)

• rada
    13. Prosinac 2013. 12:32

Moja curica je upoznala Pepu Pig i uvjek joj se rado vraćamo,to je odličan crtić, duhovit i poučan.
    Rado gleda i profesora Baltazara,Doru,Fifii cvjetno društvo.

mivank31
    13. Prosinac 2013. 12:38

Mojoj djevojčici najdraži su crtići u kojima su glavni likovi životinje - male, velike, domaće, divlje - sve dolazi u obzir i svi su joj "jaaaako slatki i jaaaako puno ih voli i mama možemo i mi imati jednu slatku malu zmijicu doma?"... :))))

mia@filip
    13. Prosinac 2013. 13:00

Obožavaju gledati sve crtiće, a među dražima su im: Pepa Pig, Štrunfovi, Traktor Tom, Bo zona, Lolipop, Šegrt Hlapića itd.

veljaca1976
    13. Prosinac 2013. 13:06

Na žalost, moj 22 mj star sin ne voli gledati crtiće, odnosno nije ga još ni jedan zainteresirao toliko da bih ga gledao drage volje. Jedno vrijeme je preferirao Traktor Tom, i mogao je odgledati i po dvije epizode u nizu, ali to vrijeme je prošlo. Jedino što baš voli gledati su bageri i traktori na Youtubu, eto to mu je nešto zanimljivo, tako da on i djed znaju i tako provoditi svoje slobodno vrijeme. Rado bi ovu nagradu, možda ga baš ovi crtići malo zainteresiraju... :)

dudika
    13. Prosinac 2013. 13:38

Moja djevojčica od 16 mjeseci voli Bumbu klauna, ali voli i crtice koje gleda i njezin stariji brat npr. Štrumpfove, Poštar Pat........knjige obožava tako da mislim da bi bila oduševljena ovom knjigom o Pepi i njezinim dogodovštinama:))))

clara
    13. Prosinac 2013. 15:41

Moja ljubav obozava strumfove , Pepa Pig kad nju gleda uvjek rokce preslatka je .I jako je sretna uvijek me vuce da idemo la laptop i pokusava roktati a to vise zvuci na macku.

• lanaiva
    13. Prosinac 2013. 15:46

moja 6-godišnja kći jaaako voli crtiće, osobito Pepu i Doru. Ne samo da ih voli gledati nego uz pomoć sestre 14, braće 11 i 9 godina najčešće se to gledanje crtića pretvori u pravu pravcatu predstavu uživo!!!!

• jaca1007
    13. Prosinac 2013. 15:46

Curka od 3 godine obožava pepu pig,čak smo za nedavnu proslavu rođoša dali od balona pepu napraviti, uz tortu naravno..e toj sreći nije bilo kraja :-)

pato99
    13. Prosinac 2013. 16:19

Moja mala djevojčica (17 mj.) voli gledati bilo koji crtić, naravno ima onih koje gleda nekoliko sekundi i onih koje obožava toliko da ju jedva uspijem odmaknuti od kompjutera.  Među najdražima su joj Pokoyo, Pepa Pig, Super simple songs, Teletabisi. Crtići je čine sretnom, a i meni je drago kad mi je dijete zadovoljno, iako sam planirala da ću odgajat dijete bez da gleda tv, ali očito to u današnje vrijeme nije nikako moguće. No shvatila sam, gledajući s malom crtiće da i nije to tako strašno niti loše utječe na ponašanje kako sam mislila, čak štoviše dijete može svašta pozitivnog naučiti. Najbolje su mi epizode one za spavanje jer mi pomognu uspavati i pripremiti dijete za san. Uskoro moramo kod zubara na prvi pregled pošto ima nekih problema sa zubićima, a ni sama neznam kako cemo to izvesti, pa bi nam slikovnica uvelike pomogla :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.