Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • naida.klico
    15. Prosinac 2013. 12:02

Moj sin voli sve crtice,jos je mali tako da ne mogu da kazem koji je favorit.Primjetila sam da nekako posebno se nasmjesi kad gleda tomicu i prijatelje.

olrvxlxd
    15. Prosinac 2013. 13:03

Moja Nina najviše voli gledati Peppu pig i Georga i njihove prijatelje.  A mama je jako tužna jer joj nigdje ne može nabaviti božični poklon  a to je nešto sa peppom pig i ova nagrada bi nas jako razveselila!  Po cijele dane rokče ko pajcek i prepričava mi crtiće. Obožava taj crtić!

• sika047
    15. Prosinac 2013. 13:44

IMAM DEČKE OD  13 MJESECI I OD 4 GODINE. OBADVOJICA VOLE PEPU PIG, TRAKTOR TOM, FIFI.  VOLJELI BI POD BOR DOBIT PEPU PIG.

• Alelovaoeq
    15. Prosinac 2013. 13:57

moja curica će uskoro navršiti četiri godine, jako voli crtiće, a najviše: tom i jerry, pink panter i oggy, a htjela bih da malo gleda i pepu jer je to crtić baš za njenu dob 

ovo bi joj bio super poklon za rođendan :)

• Alelovaoeq
    15. Prosinac 2013. 14:00

• maraja
    15. Prosinac 2013. 14:53

pozdrav svima!!

Moja mala curica ima 2 god i 10 mj i najviše voli crtiće Peppa Pig,Jagodica Bobica i Krpiće!
    Bilo bi nam drago kad bi dobila PeppuPig jer tih dvd-a nema nigdje za kupiti!?!
    Mislim da bi se ona jako razveselila kad bi napokon pogledala Peppu Pig na hrvatskom jeziku.
    hvala na čitanju

• Helga18
    15. Prosinac 2013. 15:19

moja curka ima pet godina......obožava crtiće Tomicu i prijatelje, Doru, Winx, Mia & me.....ali najslađi osmijeh na licu je kad stavi Peppu s kojom je otkrila svijet crtića i roktanje .....a najdraža rečenica : ja sam Peppa i volim skakati po blatnim lokvicama ..........

• tanjasoic
    15. Prosinac 2013. 17:56

Moja curka  Katja ima 6 godina i najdraži crtići su joj Traktor Tom a posebno mjesto zauzima naravno Pepa. Nju naprosto obožava. Jedva čeka vikend  kad sam ja doma i uvuče mi se ujutro u krevet, i traži da joj upalim Novu TV i čeka kad će početi njena Pepa.  Obožava i knjigice o Peppi koje je dobila u nasljedstvo od starijeg brata  (10 g.) koji je bio i još uvijek je, bez obzira što je velik obožavatelj Peppe i njezine zanimljive obitelji.Evo, ovih dana upravo zajedno igraju igru " Da-Ne" koju su vidjeli na Peppi. Katja na internetu ne gleda samo Pepu na hrvatskom  već  i na engleskom i talijanskom, pa ide po kući i viče Io sono Peppa Pig (ne znam dal sam pravilno napisala jer ne znam talijanski). I mislim da bi bila presretna kad bi osvojila najnoviju Knjigicu i CD o Peppi.

• tanjasoic
    15. Prosinac 2013. 17:59

Zaboravila sam napisat da smo ovu prvu već kupili i sad čekamo da izađe ova "Kod zubara" jer moja curka svaki dan ide kod tete na Tisak pitati da li je već stigla, a nikako da dođe, pa bi bilo lijepo da dobijemo nju. Hvala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.