Moj sin voli sve crtice,jos je mali tako da ne mogu da kazem koji je favorit.Primjetila sam da nekako posebno se nasmjesi kad gleda tomicu i prijatelje.
Moja Nina najviše voli gledati Peppu pig i Georga i njihove prijatelje. A mama je jako tužna jer joj nigdje ne može nabaviti božični poklon
a to je nešto sa peppom pig i ova nagrada bi nas jako razveselila! Po cijele dane rokče ko pajcek i prepričava mi crtiće.
Obožava taj crtić!
IMAM DEČKE OD 13 MJESECI I OD 4 GODINE. OBADVOJICA VOLE PEPU PIG, TRAKTOR TOM, FIFI. VOLJELI BI POD BOR DOBIT PEPU PIG.
moja curica će uskoro navršiti četiri godine, jako voli crtiće, a najviše: tom i jerry, pink panter i oggy, a htjela bih da malo gleda i pepu jer je to crtić baš za njenu dob
ovo bi joj bio super poklon za rođendan :)
pozdrav svima!!
Moja mala curica ima 2 god i 10 mj i najviše voli crtiće Peppa Pig,Jagodica Bobica i Krpiće!
Bilo bi nam drago kad bi dobila PeppuPig jer tih dvd-a nema nigdje za kupiti!?!
Mislim da bi se ona jako razveselila kad bi napokon pogledala Peppu Pig na hrvatskom jeziku.
hvala na čitanju
moja curka ima pet godina......obožava crtiće Tomicu i prijatelje, Doru, Winx, Mia & me.....ali najslađi osmijeh na licu je kad stavi Peppu s kojom je otkrila svijet crtića i roktanje .....a najdraža rečenica : ja sam Peppa i volim skakati po blatnim lokvicama
..........
Moja curka Katja ima 6 godina i najdraži crtići su joj Traktor Tom a posebno mjesto zauzima naravno Pepa. Nju naprosto obožava. Jedva čeka vikend kad sam ja doma i uvuče mi se ujutro u krevet, i traži da joj upalim Novu TV i čeka kad će početi njena Pepa. Obožava i knjigice o Peppi koje je dobila u nasljedstvo od starijeg brata (10 g.) koji je bio i još uvijek je, bez obzira što je velik obožavatelj Peppe i njezine zanimljive obitelji.Evo, ovih dana upravo zajedno igraju igru " Da-Ne" koju su vidjeli na Peppi. Katja na internetu ne gleda samo Pepu na hrvatskom već i na engleskom i talijanskom, pa ide po kući i viče Io sono Peppa Pig (ne znam dal sam pravilno napisala jer ne znam talijanski). I mislim da bi bila presretna kad bi osvojila najnoviju Knjigicu i CD o Peppi.
Zaboravila sam napisat da smo ovu prvu već kupili i sad čekamo da izađe ova "Kod zubara" jer moja curka svaki dan ide kod tete na Tisak pitati da li je već stigla, a nikako da dođe, pa bi bilo lijepo da dobijemo nju. Hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji