Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina_Solina
    14. Prosinac 2013. 15:02

Kćerka (2 i pol godine) za svaki mjesečni šoping dobije dvd,naravno najdraži su joj Hello Kitty i Peppa Pig u gledanje crtića smo uključeni i mali braco (5 mjeseci) te tata i naravno djed i baka!!! 

• sandra19
    14. Prosinac 2013. 15:15

Moja sestrična (1) ne gleda tv, no na internetu gleda Peppa pig. Štoviše, sama zna doći do te stranice i pustiti si crtić kojeg još nije gledala. :)

• niki
    14. Prosinac 2013. 17:55

Moj sin najvise voli gledat peppu pig i postara pata.imamo i sve likove od peppe koje mu je dao prijatelj.mene kao mamu odusevljavaju ta dva crtica jer su zabavna,edukativna i hvala bogu ne nasilna! bas za djecu!!!

• mayacurkovic
    14. Prosinac 2013. 18:48

Moj sin od 4 godine, obožava sve crtiće. u zadnje vrijeme gleda Štrumpfove ,Traktora Tom, Cars, te ove koje kakve božićne crtiće .
    Kad bi mu dopustili bio bih u stanju po cijele dane gledati crtić.
    I hvala Bogu nevoli gledati one japanske borbene crtiće.
    A i svaki novi crtić uvijek dobro dođe u ovo vrijeme!

• klarisa
    14. Prosinac 2013. 19:10

Mojoj Chiari, kojoj su 3,5 godine, najdraži crtići su Pepa Pig i Winx. Pepu toliko obožava da je već davno naučila napisati P E P A, kako bi si sama mogla pustiti crtić na laptopu.  Volimo i bojanke sa likovima iz crtića.

Martita
    14. Prosinac 2013. 19:53

Jana voli peppu i pocoya!! U prvom mjesecu će navršiti 2 godine i to bi joj bio odličan rođendanski poklon!

tinak11
    14. Prosinac 2013. 20:14

Moj malac tek upoznaje svijet pa nema najdraži crtić. Zato moja nećakinja obožava Pepu  Pig i Mašu i medvjeda. Biti će oduševljena ako dobije slikovnicu.

• MarcoM
    14. Prosinac 2013. 20:19

Paula i Sara obožavaju Pepu i Štrumpfove :) Vesele se bojanju. Saru seka Paula kroz igru uci boje i slova. Pozdrav svima i veseli vam Blagdani uz obitelj i prijatelje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.