Koje crtiće voli vaše dijete?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentinamario
    14. Prosinac 2013. 21:31

I mi bi htjeli upoznati Pepu Pig!! :) do sada imamo crtiće na Traktor Toma i  Roary... dobro bi nam došla i Pepa, zar ne? ;) Taman za Božić :D i rođendan!!

• taka
    14. Prosinac 2013. 21:39

Tin trenutno voli gledati Juru iz đžungle i njegove pustolovine,a Pepa mu je omiljena još dok je bio manji,obožava ju!!!Pozdrav svima

meg
    14. Prosinac 2013. 22:05

moj mali sinek voli gusjenicu tinu, ali zato nećak obožava Peppu Pig, stalno ju gleda i uči uz nju..a 18.tog prosinca mu je taman rođendan.......

• ogulin11
    15. Prosinac 2013. 02:07

Moj sin Peppu voli najviše gledati od svih crtića ,već 4god

• mulsane
    15. Prosinac 2013. 08:25

Peppu pratimo več par godina,epizode koje nema na cd-u gleda na internetu,na engleskom i srpskom,bitno da je peppa.Uz ostale crtiće koje voli(štrumfovi,tom i jerry,fifi…)peppa mu je ostala najdraža…

• deco
    15. Prosinac 2013. 09:34

Mojoj djeci je Peppa jedan od dražih crtića.

• filipgs
    15. Prosinac 2013. 09:48

filip gleda rorya i naravno pepu pig koju zna napamet

• marinamun
    15. Prosinac 2013. 10:43

Svako jutro, svaki dan, 
    Navečer pred san,
    Ona tu kraj mene bdije,
    Osmijehom me svojim grije,
    Kad sam tužan, kad me boli,
    Peppa tu kraj mene stoji,
    Jer me ona jako voli,
    Ostavit je neću samu,
    Obožavam Peppu malu.
    (Pjesma za moju prijateljicu, prasicu Peppicu)

• SanjaBj
    15. Prosinac 2013. 10:59

Patrik obožava SVE crtiće, nema tog crtić koji njemu nije zanimljiv. Od 6 mjeseci starosti počeo je gledati crtiće i tada je naj naj bio Elmo, sada ima 5 godina i dalje obožava crtiće, posebno edukativne poput Super Why i Einsteinčića. Peppa Pig je aktualan cijelo vrijeme, kao i Pocoyo. No međutim, na TV-u su dostupni razni ratoborni crtići koji se meni osobno ne sviđaju, ali i to gleda - npr. Ben 10, Virus Attack i sl. 
    pozdrav

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.