Koja kolica kupiti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora_Rora
    06. Veljača 2024. 10:09

Preporuka je: ERGOBABY METRO+ KOMPAKTNA GRADSKA KOLICA CRNA + GRATIS AWAY NOSILJKA - https://www.pcelica-babyoprema.hr/proizvod/ergobaby-metro-kompaktna-gradska-kolica-crna/

• Doriis
    30. Lipanj 2024. 21:57

Da li cete kupiti nova kolica ili rabljena? 

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

nora3001
    01. Srpanj 2024. 08:05

TheDoris

Da li cete kupiti nova kolica ili rabljena?

Nasla dam rabljena ali doslovno kao nova za 300€
    3u 1 cybex balios s ali je jaje od maxy cosia.
    Ta sam i probala u ducanu.
    Najbolja opcija je da odete u neki baby centar,isprobate da vidite koja Vam odgovaraju,tako dam i ja.
    U smislu da nisu glomazna,da se sklope s jednom rukom,da mi ne zauzimaju puno mjesta u autu.
    Poslije sam gledala na market placeu i trazila u mom gradu da odemni vidim.
    Posrecilo mi se.Kosara je doslovno u kutiji jer ju bebica kazu nije ni koristila.
    Jedino sto su crna a cekamo curicu.Za to sam kupila podlogu rozu da ih malo osvjezim i stavit cu neku rozu torbu za pelene i eto😃
    Stvarno na marketplaceu imate ogroman izbor kolica za male novceke.A mozete ih oprati na samoposluznij praoni sa onim visokotlacnim👌

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• boobamaza
    01. Srpanj 2024. 13:44

Ja sam uzela rabljena kolica za trece dijete,nakon 3 mj sam ipak kupila nova jer sam ovima svaki dan nalazila neku manu. (Iako neke vidljive mame nije bilo).to je valjda i do osobe. Pa je time i pitanje individualno. Mene su npr bas opterecivala kola jer sam htjela da budu novija. 😅

• Carol2024
    02. Rujan 2024. 13:36

Uskoro ću postati mama :) vrijeme nam je za potragu za kolicima, dosta smo istraživali i raspitivali se, nekako se izbor suzio između "Cybex Balios" odnosno "Cybex Balios S Lux" i "JOOLZ Day 5". 
    Zanima me ima li koja od vas iskustva s ovim kolicima ili možda neku preporuku za neka druga :)

• Carol2024
    02. Rujan 2024. 13:36

Jesi li ih možda kupila na kraju? :)

• Carol2024
    02. Rujan 2024. 13:38

Rose.

Ima li netko iskustva sa kolicima cybex balios s lux 3u1?

Jesi li ih možda kupila na kraju? :)

• Doriis
    02. Rujan 2024. 13:54

Mi smo uzeli cybex balious s lux 3u1, lagana za slaganje, rastavljanje, cvrsta, donja kosara velika i za tezinu do 10kg. Jos cekamo da ih krenemo koristiti jer mi je termin u 11 mj, ali kad su dosla smo ih isli odmah sloziti i super se cine. Takoder sam od drugih cula da su jako zadovoljni s njima

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Mareeeee3112
    02. Rujan 2024. 21:38

Carol2024

Uskoro ću postati mama :) vrijeme nam je za potragu za kolicima, dosta smo istraživali i raspitivali se, nekako se izbor suzio između "Cybex Balios" odnosno "Cybex Balios S Lux" i "JOOLZ Day 5".
    Zanima me ima li koja od vas iskustva s ovim kolicima ili možda neku preporuku za neka druga :)

Preporucam joolz aer plus imali smo kisobran kolica njihova za prvo dijete znaci 2022 kupili da bi sad dpbila drugo dijete i samo sam za njih kupila kosaru ... joolz aer +imaju 6 kg i jako su lagana zatvaraju se i otvaraju jednom rukom dok malca drzim u rukama meni je to bilo jako vazno da su mi ful prakticna...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Melia
    16. Rujan 2024. 11:43

Ima li netko iskustva sa Recaro Lexa elite kolicima? Pise da su ok i za novorodence sa laganim gnjezdascem ali po slikama mi se cini da nisu skroz ravna kad se spuste a nemam ih gdje pogledati uzivo. Ili ako imate neku preporuku da su lagana, mala, da se sjediste moze okrenuti u oba smjera  i da su ok od rodenja :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani