Mi smo uzeli cybex balious s lux 3u1, lagana za slaganje, rastavljanje, cvrsta, donja kosara velika i za tezinu do 10kg. Jos cekamo da ih krenemo koristiti jer mi je termin u 11 mj, ali kad su dosla smo ih isli odmah sloziti i super se cine. Takoder sam od drugih cula da su jako zadovoljni s njima
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Uskoro ću postati mama :) vrijeme nam je za potragu za kolicima, dosta smo istraživali i raspitivali se, nekako se izbor suzio između "Cybex Balios" odnosno "Cybex Balios S Lux" i "JOOLZ Day 5".
Zanima me ima li koja od vas iskustva s ovim kolicima ili možda neku preporuku za neka druga :)
Preporucam joolz aer plus imali smo kisobran kolica njihova za prvo dijete znaci 2022 kupili da bi sad dpbila drugo dijete i samo sam za njih kupila kosaru ... joolz aer +imaju 6 kg i jako su lagana zatvaraju se i otvaraju jednom rukom dok malca drzim u rukama meni je to bilo jako vazno da su mi ful prakticna...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ima li netko iskustva sa Recaro Lexa elite kolicima? Pise da su ok i za novorodence sa laganim gnjezdascem ali po slikama mi se cini da nisu skroz ravna kad se spuste a nemam ih gdje pogledati uzivo. Ili ako imate neku preporuku da su lagana, mala, da se sjediste moze okrenuti u oba smjera i da su ok od rodenja :)
Cure ima li možda netko iskustva s Jane rocket 2 kolicima za malu bebu od mjesec nadalje? Mi čekamo bebu broj 2 i imamo 3 u 1 od prije, al su mi ona velika i glomazna pa bih voljela imati neku praktičniju opciju za odlazak do dućana ili tako neš na brzinu.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Cure ima li možda netko iskustva s Jane rocket 2 kolicima za malu bebu od mjesec nadalje? Mi čekamo bebu broj 2 i imamo 3 u 1 od prije, al su mi ona velika i glomazna pa bih voljela imati neku praktičniju opciju za odlazak do dućana ili tako neš na brzinu.
Frendica je vozila maloga u njima od rođenja, ali ga je morala vezati, što baš i nije zgodno, jer bi inače skliznuo iz kolica. Ja isto imam glomazna i teška 3u1, pa gledam možda Metro + koji ima dodatak koji se podiže pa bude kao mekana košara https://www.babycenter.hr/ergobaby-kisobran-kolica-metro-kompaktna-gradska-black-1044600.html (zadnja slika) to mi je ipak malo sigurnije i zgodnije. Imaju i YoYo opciju s mekanom košarom, ali ispadne dosta skuplje.
22.08. +
Cure ima li možda netko iskustva s Jane rocket 2 kolicima za malu bebu od mjesec nadalje? Mi čekamo bebu broj 2 i imamo 3 u 1 od prije, al su mi ona velika i glomazna pa bih voljela imati neku praktičniju opciju za odlazak do dućana ili tako neš na brzinu.Frendica je vozila maloga u njima od rođenja, ali ga je morala vezati, što baš i nije zgodno, jer bi inače skliznuo iz kolica. Ja isto imam glomazna i teška 3u1, pa gledam možda Metro + koji ima dodatak koji se podiže pa bude kao mekana košarahttps://www.babycenter.hr/ergobaby-kisobran-kolica-metro-kompaktna-gradska-black-1044600.html (zadnja slika) to mi je ipak malo sigurnije i zgodnije. Imaju i YoYo opciju s mekanom košarom, ali ispadne dosta skuplje.
Metro ti ne preporucam jer mi kuma radi u svijetu beba i frendica ih je kupila nazalost prije nego smo pricale toliko su velika i neprakticna i tesko se otvaraju i zatvaraju ukoliko imas auto vidjet ces i sama ako cesto stavljas nutra i van.... ugl...savijet svima odite si rade probat kolica nego kupit ih online 10 min posla bolje nego natezat se s vracanjem i sama sebe uvjeravat da su kolica ok...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji